tiistai 27. maaliskuuta 2018

RICH - Hiusten supertuuheuttajaTuuhean tukan tavoittelijat, katse tänne päin:
Kuvassa näkyvä puteli oli mulla mukana Thaimaassa ja matkakosmepostauksessa tästä mainitsinkin pikaisesti. Brändi on Rich ja tuotteen nimi Pure Luxury Volumising Texture Shake. Kyseessä on rakennesuihke hiuksille, tai voisi puhua ennemminkin suihkutettavasta hiuspuuterista. Tuote on mielestäni sen verran mainio, että halusin siitä vielä kirjoittaa erikseen oman postauksensa :)

Richin rakennesuihke sisältää tuttuja, hiusta tuuhentavia ja rakennetta antavia ainesosia, kuten; piidioksidia, bentoniittia ja mangnesiumalumiinisilikaattia. Kyseessä siis erityistä tuuheutta ja rakennetta antavia ainesosia. Näiden lisäksi tuotteelta voisi odottaa myös ainakin jonkinlaista hoitavuuttaa sen sisältämien keratiinin ja vehnäproteiinin ansiosta.

Ennen käyttöä tuotetta ravistetaan, jonka jälkeen sitä suihkutetaan suoraan hiuksiin, keskittyen tyveen. Suihke sisältää myös alkoholia ja sen voi selkeästi haistaa tuotetta suihkuttaessa. Alkon käry kuitenkin hälvenee melkein heti pois ja tuote itsessään tuoksuu raikkaan puhtaalle.


Mutta miksi tätä pitää vähän hehkuttaa?


Tykkään tosi paljon hiuspuuterien antamasta tuloksesta hiuksille. Omat hiukseni ovat melkoisen paksut ja siitä syystä myös raskaat ja helposti päätä myöden valuvat (paitsi jos ne on leikattu lyhyeksi, ne pömpöttävät kaikkiin ilmansuuntiin). Hiuspuuterilla saa mukavasti rakennetta, ilmavuutta ja hallittavuutta raskaisiin hiuksiin, mutta tietysti myös liruihin hiuksiin. Olen aiemmin käyttänyt hiuksiin ripoteltavia hiuspuuterituotteita. Ja monellako on käynyt se, että kesken ripottelun käy se moka, että tuotetta "ripsahtaa" aivan liikaa? Se on sellainen katastrofi, että leikki kaukana. Jos tavanomaista hiuspuuteria tupsahtaa hiuksiin liikaa, on tuloksena nihkeä töhnäpaakku, mille ei paljon mitään voi :D

Tällainen suihkutettava, nesteestä puuteriksi muuttuva tuote on mun mielestä suorastaan innovatiivinen! Edellä mainittua riskiä ei ainakaan käytänössä ole tai ainakin kyseistä mokaa on tällä vaikeampi toteuttaa. Richin suihketta on todella iisi suihkuttaa tasaisesti haluamiinsa kohtiin, tai hiuksiin kauttaaltaan ^_^Rich Pure Luxury Volumising Texture Spray rakennesuihke esim. Yliopistonapteekissa (12,9€/ 145ml)
Pr-näyte.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)