torstai 29. maaliskuuta 2018

Top 5 - Tuhdit voiteet


Kevättä kohti mennessä moni haluaa yleensä keventää ihonhoitoarsenaaliaan, varsinkin keveämmät voiteet alkavat kiinnostamaan. Vielä kuitenkin kerkeää hyvin koota yhteen muutamat tuhdeimmat ja täyteläisimmät voiteet. Ja toisaalta niitäkin tyyppejä löytyy, joilla on rutisevan kuiva iho, kesät talvet :)  Siispä Top 5 -  Tuhdit voiteet:


Flow Cosmetics Hamppu Vartalovoi (vedetön)


Osa listan tuotteista on täysin vedettömiä, pohjautuen öljyihin ja vahoihin, ja ovat täten todella täyteläisiä. Flown Hamppu vartalovoi edustaa myös vedetöntä koostumusta. Hamppu vartalovoin pohja on sheavoissa ja hamppuöljyssä. Tuote on nimensä mukaisesti kuohkean voimaista, mutta ei silti kovaa, vaan helposti levittyvää. Hamppu vartalovoi on nerokkaasti formuloitu, sillä se ei täyteläisyydestään huolimatta tunnu iholla rasvaiselta. Se myös imeytyy verrattain sutjakasta, ollakseen näin tuhtia tavaraa. Vartalovoissa on mukana rosmariinia ja teepuuöljyä, joista on hyötyä esim. tulehtuneen ihon hoidossa. Tuoksu on keveän yrttinen. Tarkempi analyysi täällä.


Nurme Rich Shea and Almond Cream vartalovoide


Nurmen vartalovoiteen voi myös surutta kategorisoida niihin tuhdeimpiin voiteisiin. Nurme on vesipohjainen, mutta siitä huolimatta kuin kovaksi vatkattua kermavaahtoa koostumukseltaan. Nurme hoitaa ihoa mm. auringonkukkaöljyllä ja kaakaovoilla. Tuoksu erittäin mieto, hieman pähkinäinen. Tämäkin tuhti voide imeytyy erittäin nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi, mutta kylläkin erittäin pehmeän tuntuiseksi. Alkuperäinen postaus täällä.


Burt's Bees Hand Creme Beeswax & Banana


Burt's Beesin voide on käsille suunnattu (mutta voihan sitäkin käyttää muillakin ihoalueilla ;)). Tuoksu saattaa jakaa mielipiteitä, se on melko voimakas ja makea banaanin tuoksu. Itse koen tuoksun tämän tuotteen kohdalla isoimmiksi plussiksi ^_^ Banaanivoiteessa on vettä, mutta vasta incissä kakkosena ja näin ollen käsivoide onkin manteliöljypohjainen. Mehiläisvaha tuo koostumukseen entisestään sitä tuhtia olemusta. Burtin käsivoide on ehkä ideaalein yökäytössä ja sen hoitotehot ovat oikeasti ihan ilmiömäiset (tehon huomaa erityisesti rispaantuneilla kynsinauhoilla). Yksiä lempparivoiteitani. Burtin tarkempi postaus täällä.
 

Egyptian Magic (vedetön)


Ruma purkki, erittäin tuhti sisältö. Sitä on Egyptian Magic. Ihmevoiteeksikin tituleerattu tuote ei sisällä vettä. Sisältö on mm. oliiviöljyä, mehiläisvahaa, hunajaa ja mehiläissiitepölyä. Tuoksua tässä ei oikeastaan ole havaittavissa. Koostumusta voisi verrata huulirasvaan, erittäin rasvaista ja öljymäistä, mutta oikeaoppisella annostuksella tämä imeytyy ihoon hyvin ja ei jätä sitä öljyisen tuntuiseksi. Tästä voi lukaista tarkemmin täällä.

Kehäkukka - Tyrnivoide (vedetön)


Tästä tuotteesta en olekkaan erikseen postausta kirjoittanut. Kyseessä kotimainen tuote, jonka valmistaja on Laitalan luomutila. Täysin tuntematon tuote, ja olenkin tämän saanut ystävältä viime vuonna Lapin tuliaisena :) Tämän halusin ehdottomasti sisällyttää tähän postaukseen, sillä vaikka inci onkin edellä mainitusta Egyptian Magicista täysin poikkeava, on se koostumukseltaan miltei samantyyppinen. Tämä tuote vain on se "pihistelijän" versio hieman tyyriimmästä Egyptian Magicista ^_^

Kehäkukka - Tyrnivoiteen koostumus on erittäin simppeli: rypsiöljy, kehäkukka, mehiläisvaha, tyrni.

Tämäkin tuote on lähes tulkoon tuoksuton, ehkä pientä rypsiöljyn vivahdetta voi aistia? Egyptian Magicin tavoin tämäkin toimii monin eri tavoin niin iholla, kuin jopa huulivoiteena.  Kehäkukka - Tyrnivoidetta löytyy esim. täältä (11,50€/ 30ml)

Kehäkukka-Tyrnivoidetta lukuunottamatta tuotteet pr-näytteitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)