torstai 15. helmikuuta 2018

Puutarha ihollasi osa 2


Vakkarilukijat ehkä muistavatkin, kun kirjoitin vuonna 2016 Beauty Garden nimisestä, ranskalaisesta luonnokosmetiikkasarjasta. Beauty Gardenin valikoimiin onkin sittemmin tullut uutta ja tämän postauksen parissa palataankin taas puutarhajuttuihin ^_^

Beauty Gardenin tarinasta voi käydä lukemassa tarkemmin täällä.




Sain maahantuojalta testiin jälleen mielenkiintoisen kuuloisia tuotteita. Edelliset Beauty Gardenin kokeilut jättivät sen verran positiiviset fiilikset, että odotin näiltä uusilta testituotteilta paljon. BG:n kurkkunaamiosta tuli omalla kohdallani aikoinaan jättihitti. Kurkkunaamio oli mitä mainioin hoitotuote, varsinkin mikroneulauksen tai happohoidon jälkeiseen ihon rauhoittamiseen. Kurkkunaamio on tehokas laskemaan ihon punoitusta :) Tällä kertaa testasin BG:ltä Orvokkifluidia, Kehäkukkabalmia ja Kurpitsanaamiota.






Orvokkifluid 30ml


INCI: Aqua (Water), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter* Glycerin, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Prunus domestica seed extract, Glyceryl stearate, Viola tricolor extract*, Microcrystalline cellulose,  Gluconolactone, Xanthan gum, Sodium benzoate, Sodium dehydroacetate, Potassium sorbate, Tocopherol.


Orvokkifluidi on Beauty Gardenin viimeisimpiä lanseerauksia ja se on suunnattu seka- ja rasvoittuvalle iholle. Fluidin sisältämän orvokkiuutteen luvataan vilkastuttavan ihon aineenvaihduntaa ---> kirkkaampi iho. Fluidin pohjana on auringonkukkaöljy, joka korkean linolihappopitoisuutensa vuoksi soveltuukin yleensä loistavasti rasvoittuvalle iholle. Mukana on myös tehokkaasti ravitsevaa kaakaovoita.

Orvokkifluidi on hajusteeton ja sitä nuuhkuteltuani voinkin todeta, että se ei tosiaan tuoksu millekkään. Edes raaka-aineiden tuoksua ei oma nenäni havaitse. Fluidi on tälle mitä parhain sana, kuvaamaan tuotteen koostumusta, joka on todella kevyttä. Orvokkifluidin koostumusta voisi kuvailla melkein seerumimaisen ohueksi ja kevyeksi. Fluidi hulahtaa ihoon valonnopeudella ja kosteuttaa ihoa kevyesti. Fluidista ei jää havaittavia tuotetuntuja iholle.

Orvokkifluidi yllätti superkevyellä koostumuksellaan ja näin talviaikaan se ei riitä omalle iholleni yksinään. Voisin kuitenkin kuvitella, että kesällä tämä olisi täyden kympin, raikas kosteusvoide varsinkin juuri seka- ja rasvoittuvalle iholla ^_^






Kehäkukkabalm 125ml


INCI: Aqua (water), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Butyrospermum parkii (Shea) butter extract*, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Calendula officinalis flower*, Parfum (Fragrance), Gluconolactone, Xanthan gum, Tocopherol, Linalool, Limonene, Eugenol, Citronellol.


Auringonkukkaöljy ja karitevoi pohjainen kehäkukkabalm on edellä mainittuun Orvokkifluidiin hieman tuhdimpi koostumukseltaan, ollen silti mukavan kevyen tuntuinen käytettäväksi, sekä kasvoilla, että iholla. Kehäkukkabalmi oli aiemmin pakattuna 50ml purkkiin, mutta on nykyisin 125ml:n tuubipakkauksessa.

Nimensä mukaisesti balmi sisältää kehäkukkaa. Kehäkukan vaikutuksista iholla kirjoitin jo tovi sitten ja kehäkukan vaikutuksista iholla voi lukaista täällä. Kehäkukkabalmia suositellaan mm. aknen jättämien jälkien häivyttämiseen, sen ihoa korjaavien ominaisuuksien vuoksi. Kehäkukkabalmi sopii yleensäkin ottaen erinomaisesti kaikenlaisiin ihon "kenkkuilutilojen" hoitamiseen :)

Kehäkukkabalmi imeytyy ihoon nopesti ja jättää sille pehmeän, suojatun tunteen. Balmin tuoksu on omaan nenääni kevyen hedelmäinen.









Kurpitsanaamio 50ml


INCI: Aqua (Water), Cucurbita maxima fruit juice* (Kurpitsamehu), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil* (Auringonkukkaöljy), Butyrospermum parkii (Shea) butter extract* (Karitevoi), Glycerin, Cera alba (Beeswax)(Mehiläisvaha), Leuconostoc/radish root ferment filtrate (Retiisi), Cetearyl olivate, Xanthan gum, Sorbitan olivate, Gluconolactone, Tocopherol.


Ja sitten Kurpitsanaamio, jonka kokeilua odotin kaikista eniten. Poiketen kurkkunaamion selkeästä kurkun tuoksusta, kurpitsanaamio ei tuoksu juuri miltään. Naamion incissä on toisena heti veden jälkeen kurpitsamehu.

Kurpitsa sisältää mm. B-ryhmän vitamiineja  (B1,-2 ja -6), C- ja E-vitamiineja, sekä beetakaroteenia. Kurpitsa toimii myös ihoa entsymaattisesti puhdistavasti. Mukana on myös ihoa tehokkaasti pehmentävät auringonkukkaöljy ja karitevoi.






Kurpitsanaamio näyttää purkissa erehdyttävän paksulta tavaralta, mutta purkista naamiota ottaessa, sen voi todeta olevan pehmeän moussemaista. Kurpitsanaamio levittyy iholle helposti ja pehmeästi ja sen vaikutusajaksi on määritelty 10-15 minuuttia ja sitä voi halutessaan käyttää myös yönaamiona.

Ihon huuhteluvaiheessa koin hieman hankaluuksia saada kurpitsanaamion irtoamaan iholta. Oman kokemukseni mukaan naamion saakin irtoamaan helpoiten kostutetulla vanulapulla. Eipä ollut kurpitsanaamiokaan pettymys, verrattuna kurkkunaamio kaveriinsa ^_^

Kurpitsanaamion jäljiltä iho tuntui erityisen pehmeältä, joustavalta ja hyvinvoivalta. Hoitotehot ovat sen verran tehokkaat, että iholle ei tuntunut välttämättömältä levittää mitään hoitotuotteita. Kurpitsanaamion jättämät fiilikset iholle ovat juuri sitä, mitä laadukas kasvonaamio parhaimmillaan voi tehdä :)




Beauty Gardenin kaikki jälleenmyyjät näkee täältä.


Beauty Gardenia on saatavilla myös seuraavissa verkkokaupoissa; Valotarshop, Luontaistuntija ja Ruohonjuuri. Ruohonjuuressa Beauty Gardenin tuotteet näyttäisivät olevan edullisimmat.





7 kommenttia:

  1. Orvokkifluid vois olla ihana kesällä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Uskallan sanoa, että täydellinen kosteusvoide kesään ^_^

      Poista
  2. Oih, näähän vois olla puutarhahörhön unelma-kosmetiikat :) Kiitos esittelystä :)

    VastaaPoista
  3. Noi kuulostaa kaikki niin ihanilta, että voisin kokeilla niitä jokaista heti, kun kesä tulee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beauty Gardenilla on paljon hyviä tuotteita ja tosiaan toi orvokkifluidi on varmasti ihan nappivalinta kesätuotteeksi ^_^

      Poista
    2. Kehäkukkavoide on juuri tämän vuodenajan voide. Se on todella paksua kermaa ja suojaa sekä hoitaa ihoa todella tehokkaasti. Myös kurpitsanaamion miellän enemmän talveen. Se lämmittää ja on paksumpaa. Kurkkunaamio on enemmän viilentävä, tasoittava ja todella tehokosteuttava. Itse käytän nyt kurpitsaa talvella ja keväämmällä korkkaan uuden kurkkunaamion.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)