lauantai 17. helmikuuta 2018

CK - Obsessed Intense
Pitkästä aikaa aiheena tuoksufiilistelyjä. Calvin Kleinilta olen löytänyt useampiakin tuoksuja, jotka ovat kolahtaneet voimakkaasti hajunystyröihini. Viime vuodelta jäi erityisesti mieleen CK All, jonka voimakas raparperinuotti miellytti erityisesti :) CK:n viimeisimpiä lanseerauksia on Obsessed Intense, tosin siinä rinnalla on jo kerinnyt putkahtaa myös uusi Summer tuoksu, joka sekin kuulostaa tuoksunuottiensa puolesta erityisen mielenkiintoiselta (mm. mojitoa, ananasta ja kookosta!)
Obsessed Intensen takana ovat parfymöörit Ilias Ermenidis ja Christophe Raynaud. Obsessed Intense on määritelty maskuliiniseksi tulkinnaksi vaniljasta. Tuoksuputeli on yksinkertaisen tyylikäs musta.


Tuoksunuotit menevät seuraavasti:

Alkutuoksu: Oro blanco- greippi, raparperi ja sichuan-pippuri

Sydäntuoksu: Setripuu, cashmeran ja sädekaisla

Jälkituoksu: Musta meripihka, gurjum-balsami, guaiac-puu, vanilja


Obsessed Intensen tuoksunuoteissa on useampikin nuotti, jotka aiheuttavat pelkkiä kysymysmerkkejä itselleni. Esim. cashmeran ja sädekaisla ovat uppo-outoja, enkä osaa näitä tuoksusta erottaa.

Alkutuoksussa dominoi aivan selkeästi happaman raikas greippi, jota sichuan-pippuri tukee. Greippinuotilla on silti selkeä yliote.

Obsessed Intenseä voisi  kuvailla semi-voimakkaaksi tuoksuksi. Yksi suihkaus on fiksumpi valinta, kuin suihkutella tätä yltiöpäisesti. Alkutuoksun väistyttyä, iholle jää miellyttävän pehmeä tuoksu. Siinä aistittavissa kevyen pippurista puumaisuutta, mutta jännästi sieltä taustalta voi havaita myös kevyttä hedelmäisyyttä. Vanilja on kyllä omaan nenääni tässä aika mieto ^_^

Obsessed on aika tyylikäs tuoksu joka sopii mainiosti iltakäyttöön, mutta ei ole liian voimakas myöskään päiväkäyttöön.


Obsessed Intense eau de parfumin suositushinta on 43,15€/ 30ml


Tuoksu pr-näyte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)