torstai 1. helmikuuta 2018

Leffat jotka haluan nähdä vuonna 2018


Vuosi 2018 näyttää Imdb:tä selaillessani erittäin hyvältä. Tämän vuoden aikana pusketaan ulos useampikin leffa joita odotan innolla. Ja siis tämä vuosi on Marvel-fanien kannalta aika makoisan kuuloinen. Supersankarileffoja nimittäin tuutatan valkokankaalle yksi jos toinenkin. Ihanaa ^_^


Halusin naputella postauksen, missä listaan vuoden 2018 eniten odottamani leffat :) Ja ylläripylläri, listalle päätyi useampi Marvel-leffa :D

Ai jee. Mä olen niin innoissani tästä Marvelin leffasta. Olen pesunkestävä X-men fani ja taisin olla 6-8 vuotias kun sain käsiini ekan X-men sarjakuvan. Se oli sitten menoa se. Olen elämäni aikana kerännyt jäätävän ison kokoelman X-men sarjakuvia. Vuonna 2000 aloitettiin X-men leffojen filmatisoinnit, joka oli luonnollisesti tällaisen Marvel-höyrypään unelmien täyttymys. Kaikista leffoista olen tykännyt, vaikka aina X-men tarinoiden valkokankaalle käännökset eivät ole olleet parhaita mahdollisia.

Pimeän Feenixin tarinaa on jo aiemmin nähty X-men leffoissa. Tulos on ollut erittäin kökkö. Pimeän Feenixin tarina kertoo tarkemmin Jean Greysta, joka käytännössä sekoaa saamistaan Feenix-voimista. Sarjakuvamaailmassa kyseinen tarina on tietääkseni yksi arvostetuimpia. Ja olen itsekin samaa mieltä. Mahtavaa, että tästä tarinasta tulee uusi tulkinta. Pidän sormet ristissä, että tarina osataan tällä kertaa kääntää valkokankaalle hieman paremmin. Promokuvat näyttää huikeilta. Ei jaksaisi odottaa.

Tarina sijoittuu Area X:ään, paikkaan joka on suljettu pois muista mantereista. Area X:lle on lähetetty tutkimusryhmä, joka kuvaili paikkaa paratiisimaiseksi. Toinen tutkimusryhmä teki itsemurhan. Kolmannen tutkimusryhmän jäsenet kuolivat keskinäisessä ammuskelussa. Yhdestoista tutkimusryhmä palasi paikan päältä pois vain kuollakseen kaikki syöpään. Tsekkaa traileri tästä.

Leffan promokuvat näyttää kiehtovilta ja tarinakin kuulostaa ihan huippumielenkiintoiselta. Sci-fi iskee aina, kuin leka päähän ja pätkässä on mukana yksi lempparinäyttelijöistäni, Natalie Portman.

Deadpool on myös Marvel-maailman hahmoja. Deadpoolia en ole koskaan hahmona pitänyt mitenkään mielenkiintoisena. Jostain syystä kuitenkin päädyin leffateatteriin katsomaan sen ekan osan. Ja kyllä kannatti! Eka osa oli ihan julmetun hienosti tehty ja vauhtia piisasi. Kuitenkin leffan parasta antia oli ihan käsittämättömän loistava huumori! En muista koska olisin nauranut ja tyrskähdellyt viimeksi niin paljon leffan aikana. Ja vielä Marvel-leffan aikana. Tästä syystä odotan ihan innolla tätä jatko-osaa. Toivottavasti tässä on yhtä paljon huumoria, kuin ekassa osassa ^_^


Insidious leffasarja taisi saada alkunsa vuonna 2011. Insidioushan on puhdasta kauhua ja oikein hyvää sellaista. Ekan osan juonessa lapsiperhe muuttaa uuteen taloon ja pian huomataan, että perheen koomassa makaava poika vetää puoleensa pahisdemoneita.

Uusimman osan juoni liittyy jotenkin leffasarjassa usein nähtyyn parapsykologi mummeliin, Eliseen. Elisellä on kyky olla yhteyteen tuonpuoleiseen ja tällä kertaa Eliselle luvataan elämänsä pelottavinta riivausta.

Juu-u. Nykyään tehdään tosi turhanpäiväisiä kauhuleffoja, jotka tuntuu olevan kerta toisensa jälkeen samasta muotista. Insidious leffoista olen tykkäillyt tosi kovasti, ja ne on oikeasti pelottavia. Näinpä ollen odotan tältäkin paljon.

Marvelia taas. Anteeksi :D Muurahaismies ja Ampiainen ovat sieltä Kostajien jengistä tuttuja, noh, ainakin sarjakuvissa. Tykkäsin kovasti vuoden 2015 Ant-man leffasta. Siinä oli huikeaa toimintaa ja tosi hyvä juoni. Ihan parhaita Marvel-leffoja. Leffaa katsoessa oli juuri se tunne, että "Pliis, älä lopu koskaan".

Jatkoa pukkaa, ja tällä kertaa messissä on mukana Wasp (Ampiainen). Waspilla on kyky kutistua ampiaisen kokoiseksi ja ammuskella energiasäteitä (ampiaisen pistoja). Saas nähä. Odotukset on korkealla.


Tämäkin tekeles on muuten jatko-osa. Eka osa tuli jo vuonna 2008 (kamala kun aika menee nopeasti) ja jatko-osan idea on käsittääkseni sama. Naamaripäisiä tyyppejä ilmaantuu kiusaamaan pariskuntaa keskellä yötä talolle. Naamioheput keksivät kaikenlaista ikävää jäynää pariskunnalle. Muistan, että eka osa oli tosi jännittävä ja ahdistava. Tiedättekö sen tunteen, kun leffaa katsoessa tekee mieli huuta: "Juokse nyt tyhmä karkuun, äläkä jää töllistelemään!" Niin.

Tätä odotan. Tämä saattaa toisaalta olla myös ihan floppi, jos idea menee täysin yksiin ekan osan kanssa. Mutta jos ideaa on onnistuttu rikastuttamaan jotenkin, niin tämä saattaa olla loistava. Se jää nähtäväksi.

Olin tippua tuolilta persuksilleni, kun tajusin, että Slender Manista tehdään leffa. Tämä saattaa jakaa Dark Phoenixin kanssa ykköspallin leffoista, joita odotan kaikkein eniten. Slender Man on teemana ihan super-ahdistava.

Slender Man on kuvitteelinen, pitkä ja hoikka hahmo, jolla ei ole kasvonpiirteitä. Erikoisen pitkät raajatkin sillä on. Hyi. Legendan mukaan Slender Man oli mies, jota kidutettiin hakkaamalla halolla, keihästämällä ja lopulta vedettiin raajat irti. Nice. Slender Manin kerrotaan sieppaavan lapsia.  Slender Manin legendasta voi lukea enemmän täällä.

Joillakin on mennyt tästä Slender Manista harmillisesti pää vähän sekaisin, joka on johtanut ikäviin juttuihin (klik).

Hahmo on jotenkin todella ahdistava ja tämä leffa on pakko nähdä, mutta ei yksin. Ei uskalla.Kuvat: Imdb.comOnko teillä leffaodotuksia vuodelle 2018?


1 kommentti:

  1. Han Solo- leffa pitää käydä kattoon ku se toukokuussa tulee.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)