lauantai 3. helmikuuta 2018

Stagecolor - Special Unisex CollectionSisältää alekoodin.


Sain taannoin Spashopista itselleni testiin hieman värikosmetiikkaa. Kyseessä on Stagecolor, joka ei ole itselleni entuudestaan tuttu. Paitsi nimeltä. Olen aiemmin Stagecolorista lueskellut muutamia kollegoiden kirjoittamia juttuja ja merkistä on niiden kautta jäänyt ihan positiivinen mielikuva. Stagecolor on 30 vuotta sitten syntynyt ammattilaissarja ja Suomessa sitä on ollut markkinoilla yli kymmenisen vuotta. 

Stagecolorin uusimpia lanseerauksia on Special Unisex Collection. Eli tuotesarja, joka on suunnattu sekä miehille, että naisille.
Unisex-linjaan kuuluu 2 erisävyistä peitepuikkoa, sekä vihreän sävyinen neutralisoija. Unisex-linjassa on myös huulivoide

Vihreä neutralisoija (Concealer Stick Red) on tarkoitettu voimakkaan punoituksen neutralisoimiseen (akne, katkenneet pintaverisuonet, couperosa). Kätevä tuote silloin, kun pelkkä peitevoide ei riitä peittämään. Se toimii vastaväri periaatteella, ja tämän päälle on tarkoitus vielä levittää joko meikkivoide ja/tai peitevoide.  Peitepuikkoja on saatavilla kahdessa eri sävyssä,  Light Beige ja Medium Beige

Vaaleampi beigen sävy on omalle iholleni auttamatta liian vaalea, ja liian kylmän sävyinen. Sen sijaan tummempi Medium Beige istui ihoni sävyyn ihan täydellisesti. Ihoni on pitkään ollut siinä kunnossa, ettei mitään suurempaa peitettävää ole, lukuunottamatta aina tummia silmänalusia. Tuotetestaus sijoittuikin näiden osalta silmänalusten peittämiseen. 
Pohdintaa silmänalusten peittämisestä...


Itse koen, että sy-ihon tummuuden luonnollinen peittäminen on yksi haastavampia juttuja. Tummuuden peittäminen vaatii runsaasti pigmenttiä, ja mitä enemmän kosmetiikkatuotteessa on pigmenttiä, sen paksumpi koostumus. Suosin nestemäisiä peiteaineita, ne kun tuntuvat näyttävän usein parhaalta sy-iholla. Nestemäisten tuotteiden ongelma on kuitenkin usein se, että niissä on harvoin tarpeeksi pigmenttiä. Puikkomaisissa/kiinteissä tuotteissa on usein enemmän pigmenttiä ja tulos on siltä osin parempi. Harmillisesti kiinteämpi koostumus harvoin näyttää hyvältä sy-iholla. Liian paksu koostumus näyttää iholla kakkumaiselta ja lopputulos on helposti 10 vuotta vanhemman näköinen kreppipaperi-iho. Tästä syystä lähdin kokeilemaan Stagecolorin puikkomaista tuotetta aika skeptisin mielin. 

Toinen asia mitä olen ymmärtänyt sy-alueen tummuuden peittämisessä on se, että täydellistä peittoa ei ehkä olekaan järkevintä yrittää saavuttaa. En tiedä jakaako muut kanssani seuraavan näkemyksen: Liian täydellisesti peitetyt silmänaluset saavat kasvot näyttämään jotenkin.. kummalliselta? Mielestäni aivan täysin peitetyt, muun ihon kanssa yksiin käyvät silmänaluset näyttävät epäluonnolliselta :D Ehkä joku saa kiinni mun pointista :) Mutta miten Stagecolor toimikaan?


Ennen ja jälkeen.

Omalla sy-ihollani tummuus on sinertävän violettia, mutta mukana on myös punaisuutta. Punaisuus näkyy kuvassa huonosti johtuen kehnosta valaistuksesta. Olen jo pideämmän aikaa tykännyt laittaa varsinaisen peitevoiteen alle vihreää neutralisoijaa, joka taittaa tehokkaasti punaisuutta pois, ja myöskin kirkastaa selkeästi ihoa. Stagecolorin vihreä neutralisoija toimii tässä hommassa oikein mainiosti. Neutralisoijan päälle käytin vielä Medium Beige Cover Stickiä.

Skeptisyydestä huolimatta Stage Color onnistui yllättämään erittäin positiivisesti. Puikkojen koostumus on mukavan pehmeä ja voidemainen, ei ollenkaan kuiva. Myös pigmenttiä on runsaasti, eli peittäminen ihan oikesti onnistuu ilman 10 kerrosta tuotetta. Mikä parasta, se näyttää iholla tosi hyvältä ja lähestulkoon huomaamattomalta. Se ei lisää vuosia ulkonäköön, eikä kökköönny juonteisiin.Stagecolor on iholla huikean luonnollisen näköinen. Ja onpas muuten jotenkin ahdistavaa laittaa tällaisia lähikuvia silmästä. Mulla on varmaan joku silmäfobia :D


Runsas pigmentti oli erittäin positiivinen ominaisuus, mutta sanoisin silti, että Stagecolorin ylivoimainen vahvuus on sen erittäin luonnollisen näköinen lopputulos iholla. En ole koskaan aiemmin saanut kiinteällä peiteaineella näin hyvännäköistä tulosta! Pelkällä Stagecolorin peiteaineellakin saa oikein kiitettävän tuloksen, mutta omalla ihollani paras lopputulos tulee sipaisemalla alle vielä vihreää neutralisoijaa. Ai niin ja vinkki huulipunan käyttäjille: Pohjustamalla huulet vihreällä neutralisoijalla, voi tuoda huulipunan sävyn huulille aidoimmillaan :)

Maahantuojan kanssa neuvoteltiin teille lukijoille kiva alekoodi verkkokauppaan :) Eli koodilla TUUBI saa kaikista Stagecolorin peitetuotteista -20% alennusta. Verkkokauppaan pääsee tästä.


 Hinnat: Concealer Stick Red             23€ 
Onko Stagecolor tuttu? Mikä on teidän mielestä paras peiteaine?


2 kommenttia:

  1. Tuota vihreää minä voisin kyllä kokeilla, josko auttaisi minun vanhaan punottavan turvonneeseen naamaani. Turvotus tosin varmaan säilyy, eihän concealerkaan ihmeisiin pysty? 😄 -Anjuliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No punoitukseen toimii kyllä hyvin vihreät neutralisoijat, ihan lämpimästi suosittelen kokeilemaan ^_^ Turvotukseen ei valitettavasti taida auttaa :)

      Poista

Kommentit piristävät aina :)