perjantai 23. helmikuuta 2018

Benecos uutuuksia


Aurinko on alkanut paistamaan taas pitkästä aikaa. Paisteesta onkin saanut nyt nautiskella useampina päivinä. Aurinko tuntuu heti virkistävän mieltä ja kehoa. Tuli myös voimakas fiilis kirjoittaa. Tänään on hyvä päivä ^_^

Kirjoitin aiemmin ottavani nyt hieman iisimmin blogihommien parissa, johtuen kaikesta muusta elämän stressistä. En kirjoita väkisin paineen alla, vaan kirjoitan sitten kun saan sen tunteen. On tehnyt ihmeellisen hyvää mielelle, kun tietoisesti päätti lopettaa jatkuvan tietoisen tekemisen suunnittelun ja suorittamisen. Joskun pitää osata antaa aikaa vaan itselleen ja kuunnella tarkemmin sisäistä itseään. Tällä viikolla olen nakannut kaikki ajatukset pois pääkopasta ja lukenut hyvän kirjan (siitä voisi tehdä esittelyn) joka sekin rentoutti. Olen aiemmin tuuminut, että "mulla ei ole aikaa lukea". Kyllä on, kun niin päättää.

Mutta sitten mielenterveysasioista kosmetiikkaan :D






Aurinkoiseen päivään sopii sen mukainen teema. Noh, ainakin mun mielestä luonnonkosmetiikka Benecosin uutuudet ovat pakkauksineen aurinkoisen pirteitä :) Benecosin tuotteista olen jo kirjoittelut parikin kertaa, eli ihan uudesta merkistä ei ole kyse, joskin Benecos on tuntunut jotenkin jääneen muiden brändien varjoon. Yhteistyökumppanini NHS, joka mm. toimii Laveran maahantuojana lähetti testattavaksi Benecosin uutuuksia. Testisatsissa olivat: vartalovoide, käsivoide ja käsi- ja kynsinauhavoide. Saksalaisella Benecosilla on BDIH- sertifikaatti ja se profiloituu erityisesti edulliseksi luonnonkosmetiikaksi.








Vartalovoiteessa on pirteän raikas, ja aurinkoinen tuoksu. Syypäänä appelsiini ja tuoksua hieman kirpeän happamaksi taittava tyrnimarja. Vartalovoide on auringonkukkaöljypohjainen ja lisänä on vitamiinipommia iholle tuomassa aito appelsiiniöljy ja tyrniuute. Pitkästä kasviuutteiden listasta voisi poimia vielä ihoa tehokkaasti rauhoittavat nokkosen ja kehäkukan uutteet.

Vartalovoide on määritelty kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin kuivalle iholle sopivaksi. Vartalovoide tuntuukin iholla semi-täyteläiseltä. Ei mitään juoksevaa lirua, mutta ei myöskään kermaista jankkia. Kosteuttavissa tehoissa ei ole valittamista, mutta myös pehmentävää ja hoitavaa vaikutusta löytyy rutkasti. Imeytyvyys on nopeaa ja ihotuntuma voiteen levityksen jälkeen on miellyttävä, ilman tahmeuksia.

Koskahan tulee vastaan tahmea luonnonkosmetiikan kropparasva? Vielä ei ole tullut ^_^










Jahas. Sitten tuli vastaan löytö. Siitä syystä, että Benecosin käsivoide on kova haastaja Urtekramin ja Santen hyväksi havaituille käsivoiteille.

Myös käsivoide on auringonkukkaöljypohjainen ja umpattu täyteen erilaisia kasviuutteita. Käsivoide ei tuoksu käytännössä juuri miltään, eikä siitä löydykään parfumia lukuunottamatta merkittyinä niitä yleisimpiä hajusteita (limonene, linalool jne.)

Käsivoiteen koostumus on superkevyttä ja aivan loistavasti sopiva päiväkäyttöön, koska se imeytyy salamana. Otin ihan aikaa postausta varten :D Imeytymisessä kesti n.20 sekuntia, kunnes pystyin taas naputtelemaan näppistä ilman ongelmia. Kosteustehot ovat tällä sellaista mediumtasoa, mikä lienee ihan odotettavaa näin vikkelästi imeytyvältä käsivoiteelta. Kyllä tämä menee Top3- listalle Urtekramin ja Santen kanssa, ainakin jos puhutaan imeytyvyydestä ^_^










Ja edelliseen käsivoiteeseen verrattuna ollaankin sitten eri sfääreissä. Tuoksu on tutun aurinkoinen, samaa sarjaa edellä mainitun vartaovoiteen kanssa. Tutulla auringonkukkaöljypohjaisella meiningillä mennään, mutta incissä kolmantena onkin sitten omenamehua. Omenassa on luontaisesti mietoja AHA-happoja ja jäin pohtimaan, että voisiko tällä olla kevyesti ihoa kuoriva vaikutus? Ja tässäkin inci jatkuu pitkällä litanialla kasviuutteita.

Tämä tapaus ei imeydykkään ihan niin salamana, ja se ei ole tarkoituskaan. Käsi- ja kynsinauhavoide jää pyörähtelemään iholle muutamien minuuttien ajaksi, jonka aikana olisi tarkoitus keskittyä juurikin niiden kynsinauhojen hierontaan. Voide imeytyy aikanaan jättämättä tahmeutta, mutta silti selkeästi hoidetun tunnun iholle --> hyvin kevyttä öljyisyyttä.







Benecosin tuotteet vaikuttavat hinta-laatusuhteeltaan aivan loistavilta, ja muistelenkinkin tykänneeni kaikista aiemmin kokeilemistani Benecosin tuotteista. Myös miehille suunnattu Men- sarja oli varsin mainio tapaus, vaikka siihen onkin valittu väriksi tylsä tummansininen ^_^


Benecosin tuotteita löytyy maahantuojan verkkokaupasta.



Onko Benecos jo teille tuttu vai onko jäänyt varjoon?










10 kommenttia:

  1. Kyllä se kevät sieltä tulee vaikka vielä pakastaakin. :)
    Ompas ihanan pirtsakoita paukkauksia. Näitähän voisi kokeillakin kun hintakin kohdillaan.
    Mukavia kirjoitushetkia sinulle.
    -Anjuliini

    VastaaPoista
  2. Benecosin pakkaukset ja tuotteiden tuoksut ovat kyllä varsin onnistuneita :)

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/02/luonnonkauneutta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nuo Appelsiini & Tyrni- tuotteet on tuoksuiltaan ihan kymppejä, niistä saa samalla piristävää aromaterapiaa :p

      Poista
  3. Kirjaesittely kiinnostaisi kovasti! Luen itse valtavasti ja lukusuosituksia kaipaan jatkuvasti. Noihin uusiin käsivoiteisiin täytyy käydä tutustumassa, sillä olen käsivoiteiden suurkuluttaja :) Benecos on merkkinä minulle vielä mieluinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpäs laitan korvan taakse tuon ajatuksen kirjaesittelystä :)

      Poista
  4. Löysin vähän aika sitten myös Benecosin kroppatuotteet ja etenkin kuorinta on huipputuote. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Benecosin kuorintaa en olekkaan kokeillut, täytyy laittaa korvan taakse tuo :)

      Poista
  5. Sen verran kokemusta että yhden jonkun todella kammottavan shampoon tulin ostaneeksi silloin muutama vuosi sitten kun aloin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, mutta nyt kiinnostaa todella tuo hand&nail -voide, se kun kuulostaa juuri hyvältä yötä vasten laitettavaksi! Täytyy varmaan antaa Benecosille uusi mahdollisuus, mutta en varmaan uskalla enää shampoota ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka shampoo ei toiminut sulla, niin kannattaa antaa vielä uusi mahdollisuus muille tuotteille :) Se on kyllä totta, että luonnonkosmetiikan hiustuotteiden toimivuus on vähän sellaista arpapeliä. Mulla on eniten tuottanut pettymyksiä luonnonkosmetiikan hoitoaineet. Muutamia helmiä on kyllä löytynyt testailujen myötä, mutta sitten toisinaan tulee vastaan niitä, joita ei meinaa saada toimimaan sitten millään.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)