keskiviikko 7. helmikuuta 2018

10 kuvaa ja tarinaa



Bongasin Smokey Eye Candy- blogista hauskan postauksen, ja oli ihan pakko napata se myös omaan blogiini :) Ideana on siis 10 lomakuvaa ja tarinat niiden taustalla. Voi vitsin pimpulat, että mulle tuotti harmaita hiuksia valita vain 10 kuvaa, kun olisin voinut sepustaa varmaan sadasta kuvasta tarinat :D Mutta mennään sillä 10 kuvalla :)




1. Kuva lentokoneen ikkunasta


Ehkä vähän tylsä ja tavanomainen kuva, mutta itselleni kovin tärkeä. Kuva on otettu ihan ensimmäiseltä ulkomaanreissulta. Kärsin monen muun tapaan lentopelosta ja koneeseen kapuaminen ei ollut se helpoin juttu mulle. Jossain vaiheessa lentoa mieli rauhoittui ja keskityin ihastelemaan näkymiä pilvien yläpuolella. Oli jokseenkin vaikuttavaa katsella muhkean näköistä pilvimattoa, jonka yläpuolella lennettiin. Aurinkokin siinä möllötteli pilvien yläpuolella ^_^






2. Lefkadan sumuiset vuoret


Tämä kuva on myös ekalta Kreikan reissulta. Lefkadan saaren vuorten sumuiset vuoret olivat myös aika mykistävä ja hieman mystinenkin näky. Näitä jaksoin ihastella päivästä toiseen ja haaveilinkin, että kiipeäisin vuorille :D Kiipeilyt jäi ja tyydyin vain ihastelemaan niitä alempaa.






3. Elafonissin vaaleanpunaiset rannat


Ekalla Kreetan reissulla tein päivämatkan Elafonissin pikkusaarelle. Kyseisellä reissulla tapahtui vaikka mitä jännää ja se onkin ehkä ollut tapahtumarikkain reissu tähän mennessä. Kyseisenä kevätpäivänä lämpötilat romahtiva +13 asteeseen, mutta Elafonissin mykistävään kauneuteen se ei vaikuttanut mitenkään. Samaisella reisulla käväisin Eloksen kylässä, missä päädyin vänkäämään luonnonkosmetiikasta paikallisen putiikinpitäjän kanssa ^_^





4. Chrissin saari


Toisella Kreetan matkalla tein päiväreissun Chrissin paratiisisaarelle. Matka sinne oli pitkä ja uuvuttava lämpötilojen huidellessa +30 asteen paremmalla puolella. Sanotaan, että maanantait on p******stä, mutta tämä maanantainen reissu oli jotain ihan muuta ^_^ Chrissin valkoinen hiekka poltti jalkojen alla ja karun kaunis luonto sai haukkomaan henkeä.





5. Puerto Ricon maisemat


Toissa joulun vietin Gran Canarialla, Puerto Ricon kylässä. Yhtenä päivänä kiipesin ihan päättymättömän tuntuiset portaat ylös huipulle päin tähystelemään näköaloja. Sieltähän näkyi sitten tämän näköistä. Mykistävät maisemat, jotka ilta-aurinko maalasi ruosteisen punaisiksi.




6. Mu Ko:n apinaranta


Visiitti Mu Ko:lla oli erittän mieleenpainuva. Näin siellä elämäni ekan kerran luonnonvaraisia apinoita livenä. Niiden touhailua oli hauska seurata. Siinä samalla Mu Ko:n uskomattoman kaunis luonto ja kirkkaan sininen meri lumosivat mut aivan totaalisesti. Tuonne on niiiiiin kova ikävä!





7. Lefkadan auringonnousu


Tämä kuva on mulle erityisen tärkeä. Ekalta reissulta ja viimeinen lomakuva, ennen Suomeen paluuta. Jälleen yksi aamu, kun aurinko nousi. Hörpin parvekkeella aamukahvia ja ihastelin vielä haikeana tätä upeaa näkyä. Saan kuvasta kylmiä väreitä.





8. Kreetan lumipeitteiset vuoret


Ekalla reissulla Kreetalle, mykistyin tästä näystä. Lefka Orin upeat lumipeitteiset vuoret, yhdessä palmumaiseman kanssa on erikoinen näky. Kuvasta erikoisen tekee se, että toisaalta lumiset vuoret tekevät fiiliksestä kylmän, samalla kun kuvassa jököttävä palmu sotkee tunnelmaa. Kuvaa ottaessa lämpötila taisi olla +26. Keskikesällä Lefka Orin lumipeitteet yleensä katoavat lähes täysin :)





9. Koh Lantan auringonlaskut


Koh Lantan saarella olen kokenut tähän mennessä kauneimmat auringonlaskut. Niitä ihan odotti joka ilta. Lähellä päiväntasaaja aurinko näyttää joskus aivan jättiläismäiseltä ja hehkuvan punaiselta. Siis aivan sanomattoman upealta. Se kaunein auringonlasku jäi nappaamatta muistikortille eräänä iltana, kun kameraa ei harmillisesti ollut mukana. Kännykällä oli aivan turha yrittää ottaa onnistunutta kuvaa. Mutta eipä tämäkään otos ihan surkein kai ole ^_^





10. Kihlat Hersonissoksella


Tästä mä olenkin ollut hiljaa blogin puolella, mutta kerrottakoon se nyt tämän postauksen yhteydessä. Suunnittelin Hersonissoksen reissun yhteydessä ehdottavani poikaystävälleni kihloja. Odottelin täydellistä hetkeä ja kivuttiin ison kallion päälle auringonlaskun aikaan. Sormukset esille ja kysymys, että kiinnostaisko kahliutua tämmösen vaikean ihmisen kanssa. Ei tullu pakkeja :D Vähän siirappista, mutta joskus elämässä täytyy olla sitä siirappiakin. Mulle tämä kuva on suuria tunteita ja muistoja herättävä :)







8 kommenttia:

  1. Awwww, ihanaa! <3 Onnea renkaiden vaihdosta :) <3 *halirutistaa*

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia ja kivat tarinat. Onnea kihlaparille :)

    VastaaPoista
  3. Wau mitä kuvia! ♥
    Ja etenkin tuo viimeinen ♥ suuren suuret onnittelut teille! ♥
    Taidanpa itsekin napata tämän samaisen haasteen blogiini.... ;)

    VastaaPoista
  4. Onnea teille kihlojen johdosta <3 Hienoja nämä sinut kuvat kyllä aina. Matkakuume nousee aina katsellessa. -Anjuliini

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia. Etenkin tuo koh lantan auringonlasku ja lefkadan auringonnousu ja myös nuo lumipeitteiset vuoret. 😍😍

    VastaaPoista
  6. Onnittelut kihlaparille! Aivan tajuttoman kauniita kuvia. Varsinkin tuo auringonlaskukuva.. Perfectomundo! :D

    VastaaPoista
  7. Onnea kihlauksesta! <3 Tämmösiä postauksia saa kirjoitella lisää muistakin aiheista.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)