tiistai 6. helmikuuta 2018

Oriflame - NovAge Men

Oriflame on lanseerannut NovAge Men- nimisen tuotesarjan, joka on nimensä mukaisesti suunnattu miehille. Tätä ennenhän Oriflamelta tuli markkinoille myös naisille suunnattu oma NovAge-sarja.

NovAge Men- sarjaan kuuluu: puhdistus- ja kuorintageeli, silmänympärysvoide, seerumi ja geeliemulsio. Tuotelinjaan on valittu tähtiaineksiksi  mm. apinanleipäpuu-uute, kofeiini ja kahvipensaan kantasolu-uute. Markkinointiteksti lupailee niitä tuttuja juttuja: "Säännöllinen käyttö vähentää väsymyksen merkkejä, ryppyjä ja edistää ihon kosteustasapainoa, sileyttä ja kiinteyttä." NovAge Menin tuoksumaailma on tyypillisen maskuliininen, hieman mausteinen.

NovAge Men- tuotesarjan tarkemmat incit voi tsekata täällä.Putsari on väriltään harmaata, koska se sisältää hiiltä, joka on nyt tosi IN kosmetiikkamaailmassa. Samaiset hienorakenteiset hiilihiukkaset toimittavat tuotteen kuorivaa funktiota.  Putsari vaahtoaa sulfaateilla, mutta ei tästä huolimatta pese ihoa narskuvan puhtaaksi. Kuoriva ominaisuus tuntuu  myös iholla erittäin miedolta ja hellävaraiselta, jonka osalta tämä sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.Sy-geeli on varustettu metallisella kuulapäällä, joka jo itsessään tuntuu virkistävältä ja edesauttaa turvotuksen poistumista. Sy-geeli on koostumukseltaan erittäin kevyttä geeliä, joka imeytyy ihoon hulahtaen. Tämä on aika kevyttä tavaraa ja näin pakkasilla oma sy-ihoni kaipaa tämän kaveriksi vielä hieman tuhdimman voiteen.Seerumi on koostumukseltaan yllättävän paksua geeliä, joka ei sormilta valu. Riittoisa seerumi levittyy iholle liukkaasti ja tämäkin imeytyy ihoon samantien. Seerumin kosteustehot yllättivät. Tämä nimittäin tuntui sen verran hyvin kosteuttavalta, että iholle ei tunnu olevan tarvetta enää levittää erillistä kosteusvoidetta. Edellä mainittujen raaka-aineiden lisäksi seerumissa on mm. tehokkaaksi anti-age ainesosaksi luokiteltua niasiiniamidia. Seerumin jäljiltä iho jää siloisen tuntuiseksi ja mataksi. Seerumipullo on muuten aika hienon näköinen ^_^Geeliemulsio on edellä mainittuun kirkkaaseen seerumiin verrattuna valkoista, mutta koostumukseltaan ja ihofiilikseltään hyvin samantuntuista seerumin kanssa. Geeliemulsio sisältää mm. ihoa rauhoittavaa ginkgo biloba- uutetta. Geeliemulsio tuo seerumin seuraksi iholle lisäkosteutta.  Myös geeliemulsion imeytyminen on rivakkaa ja se jättää iholle pehmeän tunnun ja matan pinnan.Kuva: Oriflame


Yhteenvetona NovAge Men tuotteista: Sarjan tuotteiden koostumukset ovat erittäin ilmavan kevyitä ja luultavasti suurinta osaa kuluttajista miellyttäviä. Niistä ei jää juurikaan havaittavia tuotetuntuja iholle. Kosteuttavilta ominaisuuksiltaan NovAge Men sopinee parhaiten normaalista rasvoittuvalle iholle. Rutikuivan ihon omaava saattaa kokea NovAge Menin liian kevyeksi. NovAgen selkeän maskuliininen tuoksumaailma ei ole mitenkään överi, mutta se on selkeästi havaittava, joka ei välttämättä miellytä hajusteille yliherkkää kuluttajaa.


Yllä NovAge Men tuotteiden normaalihinnat. NovAge Men tuotteet ovat kuitenkin juuri tällä hetkellä alennuksessa Oriflamen verkkokaupassa.Tuotteet saatu blogin kautta.
1 kommentti:

  1. Excellent, what a website it is! This website provides helpful facts to us, keep it up.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)