maanantai 22. tammikuuta 2018

Silmänympärysihon tehohoitoa

Silmänympärysiho on yleensä se alue iholla, missä ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä. Itselläni ei vielä mitään hurjia ikääntymisen merkkejä iholla näy, mutta ihon ollessa kuivimmillaan sy-iholla selkeästi korostuu hentoiset uurteet. Sy-iholle onkin hyvä aina toisinaan antaa hieman tehohoitoa.

Korealainen Kocostar Princess Eye Patch tuote tarjoaa juuri tällaista tehohoitoa silmänympärysiholle. Kyseessä on hydrogeelinaamio sy-iholle. Käytännössä hieno, kultainen purkki kätkee sisäänsä 60 kpl sy-iholle aseteltavia naamiolappusia. Purkista riittää 30 käyttökertaan. Lappuset ovat myös biohajoavia.
Pakkauksessa on mukana spatula, jolla naamiolappusia voi ottaa purkista hygieenisesti.

Kocostarin lappusiin on imeytetty mm. tehokkaasti kosteutta sitovaa glyseriiniä ja hyaluronihappoa. Lapuissa on myös tehokkaita anti-age-ainesosia, kuten adenosiinia ja niasiiniamidia. Incin loppupäässä on pitkähkö litania kasviuutteita ja ihan vipana on oikein jopa kultaa ^_^
Kultaiset hydrogeelinaamiot on helppo asetella iholle, ja kuten joillakin lappusilla on vaikeuksia pysyä paikoillaan (valuvat pitkin naamaa) nämä tuntuivat pysyvän siinä missä pitikin. Heh, mä en ole edes varma asettelinko mä nämä lappuset ihan oikein päin iholle, kun netissä katselin kuvia, niin näitä oli aseteltu kumminkin päin :D Pitänee siis kokeilla asetella nämä myös päinvastaisesti.

Kocostarin hydrogeelinaamioiden vaikutusajaksi on suositeltu 10-15 minuuttia. Olen kokeillut muutamien brändien samantyyppisiä lappusia, ja tykännyt todella paljon tuloksista. Myös Kocostarin vaikutukset näyttäisivät olevan sy-iholla erittäin hyvät. Kun laput poistaa iholta vartin päästä, voi huomata, että sy-iho on erittäin tehokkaasti kosteutettu ja kaikki pienet uurteet loistavat poissaolollaan. Sy-alueen iho näyttää myös erityisen kimmoisalta ja muutenkin hyvältä. Testasin näitä myös silloin, kun sy-iho oli hieman turvonnut (ah, liian suolainen ruoka) ja näillä vaikutti olevan myös hieman tehoa turvotuksen laskemiseen, mutta se suurin teho näytti olevan ihon selkeä silottuminen. Ohjeissa kehotetaan myös hieromaan ylimääräinen seerumi ihoon vaikutusajan päätyttyä. Omalla kohdallani en kuitenkaan kertaakaan ole huomannut, että näistä olisi jäänyt ylimääräistä seerumia iholle hierottavaksi. Ilmeisesti ihoni on hörppinyt kiltisti kaiken seerumin sisäänsä :)

Kocostar Princess Eye Patches- hydrogeelinaamiota voi tilata esim. Kicksiltä* (24,90€) ja Bearelilta (19,71€) ja ilmeisesti edullisimmillaan Beautypopupista (18,67€
*mainoslinkki

Tuote saatu pr-näytteenä.


Harrastatteko silmänympärysihon tehohoitoa?
3 kommenttia:

 1. Wau! Mikäs blogi se tämä on. Löysin kirjoituksesi sattumalta kun etsin pienehköön kauneushoitola/kampaamooni silmänympärystuotteita. Kocostar menee nyt kyllä harkintaan. Huomasin myös toisen kirjoituksesi Wellan Fusion sarjasta ja sitä asiakkaani ovat ostaneet paljon.
  Kirjoitat todella ammattitaitoisesti ja mahtava saada tällekin alalle miesnäkökulmaa.
  Aurinkoista kevättä sinulle ja mukavia kirjoitushetkiä.
  Yst.Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta palautteesta :) En kyllä ihmettele, jos Wella Fusion on mennyt hyvin kaupaksi. Fusion tuotteet ovat ihan loistavia :)

   Mukavaa kevään odotusta myös sinulle ^_^

   Poista
 2. Näitä olenkin meinannut tilata, ja tämä kirjoituksesi vain vahvisti innokkuuttani sen suhteen. Kuulostavat nimittäin todella lupaavilta! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)