maanantai 6. marraskuuta 2017

Wella Fusion - Vaurioituneille hiuksille
Viime aikoina mulla on jäänyt vähemmälle käytölle kampaamoiden shampoot ja hoitoaineet. Käytössä on ollut enemmän noita luonnonkosmetiikan hiustuotteita, ilman sen erityisempää syytä. Pr-näytteiden seasta kuitenkin pilkottivat nämä kuvassa näkyvät Wella Fusion tuotteet. Kuparisena välkkyvät korkkiosat olivat oikeastaan ne mitkä kiinnostivat. Kyllä sillä pakkausdesignilla vaan on yllättävän suuri merkitys. Nämä nimittäin oikein kutsuivat mua nimeltä ^_^

Wella Fusion on suunnattu vaurioituneille ja katkeileville hiuksille ja se lupaa korjata hiuksen pintaa mm. silkkiaminohapoilla. Oma pehkoni on nyt sellaisessa tilanteessa, että juurista asti hiusten puoleen pituuteen ne ovat ihan hyvässä kunnossa. Ja se vaalennettu loppulatva onkin sitten toisenlainen tarina. Itseasiassa tajusin vasta Fusion tuotteiden käytön jälkeen, että miten korppukunnossa ne onkaan ollut.

Fusion Shampoo 250ml


Fusion shampoossa on tosi hyvä tuoksu. Ehkä hieman sellainen mausteinen omena, mutta ei mikään kaneliomena vaan sellainen raikas. Shampoo tuntuu riittoisalta ja se vaahtoaa runsaasti sulfaattien avulla. Shampoossa on aika paljon pesutehoa, mutta se ei silti pese hiuksia ihan natisevaksi. Shampoosta ei keksi kovin pitkää tarinaa, mutta se hoitaa hommansa oikein hyvin.

Fusion Hoitoaine 200mlFusion hoitoaineen tuoksu menee arvatenkin samalla linjalla. Mun nenä kyllä tykkää ja paljon.
Hoitoaineen koostumuksesta löytyy niiden edellä mainittujen silkkiaminohappojen lisäksi tuttuja hoitoaineiden raaka-aineita. Eli rasva-alkoholeja ja kvattia, jotka tekevät ne hiukset selvittävän taian. Fusion hoitoaineessa on myös yhtä silikonijohdannaista, mutta hoitoaineen tuntu hiuksissa on kyllä aika kaukana sellaisista runsassilikonisista hoitsikoista. Oma pääni ei tykkää kovin silikonisista koostumuksista, ne kun usein tuntuvat tekevän letistä kovin lättänän ja helposti likaisen tuntuisen.

Fusion hoitoaineen vaikutusaika on hätäiset 30 sekuntia :) Eli siinä vaiheessa kun hoitoaineen on saanut hiuksiinsa levitettyä, sen saakin jo melkein huuhdella pois. Fusion hoitoaineessa on kaikki kohdallaan. Se silottaa ja selvittää hiukset oikein mainiosti. Sormet saa vedettyä pituuksien lävitse ihan vaivatta. Silti tuntu hiuksissa ei ole ihan sellainen superliukas, mitä runsaasti silikonia sisältävät hoitaineet tekevät. Tämä toimii mun hiuksissani ihan täydellisesti. Huomasin muuten myös, että Fusion tuotteiden tuoksu jäi tavanomaista voimakkaammin hiuksiin. Onko se hyvä vai huono ominaisuus, lienee makuasia, mutta itseäni ei suinkaan haittaa :)
Niin totta tosiaan, Fusioneiden jälkeen huomasin ison eron varsinkin hiusten latvoissa. Ne tuntuivat jo ekan käyttökerran jälkeen ihan erilaisilta. Pehmeämmiltä ja kosteutetummilta. Kuivaa heinää- efekti oli tipotiessään. Kaippa näitä voisi ihan rehellisesti kuvailla syvähoitaviksi tuotteiksi. Wella Fusion pääsi yllättämään meikäläisen. Täytyy jopa vakavasti harkita näiden ostamista, kunhan nykyiset loppuvat ^_^ Fusion sarjasta löytyy myös hiusnaamio ja vähänkö se nyt himottelisi, koska shampoon ja hoitsikan esitys oli sen verran vakuuttava.

Wella Fusion tuotteita löytyy kampaamoista. Myös esim. Villikihara-verkkokaupasta voi tilata tuotteita. Hinnat Villikiharassa: Shampoo 13,90€/250ml ja Hoitoaine 16,90€/ 200ml.Mikä on sun mielestä paras tuote kuiville/vaurioituneille hiuksille?

4 kommenttia:

 1. Mun kampaaja suositteli noita ja en ensin testannut niitä. Oon käyttänyt monta vuotta Wellan SP sarjaa ja oon ihan koukussa niihin. Vaihtelun vuoksi ostin kuitenkin noita ja olin yllättynyt kuinka hyviä tuotteita noi on! En käytä hoitoainetta lainkaan, vaan sen tilalla aina hiusnaamiota ja Fusion hiusnaamio ainakin teki omasta tukastani silkin pehmeän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yllätyin! Ajattelin etukäteen, että Fusionit ovat vain sellaista perustoimivaa kampaamotavaraa, mutta olikin asteen verran parempaa :D

   Poista
 2. Sain kyseiset tuotteet kampaajaystävältäni testiin ja ihastuin niihin samantein.
  Pakko hankkia hiusnaamiokin. :)
  PS. Kirjoitat loistavasti ja postauksiasi on ollut ilo seurata. Mukavaa kevään odotusta sinulle.
  :Lila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa kevään odotusta myös sinulle :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)