keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Testissä Essencen meikkivoiteet


Essence on brändi, jota on hypetetty aika tavalla monella blogilla ja kuulemma kauppojen hyllytkin usein huutavat tyhjyyttään Essencen kohdalla. Suosittu on siis, ilmeisestikin :) Essencen kohdalla suosio perustuu hinta-laatusuhteeseen. Essencen tuotteita saa alle kympillä, laadusta tinkimättä.
Sain testiin 2 kappaletta Essencen meikkivoiteita. Testissä oli Essencen Fresh & Fit Awake Make Up ja Camouflage 2in1 Make-Up & Concealer. Fresh & Fit meikkivoide lupaa antaa iholle valoa heijastavan lopputuloksen ja Camouflage peittävän mattapinnan. Testissä oli toisiksi tummimmat, neljästä saatavilla olevista sävyistä.
Fresh & Fit sisältää vitamiineja ja karpalovettä, jotka lupailevat herättää ihon ja tehdä siitä terveen näköisen. Fresh & Fit sisältää valoa heijastavia pigmenttejä.
Fresh & Fit on koostumukseltaan voidemaista ja se levittyy helposti ja notkeasti iholle. Ei tunnu jämähtävän ihoon, tai tunnu muutenkaan kuivalta, vaan päinvastoin jopa kosteuttavalta. Lopputulosta voisi kuvailla semi-peittäväksi. Silti se näyttää iholla tosi luonnolliselta - toisin sanoen se ei juurikaan edes näy iholla. Tällä ei saanut mitään juhlavaa discopallo-efektiä, vaan iho näytti luonnollisen hehkuvalta. Oma ihoni on tosi rasvoittuvaa sorttia, eikä lisähehkua antavat tuotteet ole välttämättä aina paras valinta helposti kiiltelevälle iholle. Tämä  kuitenkin näytti mun mielestä tosi hyvältä iholla ja liputan muutenkin luonnollisen näköisen ihon puolesta. Sävy 30 Fresh Honey ei oikeasti näytä mun iholla ihan noin vaalealta, mutta kamera tekee kepposet, koska se valoaheijastavuus ^_^


Camouflage 2in1 lupaa tehokasta peittävyyttä ilman pakkelimaista lopputulosta ja lupaa toimia samalla peitevoiteena. 
Camouflage 2in1 lunastaa kyllä lupauksensa peittävyydestä. Omalla ihollani ei ole tällä hetkellä kovin paljon peitettävää, mitä nyt jonkin verran punoittavia kohtia ja 24/7 tummat silmänaluset. Camouflage 2in1:n koostumus on aavistuksen notkeampaa, kuin Fresh& Fitin. Tämäkin levittyi iholle kuin unelma, eikä jämähdellyt. Työstöaikaa siis on. Jo yhdellä kevyellä kerroksella sai iholle tosi peittävää jälkeä. Sävy 30 Honey Beige oli yllättäin mun (vielä ruskettuneelle) iholle hieman liian vaalea ja rajojen häivyttämisessä sai olla huolellinen. Lopputulos on tällä melko luonnollinen, mutta omaan makuuni tämä oli hieman liian peittävä. Huomasin tämän peittotehot parhaiten silmienalusilla. Tuntui, että peitevoide ei ole tämän jälkeen ehkä tarpeellinen. Samoin nenänpielten punoitus peittyi loistavasti. Peittokykyä siis löytyy! ^_^ Camouflage piti oman ihoni mattaisena noin reilun tunnin ajan, jonka jälkeen nassu kiilteli. Mutta näin se menee mulla minkä tahansa tuotteen kohdalla. Mun ihohuokoset ovat reippaita ja väsymättömiä talintuotantotehtävissään ^_^
Ainakin näiden meikkivoiteiden testailujen osalta en ihmettele yhtään miksi Essence on niin suosittu. Näiden edullinen hinta ei näy kyllä yhtään laadussa. Nämä toimivat erittäin hyvin iholla. 

Essenceä löytyy lähes mistä tahansa hyvin varustetusta kaupasta. 


Suositushinnat: Fresh & Fit meikkivoide 6,25€/ 30ml ja Camouflage 2in1 meikkivoide 4,69€/ 30ml.

8 kommenttia:

 1. Camouflage on tosiaan hyvä meikkivoide, jos kaipaa peittävyyttä. Tuo Fresh & Fit näyttää sulla kyllä todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Camouflage kyllä peittää tosi hyvin jo ohuella kerroksella :)

   Poista
 2. Fresh & Fit on kuivalle iholleni just sopiva, hinta/laatusuhde tässäkin essencessä on lyömätön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että hinta-laatusuhde on erinomainen! :)

   Poista
 3. Vaikuttaa hyvältä! :) Mä oon muistaakseni testannut vain yhtä essencen meikkivoidetta tähän mennessä, kun mielenkiintoisista tuntuu olevan aina sävyt lopussa niitä katsellessani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittua tavaraa tuntuu olevan :) Essencen kompastuskivi on kyllä sävyjen vähäisyys (vain 4), niitä voisi olla hieman laajemminkin :)

   Poista
 4. Sopiiko noi meikkivoiteet myös rasvaiselle iholle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kahdesta Camouflage 2in1 sopii parhaiten rasvoittuvalle iholle mattaisuutensa vuoksi. Toisaalta Fresh & Fit ei tuntunut rasvoittavan ihoa merkittävästi, mutta sen valoaheijastava ominaisuus ei välttämättä käy yhteen luonnostaankin helposti kiiltelevällä iholla.

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)