tiistai 7. marraskuuta 2017

Mossa Vitamin Cocktail - Tuhmalle nahalle


"Kuivale, tuhmile nahalle". Näin hauskasti kertoo Mossan uuden naamio/yövoiteen vironkielinen pakkausteksti. Suomennettuna siis kuivalle ja samealle iholle. Silti teksti kääntyy väkisinkin mielessäni tuhmaksi nahaksi, ja tämä jaksaa huvittaa. Viron kieli <3 ^_^
Vitamin Cocktail Naamio/Yövoide 60ml


Mossa on kuitenkin alkuperältään Latviasta, eikä Virosta. Monelle Mossa on varmastikin jo tosi tuttu, mutta Mossahan on tosiaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Mossan uutukainen on Vitamin Cocktail monikäyttötuote. Tuotetta voi käyttää kasvonaamiona tai yövoiteena.Kuivalle ja samealle iholle suunnattu tuote, lupaa vaatimattomasti "muuttaa ihon säteilevän nuorekkaaksi ja jumalaiseksi"


Incin alkupää: vettä, auringonkukkaöljyä, rasva-alkoholia, glyseriiniä ja oliiviöljyä.

Perästä seuraa useampia vitamiinipitoisia marjauutteita, lisänä erikseen C-ja E-vitamiinia. Ihoa täyteläistävä hyaluronihappo on naamio/yövoiteessa mukana kahdessa erilaisessa muodossa.
Tuote on fragnance free, mutta ominaistuoksu on silti mun nenääni miellettyvästi miedon vaniljainen. Koostumus on kuvattu samettiseksi, jonka voi helposti allekirjoittaa. Voidemainen koostumus levittyy helposti kasvoille, eikä se tunnu paksun rasvaiselta. Kasvonaamiona tälle on mainittu 20 minuutin vaikutusaika, jolloin tuotettaa levitetään iholle paksuhko kerros vaikuttamaan. Yövoiteena tätä on luonnollisesti tarkoitus levittää iholle ohuempi kerros. Itse olen tätä käyttänyt kasvonaamiona.

Olen jonkin verran tällaisia voidemaisia naamioita kokeillut, ja olen ne kokenut vain "ok" tuotteiksi. On tuntunut, etteivät ne tee mitään suuria ihmeellisyyksiä. Sama kuin laittaisi vain hyvän kosteusvoiteen iholle. Sama tulos. Mossa kuitenkin tuntui tehokkaammalta tuotteelta.

20 minuutin vaikutusajan jälkeen naamio tuntuu ilahduttavan helpolta pyyhkiä pois kasvoilta. 3 vanulapulla selviää ihan hyvin, ja hermoja ei tarvitse menettää. Tästä ei jää mitään lähmä ihoa, vaan sellainen mukavan samettisen pehmeä lopputulos. Päälle voi ilman muuta lisätä muut käyttämänsä hoitotuotteet, mutta itse en kokenut sitä mitenkään välttämättömäksi. Se miksi koin tämän varsinaisesti tehokkaaksi hoidoksi, oli sen vaikutus otsan ilmejuonteisiin, joita Mossa tehokkaasti pehmensi (ehkä tämä on se luvattu jumalainen lopputulos :D) Ei onnistunut täysin taikomaan näkymättömiin, mutta tulos oli silti tosi hyvä. Näin ollen sanoisin Mossan Vitamin Cocktailissa olevan erittäin hyvä hinta-laatusuhde :)

Mossan jälleenmyyjät näkee täältä. Mossan Vitamin Cocktail Naamio/Yövoidetta voi tilata myös esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta* hintaan 18,50€/ 60ml ja Biodellyltä* hieman huokeampaan hintaan 17,50/60ml€


*Mainoslinkki 
Tuote saatu.


Oletteko kokeilleet tätä tuotetta?

6 kommenttia:

 1. Siis markkinoidaanko tätä hajusteettomana? Sisältää kuitenkin vanilliinia joka on hajustekomponentti ja tekee nimenomaan vaniljaisen tuoksun tuotteeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma, mutta käsittääkseni vanilliini luokitellaan luontaisen kaltaiseksi aromiksi, eikä täten ole varsinaisesti hajuste.

   Poista
 2. En ole tätä kokeillut, mutta taisin joskus kaupassa käsissäni pyöritellä. Täytyisi aloittaa Mossaan tutustuminen varmaankin siitä kehutusta misellivedestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mossalta löytyy kyllä paljon tosi kivoja tuotteita ^_^

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen blogi sulla. Kiva, kun suomalainen mies kirjoittaa kosmetiikkablogia. Mukava lukea miehen näkökulmasta kirjoitettua tekstiä ja mies bloggareita on muutenkin aika vähän.

  Liityin lukijaksi ! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)