keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Taikatemppuja huokosille saven avullaKuten olen monesti maininnut, oma ihotyyppini hyötyy ehkä parhaiten puhdistavista ja ihohuokosia supistavista naamioista. Savinaamioita olen aina tykännyt käyttää paljon, niillä kun oikeasti voi saada kohennusta ihon tekstuuriin ja ulkonäköön. Savinaamioista hyötyy parhaiten yleensä rasvoittuva ihotyyppi.

Sain Oriflamen Ecobeauty linjasta kokeiluun varsin pätevän tuntuisen savinaamion. Oriflamen Ecobeauty- linja on ECOCERT-sertifikaatilla varustettua luonnonkosmetiikkaa ja olen kirjoittanut aiemmin Ecobeautysta täällä. Linja on sittemmin täydentynyt tällä kyseisellä maskilla.

Ecobeautyn naamion raaka-ainelista on lyhyehkö ja toimiva. Poikkeuksellisesti tässä on kaoliinisavi listan ykkösenä ja vesi vasta toisena, yleensähän se on juuri päinvastoin. Veikkailen korkean savipitoisuuden tekevän naamiosta erityisen toimivan :) Mukana on piparminttua joka toimii antiseptisesti näppyjä vastaan ja naamion sisältämä karitevoi hoitaa ihoa. Naamio on mukavan paksuhkoa ja vähän voidemaistakin ja se on helppo levittää kasvoille. Ecobeautyn naamion tuoksusta ei osaa oikein muuta sanoa, kuin että se tuoksuu savelle :)


Savinaamio on ohjeistettu vaikuttamaan kasvoilla 10 minuutin ajan. Tuona aikana naamio kerkeääkin hyvin  kuivahtaa. Savityyppejähän on useita erilaisia ja kaoliinisavi sopiikin hellävaraisuutensa vuoksi useimmille ihotyypeille. Tiedoksi niille, jotka kokevat kiristäväksi kuivuvat savinaamiot ahdistavana; Ecobeauty on tämän suhteen miellyttävä tapaus. Toki tämäkin kuivahtaa, mutta se ei tunnu epämiellyttävän kiristävältä. Ehkäpä koostumuksen sisältämällä karitevoilla on osuutta mukavaan tuntuun iholla?
Olen viimeaikoina tykästynyt käyttämään konjac-sientä savinaamioiden poistooon. Suosittelen kokeilemaan. Kuivahtavien savinaamioiden poisto sienen avulla käy huomattavasti vauhdikkaammin, eikä tarvitse miettiä, että jäikö savijäämiä huokosten pohjalle tai nenänpieliin ^_^

Ja mitä se Ecobeauty teki huokosille?
Huokoset ennen ja jälkeen Ecobeauty-käsittelyn :)


Kuten kuvista voi huomata, omalla ihollani Ecobeauty toimii erinomaisesti. Se tekee juuri sen, mitä vaadin hyvältä savinaamiolta. Ecobeauty tekee ihosta erityisen mattapintaisen ja loihtii ihohuokoset selkeästi supistuneiksi. Naamion jälkeen iho tuntuu/näyttää yleisilmeeltään jotenkin napakammalta ja ryhdikkäämmältä. Keksittäisiinpä tuote, jolla tällaisen tuloksen saisi loppuelämän pysyväksi :)Ecobeautyn kasvonaamiota saa Oriflamen verkkokaupasta. Kasvonaamion normaalihinta on 36€/ 75ml. Naamio näyttäisi  kuitenkin olevan tällä hetkellä alessa hintaan 19,90€/ 75ml.
Mikä on teidän ase huokosten supistamiseen?

1 kommentti:

  1. Mä käytän vuorotellen kirkastavia naamioita ja savinaamioita, jotka tekevät hyvää iholleni. Mä tosin luulin, että tämä naamio olisi pinkkiä väriltään, kuten nimi antaa ymmärtää :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)