tiistai 10. lokakuuta 2017

Coconut lovers, check this out


Koska olen kylttymätön kookosfani, huomioni kiinnittyy heti ja automaattisesti kaupanhyllyillä juttuihin, joissa lukee coconut.
Näin kävi myös Sokkarilla viime viikolla. Teksti "My coconut island" viehätti heti mielikuvillaan kyseisenä harmaana, tihkusateisena perjantai-iltana. Kyllä kiitos, viekää mut kookospalmujen täyttämälle paratiisisaarelle.


Putelista löytyy myös hauska teksti :) Mäkin haluun upottaa varpaat lämpöseen hiekkaan. Lokit kelpais kaveriksi myös.


Kookoksen lisäksi näköhermojani viehätti kivan mallinen puteli ja tietysti mustavalkoinen värimaailma. Ekana tuoksuttelin tämän käsivoiteen ja arvioin, tykkäänkö vai en. Kookos on hieman hankala tuoksu kosmetiikkajutuissa. Kookos voi epäonnistua monella tapaa. Joko se on liian imelä, tai liian keinotekoinen. Toisaalta kookos voi tuoksua raskaan tunkkaiselta, melkein kuin pilaantuneelta. Näitä kaikkia edellä mainittuja kookosversioita on tullut harmikseni koettua. Kyseiset failuret ovat olleet verkkokauppaostoksia, enkä enää uskallakkaan tilailla tuntemattomia kookoshärdelleitä ihan tosta noin vaan :)


Treacle Moon kuulosti ensin aivan oudolta brändiltä. Googlettelu nettisivuille ja näiden puteleiden näkeminen toikin sitten ahaa-elämyksen. Ihan tuttujahan nämä ovat tavaratalojen hyllyiltä :) Kuva: Treacle Moon


Treacle Moon merkkisen käsivoiteen tuoksu miellytti välittömästi. Makuja on yhtä monia kuin ihmisiä täällä Telluksen päällä, mutta mulle tämä oli niin sanotusti perfecto tuoksunsa puolesta.

Treacle Moonin kookostuoksu on sellainen sopivan mieto ja pehmeä, ei liian överi. Ei myöskään keinotekoinen vaan ilahduttavan aidon kookoksen tuoksuinen. Mun tekee mieli kuvailla tämän voiteen tuoksua sellaiseksi cookies n' cream- tyyppiseksi. Hieman tekisi siis mieli maistaa :)
Tämä 75ml tuubi oli Sokoksella tarjouksessa 2,50€ hintaan, joka sai mut arvelemaan, että tämä olisi tylsää vaseliini/emulgaattoritöhnää. Mutta incin läpi plärääminen löi lukkoon samantien ostopäätöksen ja halun vinkata tästä täällä blogissa (Siis sen jälkeen kun olin tätä testilotraillut :D)

Incin alkupää: vettä, glyseriiniä, viinirypäleen siemenöljyä, pehmentävää rasva-alkoholia ja sheavoita. Varsin hyvän kuuloista ja hoitavaa tavaraa siispä. Mutta kookosöljyä tässä ei ole tippaakaan ^_^


Priimaa sisältöä.

Inhoan hautaan saakka käsivoiteita, jotka joko;

A) Jättävät kädet tahmeiksi

B) Eivät imeydy vuosisadankaan hieromisen jälkeen ja jättävät öljyisen/rasvaisen kalvon

C) Liian silikoniset koostumukset, jotka jättävät kädet liukkaiksi. 


Ei ole siis ihan helppoa nirsojen (minä!) persoonien suunnistaa tuolla käsivoideviidakossa.


My Coconut Islandin "kirsikka kakun päällä" on sen mukava tuntu iholla. Se on melko kevyen tuntuista, jotain emulsion ja voiteen väliltä. Suuremmalla määrällä käsiä voi "iltamuhitella" ja se ei imeydy hetkessä. Maltillisempi määrä taas imeytyy kiitettävän rivakasti ihoon, eikä jätä edellä mainittuja ällöjä (lue: raivostuttavia) jälkituntuja kärsittäväksi.

Jos kookos yököttää, niin tästä on olemassa muunkin tuoksuisia versioita :)
Treacle Moonin käsivoidetta voit tilata myös Sokoksen verkkokaupasta, mutta harmillisesti ainakin verkkokaupassa tarjous on poistunut ja puteli maksaa siellä 4€/ 75ml.


Coconut lovers, check this out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)