tiistai 26. syyskuuta 2017

Sheet Mask testissä Missha


Kosmekätköissäni on testivuoroaan odotellut mm. Misshan Herb In Nude sheet mask, eli kangasnaamio. Näihin sheet maskeihinhan on varsin helppo hurahtaa. Jokainen (ne voi laskea yhdellä kädellä :D) kokeilemani on tehnyt iholle varsin vakuuttavaa tulosta. Luonnonkosmetiikkabrändi Orgaidin sheet maskit pitävät edelleen tiukasti hallussaan ykkössijaa.

Sóleyn megatehokkaan savinaamion jäljiltä iho suorastaan huusi tehokosteutusta ja niinpä Misshalla oli oivallinen tilaisuus näyttää mihin se pystyy :) Misshan sheet mask on saatu blogin kautta Bearel verkkokaupasta. Testiin saamani sheetin tähtiainekseksi on valittu hibiskusuute.


Siispä kasvovettä ensin ja sitten perään märkä rätti naamaan vaikuttamaan. Misshan kangasnaamio olikin aivan erityisen märän oloinen. En vieläkään koe näitä märkärättihoitoja kaikkein mukavimpana ajanvietteenä, mutta hitsi vie nämä tuntuvat tehokkailta. Fakta juttu.

Herb In Nuden kangasmateriaali tuntuu erittäin ohuelta ja se kyllä liimaantuu ihoon aivan täydellisen tiukasti ja kasvojen muotoja mukaillen. 


Misshan Herb In Nude sheet maskin incin alusta löytyy kosmetiikkamaailmasta hyvin tuttuja ainesosia, kuten glyseriiniä ja butyleeniglykolia, 1,2-hexanediolia ja risiiniöljyä joista 3 ensimmäistä ovat voimakkaita kosteudensitojia. Allantoiini rauhoittaa ihoa ja arginiini toimii anti-age roolissa. Kangasnaamiosta löytyy myös tyypillisen pitkä liuta kasvi- ja kukkaisuutteita.  Ja tietenkin hyaluronihappo on mukana tällaisessa tehokosteuttavassa naamiossa :)
En jaksanut tällä kertaa ottaa postaukseen niitä "rätti naamalla"- kuvia, ne kun tuntuvat olevan aina niin vaivaannuttavan näköisiä :D

Suositeltu vaikutusaika on 15 - 20 minuuttia. Taisin unohtaa tämän vaikuttamaan pari minuuttia yliaikaa, mutta siitähän ei toki mitään kamalaa iholle tapahdu.

Kangasnaamion iholta pois kuorittuani, saatoin todeta, että ihoni oli kyllä ääriään myöten kosteutettu. Itse asiassa kasvot olivat ihan selkeästi vielä jopa märät naamion jäljiltä. Järkevintähän on hieroa ja taputella ylimääräinen seerumi ihoon ja siinä menikin ihan muutama minuutti. Tuntui, että iho ei tosiaan jaksa ihan kaikkea hörppiä sisäänsä. Mutta, sitten yhtäkkiä sormien ja ihon välissä tuntui kitka. Kyllä ne sinne vaan kaikki imeytyi lopulta ^_^

Misshan kangasnaamio oli - odotetusti- erittäin hyvä ja tekee sen mitä olenkin kangasnaamioilta tottunut odottamaan. Täyttää kuivuudesta kärsivän ihon janon täydellisesti :)

Missha Herb In Nude sheet maskeja voi tilata Bearel verkkokaupasta ja yhdellä sheet maskilla on hintaa 2,19€.Millä merkillä on teidän mielestänne se paras sheet mask?

6 kommenttia:

 1. Orgaidilla ehdottomasti. Mutta edullisimmista tykkään tosi paljon Tony Molyista ja Skinfoodin naamioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä riittäisikin kokeilemista. Sheet-mask tarjonta on lievästi sanottuna laaja :)

   Poista
 2. Musta on vähän salakavalasti tullut sheet maskien suurkuluttaja, mutta siitä huolimatta en ole huomannut suuren suuria eroja eri valmistajien sheet maskien välillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en sheet-maskeista jostain syystä aiemmin innostunut ajatustasolla, mutta ostin sitten kesällä laivalla mielijohteesta sen Holika Holikan sheetin testiin, siinä kun sattui nenän edessä olla tyrkyllä. Se oli sitten menoa :D Muutamia testanneena mäkään en huomaa mitään radikaalia eroa. Paitsi Orgaidin sheeteissä tuntuu olevan jotain extrataikaa :)

   Poista
 3. Mä just viime viikolla laivalla teinkin naamio-kuorinnan ja perään Holika Holikaa kangasnaamion muodossa, jäin harmittelemaan etten ostanut enempää maskeja mutta nyt Bearelilla olikin Holika Holikan suhteen syysale ja tilailinkin pienen määrän kangasnaamioita ^_^ En ole aiemmin niihin jotenkaan ihastunut, mutta tuon kuorinnan jälkeen..wau! Ylijääneen nesteen läträsin kasvoilleni seuraavana aamuna ja pelitti meikin alla tosi kivasti ( toki lisäsin seerumin ja päivävoiteen vielä, kuten myös illallakin ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin jos sheet-maskeja vertaisin tavallisiin kosteuttaviin geelinaamioihin, niin kyllä nuo sheetit vie voiton ihan 6-0. Ja nyt asia on niin, että noita sheetejä on pakko olla varastossa, on ne niin hyviä :D Mulla olisi tarkoitus tilata testailuun kunnon läjä noita korealaisia sheetejä eri merkeiltä. On vaan valinnanvaikeutta kun tarjonta on ihan pökerryttävä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)