torstai 21. syyskuuta 2017

Hugo Boss The Scent IntenseHugo Boss lanseerasi tämän vuoden keväällä The Scent Intense tuoksun. Kyseessä on uusi, voimakkaampi versio vuoden 2015 The Scent tuoksusta.
The Scent Intense on pakattu hienoon "häkkimäiseen" pulloon. Tuoksun luojina ovat toimineet Bruno Jovanovic ja Pascal Gaurin.

The Scent Intensen mausteisen alkutuoksun muodostavat inkivääri ja kardemumma, joista ensimmäisenä mainittu tekee tuoksusta raikkaan.

Sydäntuoksussa vaikuttavat laventeli ja aivan uusi tuttavuus itselleni, nimittäin maninka-hedelmä.

Pohjatuoksussa tulevat esille nahka sekä vanilja.
The Scent Intense aiheutti itsessäni välittömän rakastumisreaktion. Vaikka tuoksun alku on voimakkaan mausteinen, mistä tykkään kovasti, on se silti samalla raikas versio mausteisuudesta.

Oma nenäni ei rekisteröi tässä tuoksussa laventelia, ja varsinkin tämä toinen maninka-hedelmä oli täysi mysteeri. Mulla ei ole aavistuskaan miltä maninka tuoksuu? Koska olen informaatiojanoinen luonne, niin halusin selvittää maninkan  tuoksua. Toisessa lähteessä kerrottiin sen olevan sitruksinen, samalla kun toisen lähteen mukaan tuoksu muistuttaa "suklaassa dipattuja mansikoita". Kertoman mukaan maninkan tuoksu koetaan myös viettelevänä. Öh, vai niin. Ota nyt sitten selvää :)

The Scent Intense on Eau de Parfum, eli se on lähtökohtaisesti Eau de Toilettea voimakkaampi tuoksu. Voimakas tämä tuoksu onkin, mutta ei mielestäni sellainen jalat alta vetävä. The Scent Intensen kanssa maltti on valttia. 1-2 suihkausta on parempi kuin 12 :)

Tuoksu on melkoisen hyvin kestävä ja alun mausteisuuden hälvettyä esille jää nahkainen tuoksu, jota vanilja pehmentää mukavasti. Nahan ja vaniljan yhdistelmä tuoksuna on jotenkin erityisen huumaava ^_^
The Scent Intense on tyylikäs tuoksu, joka sopii lämpimyytensä vuoksi mielestäni ihan loistavasti näin syksyyn. Voimakkuutensa vuoksi se sopii ehkäpä parhaiten iltakäyttöön, mutta nämähän ovat lopulta makuasioita. Itse olen suosinut tätä päiväkäytössäkin:)


Hugo Boss The Scent Intense EdP suositushinnat: 

EdP 50ml  89,90€
EdP 100ml 109,90€*tuoksu pr-näyte
4 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele :)