keskiviikko 20. syyskuuta 2017

iS Clinical - Täydellisen tehokasta

Olen tehnyt tuttavuutta mielenkiintoiseen USA:sta kotoisin olevaan brändiin nimeltä iS Clinical. iS Clinical on USA:n suosituimpia medikaalisen tason ihonhoitosarjoja, ja näin ollen myös useiden julkkistenkin suosima.

iS Clinical yhdistelee tuotteissaan farmaseuttisia kasvipohjaisia raaka-aineita, kiinalaista lääketiedettä sekä uusimpia teknologisia elementtejä. Tämän perusteella iS Clinical lupailee "dramaattisia fysiologisia parannuksia iholla". iS Clinicalin tuotteet ovat mm. parabeenittomia.  iS Clinicalin tuotteista löytyy tehoaineina mm. kollageenisynteesiä stimuloivaa kuparipeptidiä, antioksidanttista superoksididismutaasia, A- ja C-vitamiinia, hyaluronihappoa  ja erikoisimpana seuraava; Extremozymes, eli haasteellisissa ja äärimmäisissä oloissa elävistä kasveista  eristetyt entsyymit, jotka suojaavat kasvia äärimmäistä kylmyyttä, kuumuutta, suolaisuutta, kosteuden puutetta ja säteilyä vastaan.

Aika tehokkaan ja vakuuttavan kuuloista tavaraa purkeissa, vai mitä? Jos iS Clinicalin tiedepitoinen materiaali kiinnostaa enemmän, siihen voi tutustua täällä.


Sain iS Clinicalin maahantuojalta näitä tuotteita testattavaksi ja sieltähän löytyi varsinaisia helmiä ^_^Youth Complex lupaa välittömiä, keskipitkän ja pitkän aikavälin tuloksia.

 •  Häivyttää ryppyjä
 • Pehmentää ihoa
 • Tasoittaa ihon tekstuuria
 • Antaa antioksidanttisuojan
 • Todettu kliinisissä kokeissa stimuloivan kollageenin ja elastiinin tuotantoa.


Youth Complexin incilista näyttää tällaisen ainesosakyylääjän silmään suorastaan jumalaiselta. Heti toisena ainesosana on tehokkaasti kosteutta sitova hyaluronihappo. Incissä komeilee myös mustikkauutetta, ureaa, peptidiä, paju-uutetta ja vitamiineja. Omaan silmääni iS Clinicalin raaka-ainekoostumukset ovat sorttia; "Mitä muuta voisi enää toivoa?"

No tietenkin voisi toivoa vielä, että voidekoostumus olisi kosmeettisesti miellyttävä iholla. Ja sehän on. Youth Complex on jotain kevyen ja täyteläisen väliltä. Erittäin mielenkiintoinen ja luksusmainen koostumus. Tuntuu täyteläiseltä, mutta silti niin kevyeltä. Tällaista koostumusta en muista ehkä aiemmin tulleen vastaan. Youth Complexin koostumusta tekisi mieli kuvailla "nestemäiseksi sametiksi". Iholle jäävä tuntu on myös todella miellyttävä. Täydellisen kosteutettu ja pehmeä. Youth Complex tekee ihosta välittömästi todella hyvän näköisen ja tuntuisen. Ehkä sen suurimman eron huomaan kuitenkin ihossani aamuisin. Kasvojen ihon sävy on niin tasainen, että sitä pitää ihan jäädä kummastelemaan peilin eteen.Reparative Moisture Emulsion lupailee jotakuinkin samanlaisia tuloksia kuin edellä mainittu Youth Complex.

Myös Reparativen inci saa allekirjoittaneen verkkokalvoille kohoilemaan sydämiä. Vaikuttava raaka-ainelista täynnä aktiiviaineita. Turhat täyteaineet näyttäisivät olevan minimissä. Tämänkin voiteen koostumus on samanlaista mahtavuutta, kuin Youth Complexin, sillä erotuksella, että tämä tuntuu vieläkin kevyemmältä. Silti tämän kosteuttavat ominaisuudet ovat keveydestä huolimatta ihan täyden kympin arvoiset.

En oikein osaisi valita näistä kahdesta sitä lempparia, kun molempien koostumukset tuntuvat iholla niin loistavilta. Reparative Moisture Emulsion koostumus olisi varmasti kesällä se mukavin omalla ihotyypilläni. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin rasvaiselle ihotyypille.


Youth Eye Complex lupaa:

 • Häivyttää nopeasti silmien alueen ryppyjä
 • Tasoittaa silmänympärysihon turvotusta ja auttaa tummiin silmänalusiin
 •  Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa
 • Tarjoaa tehokkaan antioksidanttisuojan
 • Vahvistaa ja paksuntaa sy-ihoa
 • Tarjoaa välittömiä ja pitkäaikaisia tuloksiaSilmänympärysihon hoitoon suunnatun Youth Eye Complexin inci on myös, kuinkas muuten, oikein loistava. Hyaluronihappo komeilee edelleen incin kakkosena ja mukana on liuta ihonhoidossa hehkutettuja peptidejä. Tämä olikin se varsinainen leuanloksauttaja. Alleviivasin ylläoleviin lupauksiin ne kohdat mitä itse koin ensimmäisellä tuotteen levityskerralla. Ja tässäpä ennen jälkeen kuva:


Ennen ja jälkeen kuvassa on aika iso ero. Kuvien ottamisen aikaväli on vain muutama minuutti.

Voin ihan samantien sitten sanoa, että tämä on heittämällä parhaita sy-voiteita mitä olen koskaan, ikinä milloinkaan kokeillut. Täytyi ihan hetken ihmetellä ja tarkastella Youth Eye Complexin tekemää tulosta. Vaikuttavaa, en osaa muuta sanoa.

Voiteen koostumus on mukavan kevyttä, helposti liukuvaa ja täydellisesti imeytyvää. Luksusmainen ja erityisen miellyttävä kahden edellä mainitun tuotteen tapaan.


En valitettavasti löydä iS Clinicalin tuotteiden hintatietoja mistään. Mutta koska kyseessä on lääkäriasemilla ja hoitoloissa myytävä ihonhoitosarja, voi tehdä etukäteen päätelmiä, että hintataso on jossain selektiivisen kosmetiikan tasoilla.

Jos iS Clinical alkoi kiinnostaa enemmän, niin lähintä jälleenmyyjää (ja muita lisätietoja) voi tiedustella maahantuojalta puh. numerosta 0440 875 880 tai iS Clinicalin FB-sivuilta.Löytyykö iS Clinicalin faneja? Kuulostaako kiinnostavalta sarjalta?

5 kommenttia:

 1. SY-voide syvää rakkautta ja paljon sydämiä täältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksemme ovat tämän suhteen yhteneväiset ^_^

   Poista
 2. Erittäin houkuttelevia! Suomesta ei taida vielä voida ostaa noita hyllyltä mistään? En ainakaan löytänyt.

  Netistä löytyi puntahintoja: http://www.facethefuture.co.uk/shop/is-clinical/ eli ihan markettihinnoissa eivät ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan joka hyllyltä löydy näitä. Lähimmän jälleenmyyjän saa selville ottamalla maahantuojaan yhteyttä. Aika jännä, että näitä ei voi suoraan jostain tilata.

   Poista
  2. Eräällä asiakkaallamme on...siis oli erittäin tummat silmänaluset, vaan eivätpä ole enään, ihan huikeita tuloksia tällä tuotteella silmänympärysiholle, just love it <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)