maanantai 18. syyskuuta 2017

Avril - Luonnollisin BB-voide ever

Kirjoittelin jokin aika sitten fiiliksiä luonnonkosmetiikka Avrilin tuotteista. Tuolloin kyseisestä postauksesta jäi uupumaan Avrilin BB-voide. Juuri lomalta paluun jälkeen testiin saamani medium sävy ei sopinut iholleni ollenkaan, se oli ihan liian vaalea. Aika on kulunut ja ahkerien happokuorintojen jäljiltä kasvojen iho ei ole enää ihan sellaista roasted chicken- tasoa vaan lähempänä tavanomaista päivetystä. Kalpeaan talvi-ihoon on tosin vielä matkaa :)




Avrilin BB-voidetta on siis saatavilla kahta sävyä, light ja medium. Itselläni oli testissä medium sävy, joka on pohjasävyltään lämmin. Sävy menisi varmasti aivan täydellisesti talvi-iholleni, mutta koska Avrilin BB on ominaisuuksiltaan erittäin läpikuultava, on tämän kanssa pelivaraa pidemmällekin.






Avril BB-voide on koostumukseltaan erittäin kevyttä ja sitä voi työstää iholla ilman kiirettä. Se liukuu iholla kuin tyhjää vain eikä jämähdä kuiviksi läikiksi. BB-voide tuntuu myös kosteuttavalta iholla. Avrilin jättämä jälki on kuvailtu maahantuojan sivuilla mataksi, mutta itse koin sen enemmänkin semi-mataksi. BB:n jättämä jälki on todella luonnollinen. Itseasiassa lähes huomaamaton, kuin toinen iho. BB tuntuu myös iholla todella kevyeltä, ei puhettakaan mistään maskimaisesta fiiliksestä.

Avrilin peittokyky on melkoisen kevyt. Tämä sopiikin iholle joka ei kaipaa kovin paljon peiteltävää, vain pientä tasoitusta ja freesausta. Tämä on nappi valinta myös luonnollista, kuulasta ja läpikuultavaa ihoa hakevalla. Punoittavan näppyihon nätimmäksi taikomiseen Avrilin BB-voide ei oikein sovi.

INCI: Aqua (Water), Triticum Spelta Seed Water*, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Lauryl Laurate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Benzyl Alcohol, Hydrogenated Lecithin, Iris Germanica Root*, Parfum (Fragrance), Punica Granatum Seed Oil *, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Bisabolol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract *, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder *, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Silica, Lactic Acid, Benzyl Salicylate, Limonene, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Alcohol, Rosmarinus Officinalis(Rosemary) Extract*, Glycine Soja (Soybean) oil


BB-voiteiden ominaisuuksiin kuuluu yleensä myös jonkinlainen hoitava ominaisuus ja Avrilissa hoitavia ainesosia ovat mm. spelttivehnänvesi, granaattiomenansiemenöljy ja ihoa rauhoittava kaurauute. Voiteessa on myös kevyehkö suojakerroin 10.





Kuten kuvista voi nähdä, Avril BB näyttää iholla todella luonnolliselta ja huomaamattomalta. Ihoni on tällä hetkellä varsin hyvässä kunnossa ja mitään peitettävää ei varsinaisesti ole. Eipä siis näin ollen kovin dramaattista eroa ennen ja jälkeen kuvissakaan :D




Avril BB-voidetta voi tilata esim. House of Organicsin verkkokaupasta, jossa se kustantaa 12,90€/ 30ml.


Onko Avrilin BB-voide tuttu?

4 kommenttia:

  1. Tekeepä nättiä ja luonnollista jälkeä. Oot kyllä tosi ruskea ollut kuin toi Medium-sävykin näyttää musta aika tummalta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taisin tosiaan olla aika ruskea viime reissun jäljiltä :D Jotenkin huvitti kun kokeilin tätä silloin ja näytin aivan sairaalta, kun oli sen verran kalpea tulos :D

      Poista
  2. Hyvännäköinen lopputulos (tosin sullahan on jo valmiiksi erittäin tasainen ja hyvä iho). Mulle ei BB-voiteet ihan riitä yksinään, koska haluan vähintään semi-peittävän meikkipohjan. Avrilin tuotteet vaikuttaa tosi hyviltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopputulos on tällä kyllä erittäin hyvä ja tosiaan Avrilin tuotteissa vaikuttaisi olevan kerrassaan loistava hinta-laatusuhde :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)