tiistai 2. toukokuuta 2017

Avon Advanced Techniques - Salonkikelpoista hiustenhoitoa

Avonilta napsahti pr-lähetyksenä salonkikelpoisiksi tituleeratut Advanced Techniques Absolute Perfection hiustenhoitotuotteet. Miksi näillä on aina näin pitkät ja vaikeat nimet? :D Puteleihin on painettu myös BB-merkintä. Puhutaan siis näistä BB-nimikeillä vaikka ^_^

Puteleista löytyy myös merkintä "10 beautiful benefits". En kuitenkaan löytänyt tietoa, mitä ne hyödyt ovat. Luulenpa, että ne ovat siloittavia, hoitavia, selvittäviä, pörröisyyttä vähentäviä ominaisuuksia jne. Eli BB-ominaisuuksia ;)
Settiin kuuluu siis shampoo, hoitoaine, hiusnaamio sekä leave-in balsami. BB-tuotteet lupaavat vahvistaa hiuksia leväuutteen voimalla. Näiden tuoksut koin raikkaina, miedon hedelmäisinä. Sanon jo heti tähän alkuun, että en olekaan pitkään aikaan ihastunut johonkin hiustenhoitosarjaan, niin kuin tähän <3


Heti ensimmäisellä kokeilulla ajattelin että kylläpä shampoissa voikin olla suuria eroja! Shampoo voi olla huonosti vaahtoava tai vaikeasti hiuksiin levittyvä. Avonin BB-shampoo on kaikkea muuta kuin hankala, tämä on ihanan helppo :D Ihan kuin shampoo levittyisi omin avuin hiuksiin tuosta noin vain ja muodostaa super-runsaan, liukkaan vaahdon. Tämä tuntui luksukselta, varsinkin kun olen testaillut pitkään luonnonkosmen shampoita, jotka toimivat niin ja näin. Huuhteluvaiheessa ihastuminen vain lisääntyi. Uskomattoman selvittävä shampoo, sormeni menivät hiusten läpi ihan vaivatta. Tämä ei pese tippaakaan takkuun :) Tästä on siis saatavilla myös jättikoko.

Shampoon koostumuksessa on hoitoaineista tuttuja kvatteja mukana, mikä ainakin ehkä osaltaan selittää shampoon selvittävän ominaisuuden. Shampoo vaahtoaa sulfaateilla ja mukana on myös vehnäproteiinia ja muutamia kasviuutteita - ja sitä leväuutetta (laminaria digitata). Napsautan tälle nyt kyllä arvosanaksi kymppi plussan, tämä on ihan huippu ^_^Hoitsikan koostumus on voidemaista, mutta ei kovin paksua. Levittyy hiuksiin kuin unelma ja huuhtoutuu helposti. Selvittävät tehot ovat moitteettomat.

Tyypillisen hoitsikan tapaan tämä selvittää hiukset kvateilla ja rasva-alkoholeilla. Hoitavuutta tuo merikaalista saatava öljy (crambe abyssinica). Hoitsikassa on mukana myös silottavia silikoneja. Yleensä karttelen silikoneja sisältäviä hoitoaineita, ne ovat yleensä omalle hiuslaadulleni liian hoitavia. Tämä toimi silti omassa kuontalossani oikein hyvin. Ja hiukset pysyivät pitkään puhtaan tuntuisina. Tällekin iso peukku.Ja tämän tyyppisten tuotteiden kohderyhmäähän en ole alkuunkaan, kuten olen jo aiemmin todennut :) En koe tarpeelliseksi omalla kohdallani tällaisia jätettäviä tuotteita. Mutta kokeilin silti. Koostumus on kevyen voidemaista. Tätä kokeilin hiusteni latvoihin ja tuntui imeytyvän tosi hyvin ja pehmentävän. Pelkään aina että näistä jää hiukset raskaiksi tai lähmäisiksi, mutta näin ei käynyt tämän kohdalla. Voisin kuvitella käyttäväni tämän pois, jos tarvetta olisi. Tämä lupailee myös suojata hiusta lämpökäsittelyiltä.

Tämä hoitaa hiusta pääosin rasva-alkoholeilla. Silikonia on koostumuksessa mukana, mutta ne ovat listattuna inciin vasta säilöntäaineen jälkeen, eli niitä on koostumuksessa hyvin vähäinen määrä. Tämä ei jätäkään hiuksia liukkaan tuntuisiksi, vain pehmeäksi. Vaikka tämä on määritelty hiuksiin jätettäväksi tuotteeksi, voi tämän myös halutessaan antaa vaikuttaa hiuksissa vain hetken ja huuhdella pois. Kukin omien mieltymystensä mukaan :)Hoitonaamion koostumus on geelivoidemaista ja levittyy hiuksiin liukkaasti. Tuntuu ihan hoitavalta ja silottaa ja selvittää hiukset ansiokkaasti. Tämäkään ei ollut omalle (vaikealle) hiuslaadulleni liian hoitava.

Hoitonaamiossa on käytetty paljolti samoja ainesosia kuin sarjan hoitoaineessakin. Behentrimonium chloride (kvatti) on incissa jo toisena. Mukana on myös hoitavaa kandelilla vahaa. Silikonia on tämänkin koostumuksessa mutta vasta säilöntäaineen jälkeen. Tämä oli oikein hyvä ja toimiva hiusnaamio. Peukkua siis ropisee ^_^


BB-tuotteet toimivat älyttömän hyvin omassa helposti rasvoittuvassa päässäni, mutta luulen näiden toimivan hyvin myös esim. normaaleissa ja miksei hieman kuivemmissakin hiuksissa. Varsinkin takkutukat saattaisivat näistä tuotteista tykkäillä.

Paketin mukana tuli Avonin kuvasto. Tätä selaillessa tuli jotenkin nostalginen olo ^_^  Miljoona vuotta takaperin näitä tuli aina selailtua ja tilauksia tein turhankin paljon :D Ja kappas vain kun tuli taas kauhea halu tehdä tilaus. Pitkästä aikaa! Kosmea löytyy kaapeista riesaksi asti, joten mitään en oikeasti edes tarvitsisi - tosin aina voi keksiä hyviä tekosyitä tilaukselle.

Postauksen tuotteiden hinnat ovat tämänhetkisiä tarjoushintoja.Oletteko kokeilleet BB-hiustuotteita? Oletteko löytäneet Avonilta helmituotteita?

4 kommenttia:

 1. Olen kokeillyt toiselta brändiltä CC hiustuotteita. :D Näissä Avoneissa on muuten aikas kivat pakkaukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai CC:täkin on? No onpas yllättävää :D Joo nää Avonit näyttää kivoilta. Tykkään tuosta tummasta ilmeestä sävytettynä kullalla ^_^

   Poista
 2. Mää tilailin paljonkin Avonilta noin pari vuotta sitten kun sain tunnukset sivuille, mutta aika nopeasti innostust hiipui kun samoja tuotteita pyöri kampanjasta toiseen. Nyt voisikin taas pitkästä aikaa tehdä tilausta, kun valikoima on ehtinyt vähän uudistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin myös kuvastoa selaillessani, että vieläkin on tuttuja tuotteita myynnissä vuosien takaa :) Mutta paljon uuttakin tullut :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)