torstai 27. huhtikuuta 2017

Madára Smart Antioxidants Fluid

Madára lanseerasi Suomessa tämän vuoden alusta Smart Antioxidants- linjan. Smart Antioxidants on suunnattu 30+ vuotiaille naisille ja miehille taistelemaan ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Sain itse maahantuojalta testiin Smart Antioxidants Fluidin, kosteusemulsion joka on suunnattu normaalista seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tästä on olemassa myös täyteläisempi Smart Antioxidants Cream versio, joka on suunnattu kuivemmalle iholle.
Smart Antioxidants lupailee siis antaa kyytiä ikääntymisen ensimerkeille ja taistella vapaita radikaaleja vastaan antioksidanttiyhdisteellä. Kyseinen yhdiste käsittää tässä tapauksessa jäkälää, sammalta, saniaista ja poimulehteä. Smart Antioxidants lupailee myös palauttaa ihon täyteläisyyttä ja supistaa ihohuokosia.
Antioksidanttiyhdisteen lisäksi putelin sisällöstä löytyy paljon kosteutta sitovia humektantteja, kuten glyseriini, sodium PCA, xylitylglucoside ja hyaluronihappoa kahdessa eri muodossa. Incin alkupää koostuu, jojoba- ja oliiviöljystä sekä ruusuvedestä. Alkoholia on mukana, joten tämä ei ole alkon välttelijöille. Itse en tosin ole huomannut alkoholilla olevan mitään negatiivisia vaikutuksia ihooni, jos se on mukana voidekoostumuksessa. Alkoholilliset kasvovedet ovat silti edelleen itselläni pannassa :)
Mä ihastuin tähän fluidiin ihan siltä seisomalta kun ekan kerran kokeilin. Fluidin koostumus on tosiaan todella kevyttä ja Madáran lupaukset voiteen nopeasta ja täydellistä imeytymisestä pitävät omalla kohdallani täysin kutinsa. Smart Antioxidantsin tuoksu on erittäin mieto. Hieman sitrusmaiseen kallistuva, mutta jotenkin mun nenäni on aistivinaan tässä kevyttä anismaista tuoksua?

Fluidi on mukavan kevyttä ja ei jätä iholle juurikaan havaittavia tuotetuntuja. Iho tuntuu tosi hyvin kosteutetulta ja pehmeältä, jopa sileältä. Tämä näyttäisi toimivan omalla ihollani täydellisesti juuri nyt. Luulen, että talvella tämän hoitotehot eivät ihollani riittäisi. Tämä on just hyvä kevään ja kesän kosteustuote ^_^

Smart Antioxidants Fluidia voi ostaa esim. House of Organicilta* hintaan  38,90€/ 50ml.

Oletteko jo ehtineet tutustua Smart Antioxidantsiin?
4 kommenttia:

 1. Tää vaikutti lupaavalta siihen saakka, kunnes päästiin alkoon :D En vaan uskalla kokeilla, kun se on noin yläpäässä :( Mutta muuten vaikuttaa just mahtikselta tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meneekö sulla yleensä iho huonompaan kuntoon alkoholia sisältävillä kosteusvoiteilla? Mulla näyttäisi vaikuttavan huonosti vain alkoholilliset kasvovedet :/

   Poista
 2. Tää on kyllä loistava. Kivat kuvat muuten! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)