tiistai 9. toukokuuta 2017

3 asiaa...

3 asiaa, joista pidän...


Hmm. Musiikki on mulle tosi tärkeää, rakastan musiikkia enkä voisi ilman sitä elää.

Irtokarkit. En pääse niistä luultavasti koskaan eroon. Eikai se niin paha ole jos niitä joskus (lue: liian usein) mutustaa :) Olen euforisessa tilassa kun pääsen nököttämään sohvan nurkkaan irtispussin kanssa. I love it. 

Eläimet. Olen henkeen ja vereen tosi eläinrakas. Pidän eläimistä enemmän kuin useimmista ihmisistä. Eläimet ovat viattomia.3 asiaa, joista en pidä...

Valehtelevat ja epärehelliset ihmiset. Elämässäni on ollut ihan liikaa selkäänpuukottajia. Ei enää sellaisia tapauksia elämääni, kiitos.

Hammaslääkärikäynnit. Tämä on nyt tällainen ajankohtainen inhotuksen aihe. Olen joutunut tämän vuoden puolella ramppaamaan ihan liikaa hampilassa. Viisurinpoistot ovat alkaneet väsyttämään mua niin henkisesti, kuin fyysisestikin :(

Mämmi.


3 asiaa, joita tein viikonloppuna...

No oikeastaan otin vain rauhallisesti ja laskin jatkuvasti kymmeneen kipujeni kanssa. Perjantaina kun oli taas yksi ja onneksi viimeinen viisurikeissi.  

Otin myös tuotekuvia tulevia blogikirjoituksia varten.

Katselin matkoja ulkomaille.
3 asiaa, jotka osaan...

Osaan ainakin omasta mielestäni laulaa aika hyvin.

Hallitsen kuvankäsittelyn erittäin hyvin, joskaan en täydellisesti.

Osaan piirtää hyvin. Kuviksesta jäi joskus aikoinaan kymppi todistukseen. Luulenpa, että taito on silti ruostunut pahoin, sillä en ole piirtänyt moniin vuosiin.
3 asiaa, joita en osaa...


Hah. En osaa puhaltaa vieläkään purkkapalloa. Aika turha taito, mutta mua on aina vaivannut se etten sitä ole koskaan oppinut :D

En osaa joskus edes yksinkertaisia laskutoimituksia. En vaan osaa! Autoin kerran ekaluokkalaista matikantehtävissä ja mä laskin ne huonommin kuin itse ekaluokkalainen. Nolo!


En osaa minkäänlaisia sähkötöitä. Ne ei edes meinaakkaan luonnistua multa. Lampunkin kiinnittäminen kattoon on mulle kauhean vaikeaa. Jälleen nolo :D3 asiaa, jotka haluaisin osata...


Haluaisin osata soittaa viulua. Olen monta vuotta haaveillut viulusta ja siitä että saisin itkettää ihmisiä melankolisilla, kauniilla viulusinfonioilla. 


Haluaisin osata olla stressaamatta asioista. Koko stressinhallintahomma on mulla viimeaikoina levähtänyt ihan täysin käsiin. Mitenkäs tähän nyt ollaan tultu.. Ihmettelen itsekin.


Kampauksia ois kiva osata. Mähän en siis ole koskaan osannut laittaa hiuksiani sillai nätisti. Ne on aina vähän sinne päin. Kädentaitoja kyllä löytyy mutta ei tuonne pehkoon asti.


3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä...Kunnollinen kevätsiivous! Pesin mä silti perjantaina jo jääkaapin, mutta huusholli kaipais vähän rajumpaa siivoamista.

Parveke pitäisi laittaa kevätkuntoon. Ajattelin tehdä sen Kreetalta paluun jälkeen, mutta kas. Ei täällä mitään kevättä vieläkään ollut. Ei siis huvittanut. Se on kiva tehdä sitten kun aurinko porottaa ^_^ Odotellaan siis vielä.

Pitäisi taas jälleen kerran käydä vaatekaappi läpi ja laittaa kirpparille tai huutokauppaan runtut joita en käytä. Jos nyt kerrankin ihan oikeasti onnistuisin karsimaan vaatekaappini ankaralla kädellä. Niin varmaan..

3 asiaa, joista stressaan...Ai vain 3 asiaa?? :D  No number uno on nukkumiseni. Unettomuus vaivaa mua aina silloin tällöin ja varmaan säännöllisesti läpi elämän. Stressaan tosi paljon nukkumistani.

Stressailen tasaisen säännöllisesti läheisteni terveydestä tai hyvinvoinnista. 

Tulevaisuus ylipäänsä stressaa. Olen siis erittäin lahjakas stressaamaan. Luonnonlahjakkuus. Jokainen on hyvä jossain.


3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan...


Sarjamaratoni! Ai, että. Joku lempparisarja jota saa ahmia useita jaksoja putkella kaikessa omassa rauhassa on jotain parhautta.

Musiikki rentouttaa mua ilman muuta. 

Kesä. Laituri. Kuuma aurinko = Rentoutunut olo

 3 asiaa, joista puhun usein...


Kosmetiikka. Tämä tuli varmaan puun takaa ihan kaikille. Kosmetiikasta jaksan jaaritella vaikka kuinka kauan. Siitä on myös ihana väitellä. 

Ulkomaille muutosta. Siitä olen jauhanut viime vuodesta asti turhankin usein. En enää viihdy Suomessa ja pälpätän jatkuvasti muuttavani ulkomaille. No se on tällä hetkellä vain unelma. Ehkä se joskus toteutuu. Toivon.

Onpas tämä kohta vaikea. Hmm.. Puhun aika usein tieteeseen liittyvistä asioista. Tähtitieteestä erityisesti. Yleensä muut eiävt jaksa kuunnella mua kun aloitan tästä aiheesta vaahtoamisen.

3 asiaa, jotka puen mielelläni päälle...


Huppari.

Collarit.

Lippis.

3 asiaa, joita en pue päälleni...


Kireitä (eikä löysiä) nahkahousuja en suostu pukemaan päälleni. Never.

Poolopaitoja. Kaikki liian tiukoilla kauluksilla varustetut paidat ahdistaa.

Leveälahkeisia housuja :D
3 asiaa, jotka haluaisin hankkia...


Omakotitalon.

Ultimatesuper-megajärkkäri-kameran.

Toisen asunnon ulkomailta. 
3 asiaa, joista unelmoin...

Tämä nyt vähän toistaa, mutta se muutto ulkomaille.

Unelmoin pystyväni jonain päivänä nukkumaan niinkuin normaalit ihmiset. Aika vaatimaton unelma, mutta niin tärkeä. Tätä ei ymmärrä kuin toinen uneton.

Jos olisin tarpeeksi rohkea menisin johonkin laulukilpailuun ja voittaisin ja loppu olisi historiaa. Joutuisitte kääntämään jatkuvasti radiokanavaa, koska mun hitit jauhaisivat radioaalloilla aamusta iltaan.

3 asiaa, joita pelkään...

Oma terveys pelottaa. Jos tulee jotain kamalaa. Lähipiirissä hyvin nuori (18-vuotias) menehtyi aivokasvaimeen. Uskokaa pois, tuollainen laittaa miettimään elämää ja sen haurautta. Huomisesta ei voi tietää. Ei koskaan.

Äitini menehtymistä. Mulla on joskus ollut hankala suhde hänen kanssaan. Nyt meidän välit ovat paremmat kuin koskaan. En haluaisi menettää häntä ikinä, mutta aika on rajallista meillä kaikilla. 

Hämähäkkejä. Edelleen ja yhä vain kammoan niitä ja saan puistatuksia niistä. Hämikset ovat mulle paha paikka. Olen joskus yrittänyt siedättää itseäni asian suhteen, antamalla tarantellan vipeltää kyynärvarrellani. Homma loppui siihen kun kasijalkainen otti hampaansa esiin. Siedätys loppui siihen paikkaan. Kammo jäi vahvempana kuin koskaan.
 3 asiaa, joita toivoisit tapahtuvan lähitulevaisuudessa...


Mulla tuli viimeisimmässä viisurileikkauksessa reikä poskionteloon. Nyt pitäisi odotella että umpeutuuko se itsestään. Tämä on mulla nyt ensimmäisenä mielessä. Ei kovin syvällinen juttu, mutta tärkeä. Jotenkin ahdistaa tämä juttu :/ Odottelen siis umpeutumista :D


Jos pääsisin vihdoin käymään veljeni luona Itä-Suomessa. 


Lottovoitto. Voi jösses. Sitä mä toivon. Se ois niinku kauheen kiva. Ja niin helkutin epätodennäköistä :DKuvituskuvat ovat  Puerto Ricosta.

 

 


4 kommenttia:

 1. Ekat kolme juttua: sama! Aloin itseasiassa just haaveilla irtokarkeista. Mistään lähikaupastani ei niitä oikein saa, joten pitää aina tehdä reissu jonnekin muualle, kauhean raskasta sellainen..:D

  Ja nahkahousut. Never ever ever ever.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minähän eilen illalla sorruin sitten irtokarkkeihin. Oli jo aikakin kun ne ovat niin pitkään päässäni kummitelleet ^_^

   Mä en ole koskaan edes kokeillut nahkahousuja, mutta mulla on vahva aavistus että ne voisi tuntua tosi epämukavilta päällä :D

   Poista
 2. Purkkapallo oli aika yllättävä. :D Meillä oli lapsena tapana tunkea koko Hubba Bubba paketti suuhun ja kilpailla kuka saa siitä mötikästä isoimman pallon tehtyä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan että olen oikein ottanut asiakseni harjoitella ja oppia sen purkkapallon teon :D Vaan eipä koskaan onnistunut :D Voi sitä katkeruuden määrää ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)