maanantai 8. toukokuuta 2017

Finaalissa IV


Maanantai startatkoon loppuneilla tuotteilla. Pahvilaatikko johon heittelen aina loppuneet putelit näytti taas siltä, että on roskikseen menon aika ^_^  Tuttuun tapaan laitan linkit tuotteiden syvällisempiin analysointeihin. Suoraan asiaan sitten...
Hiustuotteiden osalta luruttelin tyhjäksi Organic Shopin shampoon ja hoitoaineen. Loppuun asti päästessä mielipiteeni ei näistä ole muuttunut. Molemmat ovat hyvää tavaraa ja hoitavat hommansa. Shampoo on taloudellinen käytössä, vaahtoa hyvin ja pesee hiukset mukavasti puhtaiksi.

Hoitoainekin miellytti käytössä. Pehmentää ja selvittää hiukset hyvin. Pientä kitinää tulee nyt kuitenkin. Sisällössä ei siis vikaa, mutta pakkausmuoto alkoi hieman ärsyttää. Kierrekorkit on rasittavia ja hoitsikan tapauksessa oli hankala saada jämiä ulos. Toisaalta kierrekorkilliset putelit ovat matkustaessa idioottivarmoja. Organic Shop vaikuttaa laadukkaalta ja toimivalta merkiltä. Organic Shopilta onkin tulossa taas postausta tässä ihan lähiaikoina. Jatkoon menevät nämä.

Medik8:n putsari loppui vasta nyt. Käytin tätä harvakseltaan talven aikana, koska se on aika pesevä ja näin ollen talvi-iholleni hieman liian kuivattava. Silti tätä piti käyttää aina välillä koska siitä jäi jotenkin mukavan tuntuinen iho. Ehkä ne hapot sittenkin silottelevat hieman ihoa vaikka putsarituote viipyilee iholla vain niin lyhyen ajan? Mene ja tiedä :)

Olivia Kleinin putsari tuli myös tiensä päähän. Tästä mä tykkäsin tosi paljon. Mukavan hellävarainen iholle. Etiketti rypistyy ja kuluu selvästi käytössä. Käsittääkseni OK:n tuotteiden ulkoasu - ja ehkä etiketit sen myötä- ovat uudistuneet. Jatkoon molemmat.

Herbinan Mango Spa kuorinta oli tuoksunsa puolesta niin törkeän hyvää, että ostan tätä takuuvarmasti lisää! Kuorivaa partikkeli saisi olla omaan makuuni hieman rouheampaa, joskin tämän käytön jälkeen iho tuntui silti siloiselta. En pääse yli tämän tuoksusta, ehkä paras mangotuote ever.

Ahavan pikamutanaamio oli näppärä niinä kertoina kun unohdin laittaa varsinaisen naamion. Tämä oli näppärä heittää naamaan suihkun aikana vaikuttamaan pariksi minuutiksi. Tuntui tekevän nassusta pehmoisen.

Naamioita olisi toki järkevintä käyttää vasta suihkun jälkeen, mutta mä teen aina päinvastoin. Koska olen jästipää.

YA Naturaen kasvovesi oli 2016 parhaat listalla. Ei siis tarvinne perustella miksi tämä menee jatkoon :)

Paula's Choicen BHA salisyylihappoa sisältävä kasvovesi vuodatti myös viimeiset pisaransa. Tätä on ilman muuta ihan huipputavaraa nyt ja aina. Kirkastaa selkeästi ihoa ja auttaa hillitsemään mustapääsatoa naamassani. Tässä tavarassa voisi melkeinpä kylpeä. Jatkoon!


Lushin purkkeja tuli kaavittua loppuun kaksin kappalein. Mask of Magnaminty oli myös 2016 Parhaat listalla. Tämä on ehdottomasti paras tähän mennessä kokeilemani savinaamio. Se vaan tuntuu puhdistavan ja kirkastavan ihoa paremmin kuin yksikään muu. Jatkoon.

Salted Coconut käsikuorinta on tuoksunsa puolesta kuin suoraan taivaasta. Tämä tekee myös käsistä ihan supersileät ja pehmeät. Tykkäsin tästä niin tavattomasti että kitsastelin käytössä, varsinkin niitä viimeisiä jämiä säästin kuin suurta aarretta. Snif.. Jatkoon.


Lavera Pore Refining Fluid pumppailtiin myös loppuun. Hammastahnan tuoksuinen voide tuntui mukavalta ja pehmentävältä käytössä. Hillitsi jonkin verran rasvoittumista. Voisin käyttää mieluusti toisenkin putelin. Jatkoon.

Beauty Gardenin Kurkkunaamio oli myös sellainen "pitää säästää tätä" tuote. Tämä tekee nassulle ihmeitä. Käytin tätä aina mikroneulauksen jälkeisinä päivinä hälventämään ihon punoitusta. Tämä on huippu naamio. Jatkopaikan saa hänkin.

Madaran AHA-naamio kuorii ihoa hellästi maitohapon avulla. Tämä oli myös hyvä. Tehon huomaa, mutta tämä ei tehnyt ainakaan omasta naamastani punaista. Eli sopii hyvin myös herkemmälle iholle. Jatkoon.

Dabban Kanervakukkaisvesi ja Sosarin Minttukasvovesi loppuivat myös. Molemmat varsin kivoja, kosteuttavia ja raikastavia suihkeita. Nämä ovat varmasti varsinkin kesällä hellepäivinä kivoja juttuja.
Saa vaan nähdä millainen kesä Suomessa tulee. Mulla on paha aavistus :D Jatkoon nämäkin.


Postauksen tuotteet ovat pr-näytteitä.Oliko tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Ihanat tuotteet ovat, ostin miehelleni Lushin purkin ja annan sen tänään käyttöön. Siis aivan ihanaa on lukea sinun blogiasi, koska laitat taas arvonnan pystyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tällä hetkellä mulla ei ole sunnitelmissa arvontaa, mutta eiköhän sellainen taas jossain vaiheessa tule :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)