lauantai 18. helmikuuta 2017

Voittamattoman seksikäsRanskalaisen Paco Rabannen Invictus tuoksu saa seuraajakseen Invictus Intensen. Alkuperäinen Invictus ei ole itselleni tuttu, mutta tämä seuraaja aiheutti itsessäni niin sanotun "tuoksuhepulin". Tapahtui siis vuoden 2017 ensimmäinen palava tuoksurakastuminen. Suorastaan roihahdus.


Invictus Intense tuoksu on pakattu upean mystiseen, musta-kromiseen pokaalin muotoiseen pulloon. Ah! Visuaalinen anti on taas sitä luokkaa, että putelia on varsin kiva katsella. Ja sitä ei todellakaan laitetaa kaappiin piiloon vaan se ansaitsee ehdottomasti olla esillä. Sehän on kuin sisustuselementti ^_^

Invictus on latinaa ja se tarkoittaa voittamatonta.

Alkutuoksusta löytyy ambran sävyjä, sekä mustapippuria. Mustapippurin aistin itse alkutuoksussa hyvin vienosti pehmeän ambran ottaessa etuaseman.

Sydäntuoksun nuoteissa on appelsiininkukkaa ja kermaista viskiä.

Pohjatuoksun muodostaa salvia ja mustan ambran sävyt.

Invictus Intensivessa jyräävät ehdottomasti mainitut ambran sävyt. Ambraiset tuoksut ovat lähestulkoon aina kolahtaneet muhun ainakin jollakin tasolla. Tällä kertaa kolahtaa kunnolla.

Invictus Intense on tuoksuna maskuliininen, mutta samalla samettisen pehmeä tuoksu ripauksella mausteisuutta. Tuoksu on samalla mystinen ja ehdottomasti seksikäs. Jalat sulattava ja viettelevän huumaava.

Invictus Intense on tuoksuna intensiivinen, mutta en koe tätä silti ollenkaan hyökkääävän voimakkaana. Tuoksun kesto iholla on keskitasoa. Pehmeä ja alleviivattuna seksikäs tuoksu. Ambraisten tuoksujen ystävät, tätä kannattaa käydä nuuhkuttelemassa. Saatatte rakastua.

Invictus Intense lanseerataan markkinoille maaliskuussa.Tuoksu on saatu blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Tuo pullo todellakin kiinnittää huomion :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Mielenkiintoinen ulkoasu nappaa ainakin mun huomion :)

   Poista
 2. Paco Rabannen tuoksut ovat tosi syviä ja voimakkaita. Tykkään paljon, mutta ovat ainoita tuoksuja joita käytän usein niin, että suihkautan ilmaan ja kävelen alta tai sitten suihkautan lantion kohtaan, josta tuoksu levittyy tasaisesti.

  VastaaPoista
 3. Mä olen etsimässä miehelleni uutta tuoksua kun se mitä hän on käyttäny niin ei vaan löydy enään mistään.olisko tämä se uusi😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä :) Itse koen aina haasteelliseksi ostaa toiselle ihmiselle tuoksua. Jokainen kokee tuoksut niin henkilökohtaisesti. Toinen voi rakastaa ja toinen ei voi sietää ollenkaan.

   Itse koin tämän Rabannen tuoksun klassisen tyylikkäänä. Ei mitään erikoisia tuoksukombinaatioita. Sellainen perusvarma :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)