maanantai 20. helmikuuta 2017

Avon Gentle Moisture - Edullinen perussarja

Vieläkös porukka innostuu Avonista? Itse olen viettänyt huomaamattani aika pitkääkin hiljaiseloa tuolla rintamalla. Toista se oli joskus vuonna 2005 kun Avonia tilailivat silloin kaikki. Myös minä. Yleensä nuo tilaukset lähtivät ainakin mulla ihan lapasesta. Tuli tilattua tavaraa aina paljon enemmän, kuin olisi edes tarvinnut. Mutta kun halvalla sai... You know :D
Blogin kautta tuli Avonin Avon Care- linjasta tuotteita testailtavaksi. Avon Care- linja edustaa sitä hinnoiltaan huokeampaa osastoa. Sellaisia perustuotteita, jotka eivät lupaa mitään erikoisuuksia, kuten loihtia ryppyjä pois jne. Avon Care Gentle Moisture sarjan tähtiaineksiksi on valittu rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnetut kaura ja kamomilla. Joskin kyseiset starat löytyvät jokaisen tuotteen ainesosalistan hänniltä. Gentle Moisture sarjaan kuuluu kasvoputsari, vartalonpesuneste, yleisvoide, kasvovoide sekä käsivoide.


Vartalonpesuneste (3,95€/ 400ml) Pesunesteessä on tosi hyvä tuoksu, sellainen puhdas ja raikas. Tämä on kuvailtu "miedoksi ja hellävaraiseksi". En kokenut tätä mitenkään tavallista miedommaksi, kuin muitakaan sulfaateilla peseviä pesutuotteita. Omalle iholleni tämä on hieman liian kuivattava nyt talvella. Muuten tämä oli sellainen peruskiva ja hyvä.

Puhdistusaine-kasvovesi-voide (2,95€/ 200ml) Tämä tuote hieman hämmensi mua, kuten tuosta nimestä voi varmaan päätelläkin. Ilmeisestikin tämän yhden tuotteen kuuluisi toimittaa putsarin, kasvoveden ja kosteusvoiteen virkaa. Tuote ohjeistetaan hieromaan kosteille kasvoille ja huuhtelemaan pois. Samantyyppinen tuoksu, kuin edellisessä mutta miedompana.

Sulfaatit löytyvät incistä neljäntenä ja odotin tämän vaahtoavan. Mutta ei. Vaahtoa ei muodostu, ei sitten pienintäkään. Erikoista. Tämä tuntuu puhdistusemulsiomaiselta tuotteelta. Ihoa huuhtoessa on havaittavissa pientä tuotetuntua kasvoilla, jota ei kyllä enää havaitse kasvojen kuivaamisen jälkeen. Iho tuntuu tosi pehmeältä eikä ollenkaan kuivalta tai kiristelevältä. Vaikka tämä edustaakin jonkin sortin 3in1 tuotetta, haluan edelleen laittaa kasvovedet ja muut vielä erikseen :D Hyväntuntuinen, joskin hämmentävä tuote.Yleisvoide inci

Kasvovoide inci


Yleisvoide (2,95€/ 400ml) Jostain kumman syystä mä en ole koskaan osannut oikein käyttää yleisvoiteita. En tiedä mistä se johtuu, mutta mulla on joku selittämätön tarve sille, että jokin juttu on suunnattu tietylle aluelle. Muussa tapauksessa mä olen vain kysymysmerkit silmillä, tyhjällä mielellä :D

Gentle Moisture yleisvoide tuntuu aikaa kevyeltä. Päädyin sitten käyttämään tätä jaloille, mutta se oli ehkä turhan kevyttä siihen tarkoitukseen. Mutta tätähän nyt voi hölvätä minne huvittaa, koska yleisvoide ^_^  Incin alkupäästä löytyy mm. triglyseridejä ja vaseliinia. Tuoksu jatkaa samoilla linjoilla, mutta on erittäin mieto.


Kasvovoide (2,95€/ 100ml) Yleisvoidetta hieman ravitsevamman tuntuinen iholla. Imeytyy hyvin ja jättää pehmeän ja mattaisen pinnan. Kosmeettisesti miellyttävä. Incissä mm. mineraaliöljyä ja rapsiöljyä.

Käsivoide (1,95€/ 100ml) Gentle Moisture sarjan käsivoide oli kuitenkin se suurin ihastuttaja. Tässä on taaskin sama tuoksu, joskin mietona. Imeytyy tosi nopeasti ja jättää juuri hyvänlaisen tuotetunnun käsiin. Juuri sellaisen, mitä moni kaipaa päiväkäytössä. Ei tahmeutta tai liukkaita käsiä. Hoitaa mm. trigyserideillä ja vaseliinilla.


Onko tuttuja tuotteita?


9 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama juttu yleisvoiteiden kanssa, en vain jotenkaan käsitä niitä :D Usein yleisvoiteet päätyvät käyttöön kropalle tai jalkoihin, koska en osaa ajatella, että kasvoille voisin laittaa samaa tuotetta kuin vartalolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään yleisvoiteita en voisi käyttää varsinkaan naamassa. Miellän ne liian "basiciksi" :D

   Poista
 2. Avonin tuotteita en ole koskaan käyttänyt. En vaan ole saanut koskaan aikaiseksi niitä ryhtyä hankkimaan. Puhdistusaine-kasvovesi-voide -yhdistelmä kuulostaa aika erikoiselta. En ihan heti kyllä sellaiseen sekametelisoppaan tarttuisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelen miksei Avonilta saa vieläkään tuotteita suoraan postiin, vaan edelleen menevät konsultin kautta.

   Joo toi putsari on kieltämättä erikoinen ^_^

   Poista
  2. Meneekö noi verkkokauppaostoksetkin konsultin kautta :-o

   Poista
  3. Minun käsittääkseni käytäntö on edelleen sellainen, että verkossakin tehdyt ostokset toimittaa konsultti.

   Poista
 3. Kasvoputsari tai mikä lieneekään oli käytössä yhden putelin verran ja musta tää haisee ihan JÄRKYTTÄVÄLLE!
  Ja nämä on muka herkälle iholle suunnattuja, katin villat.
  Yleisvoiteiden kohdalla mulla on sama ongelma kuin sullakin, ei vaan voi eikä käsitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se tuoksu oli sun mielestä sellainen :D Kasvoputsari tuntui mun mielestä ihan hellävaraiselta, mutta suihkugeeli voisi kyllä olla vähän hellemmin pesevä, kun on herkälle iholle suunnattu.

   Alkaa jo naurattaa toi yleisvoide, kun niitä ei kukaan käsitä :D

   Poista
 4. Hei täällä toinen kuka ei vaan osaa käyttää yhtä voidetta naamaan, kroppaan, käsiin....koska ei vaan voi :D Ja onhan noissa kaikissa niin erilainen ihokin! Mä käytän noi yleisvoiteet aina kropparasvana tai sit tosiaan jalkavoiteena kuten säkin teit. Naamaan en ikinä laittais :D

  Mut hei kiva kun kirjoittelit Avonista! :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)