perjantai 17. helmikuuta 2017

Jankkivoiteiden Kingi

Te jotka kärsitte erittäin kuivasta ihosta, nyt korvat hörölle (tai siis silmät sirrille). Länsinaapurista Ruotsista löytyy melkoinen jankkivoide, kunnon korppunahoille.Brändi on True Organic of Sweden ja se on luonnonkosmetiikkaa. Tehovoide on nimetty hauskasti; All you need is me ^_^ Mutta puhutaan mieluummin tehovoiteesta, se on helpompi kirjoittaa  :D
Tehovoide ei varsinaisesti ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, mutta 95% sen aineosista on sertifioituja.
Tehovoiteen inci on simppeli. Risiiniöljyä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä, karitevoita, e-vitamiinia, mustikansiemenöljyä, auringonkukkaöljyä ja rosmariiniuutetta. That's it. Ja huomasitteko muuten, että vettä ei mainittu. Tehovoide on siis täysin vedetön josta voi saada jo käsityksen, että kyseessä on todellakin tuhtia tavaraa.

Voide lupaa:

- Suojaa ihoa tuulelta ja kylmyydeltä
- Rauhoittaa punaista, ärtynyttä ihoa
- tekee ihosta pehmeän ja joustavan
- Helpottaa lieviä auringonpolttamia
- Vaalentaa ja vähentää ikäläiskiä
- Kosteuttaa kuivaa ihoa
- parantaa pieniä naarmuja


All You Need is Me on kahminut ehdokkuuksia ja palkintoja. Kuva: True Organics of Sweden.


Tehovoide on juuri sitä laatua, etten uskaltaisi sitä laittaa kasvojen iholle, aivan liian jytky koostumus mun ihotyypille. Eikä ehkä kosmeettisesti se miellyttävin vaihtoehto kasvoille. Sen sijaan mä olen kokenut tämän ihan loistavaksi tehotuotteeksi esim. kuiville kantapäille ja kynsinauhoille. Toimii tosi hyvin huulillakin. Eli tosi toimiva kaikilla superkuivilla ihoalueilla. Vedettömyys ja paksu koostumus takaa sen, ettei tämä imeydy ihoon ihan parissa sekunnissa. Kuitenkin lopulta imeydyttyään tehovoide jättää miellyttävän pehmeän pinnan iholle, mutta ei tahmaista pintaa.

Tehovoiteen pakkauksessa on viety vihreä ajatus hieman pidemmälle. Putkilo ei ole valmistettu muovista, vaan sokeriruo'osta.  Mielenkiintoista. Olen hiplaillut putelia kovasti analysoiden, mutta se tuntuu ihan tavanomaiselta muovilta. Mustavalkoinen "värimaailma" toimii mun mielestä aina ja putkilo on mun mielestä ilo silmälle ^_^


Koostumus on löysähkön kiinteää ja alkaa sulaa nopeasti iholla.True Organic of Swedenin tuotteita saa esimerkiksi sokoksilta. All You Need is Me tehovoidetta on myös saatavilla kahdessa eri koossa. 24,90€/ 50ml ja 12,90€/ 15ml.

Tuote on saatu blogin kautta.


Onko tuttu tuote? Tykkäättekö superpaksuista voidekoostumuksista?

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuosta pienempi tuubi ja täytyy rehellisesti sanoa, etten tykkää yhtään. Ei tunnu tekevän juuri mitään "ongelma-alueille" ja on tosi tahmaista :/ Harmi, mutta niinhän se tunnetusti on, että kaikki tuotteet eivät vaan voi toimia kaikilla samalla tapaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, ettei kaikki toimi kaikkien ihoilla :/ Ehkä se on juuri tuo vedettömyys. Mulla on sellainen käsitys, että vedettömät voiteet jakaa toimivuutta aika paljon eri ihoilla. Itse en myöskään kokenut tätä tahmaiseksi. Toki annostelussa saa olla tarkka.

   Poista
 2. Sokeriruoko tarkoittaa tässä sitä, että pakkauksen muovin raaka-aine ei ole valmistettu öljystä. Perinteisesti esim PE-muovin (polyeteeni) raaka-aine eteeni saadaan öljystä. Mutta eteeni voidaan valmistaa myös uusiutuvista, kasvipohjaisista raaka-aineista kuten esim sokeriruoko. Tällaiset uusiutuvat muovit tulevat yleistymään tulevaisuudessa. Itse muovi on samanlaista kuin "tavallinen" muovi kuten olit huomannutkin :) Tässä tavallaan sama juttu kuin sähkössä: uusiutuva energia esim. tuulisähkö on ihan samanlaista sähköä kuin muillakin tavoin tuotettu sähkö.
  Itse tuotetta en ole kokeillut, täytyy tutustua
  -Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämähän valaisi paljon. Jäinkin tätä pakkaus asiaa pohtimaan jälkeenpäin, ja nyt sekin selvisi :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)