keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Yksi parhaimpia silmänympärysseerumeista

Mä mietin aina postauksia tehdessä, että haluan olla tosi tarkka superlatiivien suhteen. Kaikki kosmetiikkatuotteet kun eivät ansaitse megasuurta hehkutusta tai "parhaimpien" titteliä. Tällä kertaa ansaitsee. Kyseessä siis silmänympärysiholle suunnattu seerumi. Brändi on blogia lukeneille tuttu Naturativ, joka on täällä vilahdellut kerran jos toisenkin. Tuttua luonnonkosmetiikkaa siis.
ecoAmpulli 5 (59,10€/ 15ml) nimeä kantava sy-seerumi lupailee tuttuja juttuja.

"Moderni, aktiivinen, luonnon SILMÄNYMPÄRYSSEERUMI (ecoAmpulli) käytettäväksi sellaisenaan tai voiteen alla. Elvyttää ja hoitaa silmien ympärysihoa. Tehoseerumi häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Parantaa hiussuonten ja pintaverisuonten verenkiertoa. Kosteuttaa, kiinteyttää ihoa ja suoristaa ryppyjä."

Tuotekuvaus Naturativin sivuilta. 
ecoAMpulli 5 on hörpännyt inciinsä mm. ruiskukkavettä, kofeiinia ja kultaleväuutetta. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja pullulan napakoittaa ihoa.

Takana on säännöllistä käyttöä nyt useampi viikko ja tämähän on vallan hyvä sy-seerumi. Tummille silmänalusille en huomannut oikeastaan tapahtuvan mitään silmin havaittavaa muutosta. Mutta se miksi tämä on parhaimpia seerumeita, on sen kosteutustehot. Ne ovat huippuluokkaa. Seerumi on koostumukseltaan tyypillisen "seerumimaista" mutta ei kuitenkaan vesimäistä vaan aavistuksen paksumpaa. Seerumissa on aika jännä, mieto tuoksu. Tuoksu tulee raaka-aineiden ominaistuoksuista joka ei ole mielestäni ollenkaan paha vaan miellyttävä. 

Sy-seerumi on myös erittäin riittoisaa. Jopa puolitippaa per silmä on riittävä määrä. Omalla ihollani tämän kosteustehot tuntuvat niin tehokkailta, että voisin kuvitella olevani ilman varsinaista voidetta. Siis jopa nyt talvella! Seerumi siis todella ansaitsee superlatiivinsa. Voisin vakavasti harkita ostavani tätä jatkossa. Seerumin 60€ hipova hinta on kyllä todella suolainen, mutta toisaalta tämä antaa rahalle hyvin vastinetta. Tämä on kyllä melkoinen luksustuote. Naturativ tosiaan näyttäisi hallitsevan seerumeiden täydellisen formuloinnin ^_^ Tuote saatu blogin kautta.


Mitä mieltä olette silmänympärysseerumeista?

6 kommenttia:

 1. Mulla on nyt iltakäytössä Medik8 Retinol silmänympärysseerumi, joka kans mainio tuote. Samaten ihmeen riittoisa, se 0,5-1 tippaa per simmu on ihan riittävä;) On siinä suitsissa pitelemistä tällaisella tuhlurilla, ettei mene överiksi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Medik8:n tuntien käyttämäsi seerumi on varmaan hyvää ^_^

   Poista
 2. Tää on ihan paras, toinen pullo jo menossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistanko oikein, että olisit tätä joskus hehkuttanut? Tämä on kyllä toimivaa tavaraa ^_^

   Poista
 3. Mun pitäisi varmaan oikeasti tutustua Naturativ-sarjaan :D Sait mut nyt kyllä kiinnostuneeksi tästäkin. Mä olen muutamaa seerumia silmänympäryksille kokeillut, Joe Blascon on ollut viimeisin. Toki sy-voidetta käytän aina ja joka päivä :) Never ever sitä ei unohdeta! :D

  VastaaPoista
 4. Naturativ on kyllä sarja, minkä seerumeihin pitäisi ehdottomasti tutustua :D Muistan Jonnan ja jonkun toisenkin tätä hehkuttaneen, ehdottomasti kiinnostava tuote ^_^

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)