perjantai 24. helmikuuta 2017

Ihan Pommi juttu!

Bomb Cosmetics tulee briteistä ja tämäkin brändi on perustettu jo 17 vuotta sitten. Ai miten niin Suomeen kaikki tulee "vähän" myöhässä :D Bombin tuotteiden purkit ovat siinä määrin kivan näköisiä, että ne kiilasivat testituotteiden kärkeen saman tien. Bombin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä. Bombin periaatteisiin kuuluu myös mahdollisimman pitkälle viety ympäristöystävällisyys. Sain blogin kautta testiin putsarin, kasvovoiteen, kuorinnan sekä naamion.










Tuli ihan vahingossa hauska kuplakuva ^_^
 
Inci

Putsarin koostumus on jännä. Sellaista jämäkkää hyytelöä, jota on helppo kauhaista purkista. Tuoksu on mieto persikka, jonka voikin jo tuotteen nimestä päätellä. Putsari vaahtoaa runsaasti ja huuhtoutuu helposti. Melko pesevän tuntuinen, mutta ei kuitenkaan ihan natisevaksi pese ihoa. Ei myöskään tuntunut kuivattavan ihoa, eli ei jättänyt ihoa kiristeleväksi. 







Inci


Paradise Skin kasvovoiteessa on pehmeä, juuri ja juuri aistittava tuoksu. Inci on yksinkertainen ja perustuu triglyserideihin ja pehmentäviin rasva-alkoholeihin (ei siis kuivattavia pahis-alkoholeja).
Ihastuin tähän oitis! Kasvovoide on mukavan täyteläisen tuntuista, mutta ei silti raskasta. Imeytyy hyvin ihoon ja tekee ihosta tosi pehmeän. Jättää samettimaisen tunnun iholle. Ei jätä ihoa kiilteväksi. Koin tämän hieman luksusmaiseksi voiteeksi.






Inci

Facial Palatial kuorinnan tuoksu on jännä hyvällä tapaa. Vaikea kuvailla, mutta jotenkin sitruksinen mutta ei perinteisellä tavalla. Koostumus on voidemaista ja liukuu kasvoilla mukavasti. Tämä ei ole mielestäni kovin rouhea kuorinta, vaan aika hellävarainen. Sopii siis varmasti myös herkemmällekin iholle. Tuote kuorii piioksidin ja mantelinkuorijauheen avulla. Ihan kiva kuorinta, mutta itse lämpeän enemmän hieman voimakkaammin kuoriville tuotteille.







Inci


Kasvonaamio on tunnultaan voidemaista, ei sellaista tyypillistä jäykkää mitä savinaamiot yleensä ovat. Tuoksussa on taas mietoa sitrusta. Vaikuttaviksi savityypeiksi on valittu kaoliini ja rhassoul. Mukana rauhoittavaa kamomillaöljyä. Levittyy voidemaisuutensa vuoksi helposti kasvoille. Minimi vaikutusajaksi on ohjeistettu 5 minuuttia. Itse pidin tätä muutaman minuutin yli. 

Tämä on rakkaus! Odotukset eivät olleet kovin suuria, mutta tämähän toimikin mun iholla kuin unelma. Ensinnäkin kasvonaamio huuhtoutui iholta pois ällistyttävän helposti. Yleensähän savipohjaiset naamiot eivät ole niitä helpoiten poistettavia. Pitkänkin hinkkauksen jälkeen yleensä löytyy jostain ohimolta saviköntsä. Tämä on toista maata. Mutta ihan parhautta oli naamion jättämä tulos iholla. Tämä supisti huokoset suppuun todella tehokkaasti. Muutenkin iho näytti "napakammalta" käytön jälkeen. Vaikka tämä on savinaamio niin tämä ei tuntunut kuivattavan ihoa. Joidenkin savinaamioiden käytön jälkeen iho voi tuntua kymmenen kokoa liian pieneltä :D  




Pommikosmetiikka yllätti ihan positiivisesti ja testailusta heräsi ehdottomasti laajempi kiinnostus muihin brändin tuotteisiin. Purkkien ulkoasu on ilo silmälle. Näistä testatuista itseäni miellytti ehdottomasti eniten kasvovoide ja kasvonaamio. Kasvonaamio vie silti kirkkaasti voiton ^_^


Oletteko Tutustuneet Bomb Cosmeticsiin?

8 kommenttia:

  1. En ole ehtinyt tutustua, mutta pirtsakat purkit ovat herättäneet kiinnostuksen 😊 Eikös näillä ollut kroppakuttujakin? Niihin ainakin pitäisi tutustua 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vartalotuotteita on myös ja vaikka mitä muuta ^_^

      Poista
  2. Mulla on tuo persikkaputsari, ja taisin kirjoittaa siitä aika samanlaisen arvion. Naamion taas tuntui aika tiukalta (tosin se oli French kiss clay mask) ja sen viiden minuutin ajan suihkin vettä kasvoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut savinaamiot kyllä kuivuu tosi tukalan tuntuiseksi iholla, tuntuu et naama repee :D

      Poista
  3. Nämä on kyllä niin kivan pirtsakan näköisiä :)

    VastaaPoista
  4. En ole tutustunut, mutta pakkaukset on kivan pirteät! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)