torstai 23. helmikuuta 2017

Jeanne Artheksen tuoksut

Kun kyseessä on tuoksut, olen niiden suhteen hyvin "kaikkiruokainen". Tykkään todella monenlaisista tuoksuista. Niistä perusvarmoista ja myöskin erikoisemmista, kantajaltaan rohkeutta vaativista tuoksuista. Pidän erityisesti selektiivisistä tuoksuista, mutta en nyrpistä nenääni myöskään ei-selektiivisille tuoksuille.

Ranskalaisen Jeanne Artheksen tuoksut ovat sieltä ei-selektiivisestä genrestä. Jeanne Artheksen tuoksut ovat itselleni entuudestaan melko tuntemattomia. Sain blogin kautta tilaisuuden tutustua Artheksen tuoksujen maailmaan. Tässä postauksessa nyt tuoksuaatoksia niistä ^_^Authentic Breeze edtAunthentic Breezen ulkomuodon jäinen sävymaailma saattaa olla hieman harhaanjohtava. Tuoksu on kieltämättä raikas, mutta sinisistä sävyistä koostuva visuaalinen ilme tuo itselleni mieleen suorastaan jäisen raikkaan tuoksun.

Alkutuoksu koostuu kirpeästä omenasta ja luumusta

Sydäntuoksussa on mausteista neilikkaa terästettynä kanelilla ja pippurilla.

Pohjatuoksu rakentuu santelipuuhun, seetriin ja aina niin mahtavaan vaniljaan

Authentic Breeze avautuu mielenkiintoisesti yhtäaikaa raikkaana, mutta samalla pehmeänä. 
Alkutuoksun raikkaus hälvenee nopeasti ja jäljelle jää pehmeä sekoitus kanelia/vaniljaa. Kumpi niistä sitten dominoi (vai ne yhdessä?) jäi itselleni epäselväksi. Nenäni ei ilmeisesti osaa oikein erottaa, kumpi tässä ottaa vallan. Jokatapauksessa tuoksu on miellyttävä. Tosi jännä. Kaneli ja vanilja ovat tuoksuina niin pehmeitä, mutta silti niitä terävöittää tietynlainen kirpeys.

Tuoksun voimakkuus on mielestäni erittäin mieto. Tämä ei ole millään tavalla raskas tuoksu, ennemminkin läpikuultava. 

Aunthentic Nature edt
Authentic Naturen ulkoasu antaa heti viitteitä metsäisistä  vivahteista. Tällä kertaa visuaalinen ilme siis kohtaa paremmin odotusten kanssa.


Alkutuoksu avautuu salvialla, kardemummalla ja greipillä.

Sydämestä löytyy orvokinlehtiä ja kanelia.

Pohjalta löytyy metsäisiä vivahteita joita tonkapapu pehmentää.


Tykkäsin paljon postauksen alussa mainitusta Authentic Breezestä, mutta Aunthentic Nature osui ja upposi. Kuin kuuma veitsi voihin. Kuin nyrkki silmään ja mitä näitä nyt on :D

Ai että. Alun salvia ja greippi on ihan mahtavan tuoksuinen yhdistelmä. Soisin mielelläni alkutuoksun viipyvän iholla pidempäänkin. Myös kardemumman mausteinen pehmeys on aistittavissa. Iholle jää kanelisen pehmeä metsäinen tuoksu. Onkohan se juurikin se pohjatuoksun tonkapapu joka pyöristää kanelin niin mukavan pehmeäksi. Mä niin tykkään tästä <3

Myöskään Authentic Nature ei ole voimakkuudeltaan mitenkään overwhelming vaan hyvin mieto. Rakastuin tähän tuoksuun oitis, mutta itse toivoisin sille aavistuksen lisää vahvuutta. Noh, nämä ovat makuasioita :) Jeanne Artheksen tuoksut pysyvät iholla joitain tunteja. Pysyvyys iholla on selkeästi heikompi verrattuna esim. joihinkin selektiivisiin tuoksuihin. Tuoksut tuntuvat miedoilta ja ovat mielestäni hyvä valinta niille, jotka hieman arastelevat tuoksujen ja niiden voimakkuuksien kanssa. Mielestäni myös loistavia valintoja arkeen, kun ei raaski tai halua käyttää niitä tyyriimpiä tuoksuja. Palaan Artheksen tuoksuihin vielä jossain vaiheessa. 

Ps. Miksi Arthes taipui mulla miljoona kertaa postauksen aikana kirjoitusasuun Arthemis :D

Authentic Breeze ja Authentic Nature tuoksujen suositushinnat ovat 15,50€. Saatavuus Prismat ja Kärkkäinen.  


Onko Jeanne Artheksen tuoksut tuttuja?

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele :)