lauantai 24. joulukuuta 2016

Jouluisia kysymyksiä



Zaza's Petals- blogista löysin viihdyttävän jouluaiheisen haasteen. Tuli pakottava tarve myös itse vastailla jouluaiheisiin kysymyksiin. Ja tässä tulee ^_^




1. Parasta joulussa?
No mähän siis en ole ollenkaan jouluihminen. Joulu on vaan aina tökkinyt ja tökkii edelleen. Mutta kai sitten parasta on se jouluruoka, joka ikävä kyllä jäi nyt tänä vuonna väliin sattuneesta syystä.

2. Joulumusiikkisi?
En tykkää myöskään joulumusiikista. Melkein kaikki joulubiisit on jollain tapaa ärsyttäviä renkutuksia. "Pieni rumpali" taitaa olla ainoa mistä tykkään. Kuuntelen sitä joskus kesälläkin :D

3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia?
Ei tule yhtäkkiä mieleen yhtäkään jouluelokuvaa? Lasketaanko se Lumiukko-piirretty? Sehän on aika klassikko ja samalla tylsä vastaus tähän kysymykseen ^_^

4. Jouluherkkusi?
Lanttulaatikosta pidän ehdottomasti eniten. Haluaisin maistaa bataattilaatikkoa, koska bataatti on hyvää. En ole vieläkään saanut sitä ostettua. Jos ensi jouluna sitten. Ehkä.

5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla?
Ei mulle ole mikään ehdotonta. Tänään se tuli todistettua. Mun jouluateria oli tänään aiemmin jättipizza. Ei kovin joulumaista tosiaan, mutta so what. Pizza on hyvää. Jouluaattonakin.



6. Koska joulukoristeet pääsevät kotiasi koristamaan?
En jaksa innostua joulukoristeistakaan (tämä alkaa olla masentavaa luettavaa :D). Taisin laittaa viime jouluna elämäni ensimmäiset joulukoristeet. Tänä jouluna heitin muutaman glitterpallosen sinne tänne pari päivää ennen matkalle lähtöä. Siellä ne nyt nököttävät tyhjässä kodissa. Olen kyllä toisinaan maailman loogisin ihminen juttujeni kanssa.

7. Joulu kotona vai jossain muualla?
Kyllähän se joulu menee kotosallakin. Mutta yksi haave on aina ollut viettää joulu etelässä auringon alla. Tänä vuonna toteutin sitten tuon haaveen. Oikein mukava vaihtoehto tämäkin. Ensi joulusta ei ole vielä tietoa. Siihen on onneksi 12 kuukautta aikaa.

8. Itse tehdyt lahjat, kaupasta ostetut vai molemmat?
Kyllä molemmat otan vastaan nöyrän kiitollisena. En tosin ole enää vuosiin odottanut edes saavani lahjoja jouluisin.

9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan?
En laita. Kynttilämeininki riittää. Valoa sekin.

10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla?
Mieluiten pienemmässä piirissä. Ahdistun ja väsyn helposti henkisesti isoissa porukoissa.

11. Onko sinulla joku joululahjatoive?
Juu. Toivoisin, että mun läheisillä ihmisillä olisi kaikki asiat hyvin.

12. Paras saamasi joululahja?
Vaikka tässä kuinka raksutan harmaita aivosolujani, niin en tahdo muistaa lapsena saamiani lahjoja. Sukset taisi olla yhtenä jouluna aivan hykerryttävä juttu. Tänä vuonna olen vain tyytyväinen, että sain ison annoksen aurinkoa!

13. Kamalin saamasi joululahja?
Hmm. Muistelisin joskus saaneeni lahjaksi vihreitä kuulia. En voi sietää niitä. Pelkkä ajatuskin niiden syömisestä laittaa ihon kananlihalle.

14. Kuvaile unelmien joulusi.
Stressitön sellainen!



15. Mikä on ärsyttävin joululaulu?
99% joululauluista laittaa ohimon suonen tykyttämään ärsytyksestä. Valitsen nyt tähän vaikka Petteri punakuonon.

16. Oletko jo tehnyt pikkujouluvalmisteluja tälle vuodelle? Millaisia?
En tosiaan. Ja tämä kysymys nyt ei taida ollakaan enää ajankohtainen tänään :D

17. Paras joulujuoma?
Glögi on kyllä ihan hyvää. En mä edes tiedä muita joulujuomia :D

18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan?
Tuuhea oikea kuusi, pihalla. Sisällä valkoinen tekokuusi. Sellainen kitukasvuinen oikea kuusiviritelmä sisällä on lähinnä huvittavan näköinen.

19. Käykö teillä joulupukki?
No ei käy :D

20. Paras joulumuistosi lapsuudesta?
Aika neutraaleja ovat. Ei tule mieleen mitään mikä olisi ylitse muiden.



21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa?
Ihan normisti olen. Ehkä saatan käyttää jotain punaista vaatetta, jos oikein raju tahdon olla ^_^

22. Peruna-, porkkana-, bataatti- vai lanttulaatikko?
Lanttu, mutta se bataattilaatikko kiinnostaisi edelleen. Katsotaan jos se päihittää lantun. Kunhan pääsisi sitä ensin maistamaan.

23. Paras joulusuklaa?
Laadukkaat konvehtirasiat uppoais muhun vaikka kaikkina vuoden päivinä. Fazerin joulusuklaa on myös hieman taivaallista tavaraa <3

24. Joulutortut vai piparit?
Ei kumpikaan. Joulutortut on mun mielestä pelkkää mautonta taikinaa ja se hillonokarekin on turhanpäiväistä. Piparitkaan ei iske sitten yhtään.


Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille :)

8 kommenttia:

  1. Aika samoja aatoksia täälläki joulun suhteen. :D

    VastaaPoista
  2. Mahtavan upeita aatoksia:) Musta on aina niin kivaa, kun joku uskaltaa sanoa suoraan, ettei tykkää joulusta. Mäkään en itse asiassa joulusta, enkä muistakaan juhlapyhistä hirveästä perusta, mutta jonkinlaisen sosiaalisen pakon edessä sellaisia on joutunut viettämään. Tällä kertaa sain onneksi viettää joulun melko matalalla profiililla, kun lähdettiin karkuun koko joulua. Toivottavasti ensi vuonna päästään mahdollisimman kauas jonnekin maailmaan ääriin pizzaa syömään;) Ihanaa loppuvuotta, Jusu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, just tuollainen "pakotettu" joulu saa ihmisen kyllä tehokkaasti hyljeksimään joulua :D
      Joulu karkuteillä on kyllä ihan jees. Teen sen varmasti uudelleen vielä :) Suosittelen kyllä kokeilemaan jos yhtään ajatus kiinnostaa :) Mukavaa loppuvuotta myös sulle, ja vielä parempaa uutta vuotta ;)

      Poista
  3. Moikka moi! Tässä on myös yksi ihminen, joka ei ole jouluhullu, ei tykkää koristella kotiaan jouluiseksi, ja itse asiassa laatikkoruoista menee porkkanalaatikko :) Joulu karkuteillä kuulostaa ja näyttää mahtavalta, ensi vuonna sen haluan myös kokea! Hyvää loppuvuotta ja hyvää uuta vuotta myös (tosin blogiasi tulen lukemaan vielä tän vuoden puolella, josko jotain postauksia tulee...) Aiotko uuden vuoden viettää siellä Puerto Ricossa? Hei, ollaan myös melkein "lempinimikaimat" (itse oon Jasmina eli Jasu) :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla jo mielessä kohde, minne haluaisit karata ensi jouluksi? :)
      Matkan ajankohta osui niin, että vuosi vaihtuu osaltani Suomessa. Joskus olisi kiva vaihtaa sitä vuottakin jossakin muualla päin maailmaa :) Hyvää uutta vuotta myös sinulle ^_^

      Poista
    2. No, siis vaihtoehtoina ovat Marokko tai Belgia, joissa asuu sukulaisia (ite olen puoliksi marokkolainen, joten helppo aina sukulaisten luo lomilla mennä). Ja esim. uusi vuosi ois mahtava kokea jossain Australiassa tai Dubaissa, ihan vain sen ilotulitus shown takia :)

      Poista
    3. Voi vitsi, toi onkin tosi kätevää jos on sukulaisia tai ystäviä ulkomailla joiden luona voi oleskella. Ei tarvitse välttämättä silloin miettiä noita majoitusjuttuja :) Reissu Australiaan olis mullakin haaveissa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)