keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Davvi - Kotimainen silmänympärysseerumi LapistaDavvin tuotteisiin tein ensikosketuksen keväällä. Davvin kotimainen luonnonkosmetiikka ihastutti tuolloin suurilta osin ja erityisesti Davvin kasvovoide jäi mieleen. Hyvän tuoksuinen voide, erittäin miellyttävällä koostumuksella ja hyvillä raaka-aineilla teki vaikutuksen. Kuluneen vuoden varrella muistan lukeneeni useammaltakin blogilta hehkutuksia tuosta samaisesta kasvovoiteesta :) Davvin pienestä valikoimasta jäi tuolloin testaamatta silmänympärysseerumi, jonka sain sittemmin blogin kautta testiin. Mietteitä silmänympärysseerumista siis tänään ^_^

Davvin Fi-Natura sertifioitu silmänympärysseerumi on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon. Seerumin pakkaus on ulkonäöltään minikokoinen kopio Davvin kasvovoiteesta, väriteemaa myöden. Seerumin tuoksumaailmakin muistuttaa identtisesti kasvovoidetta (marjaisan raikas), joskin seerumin tuoksu on selkeästi miedompi. Mieto tuoksu lienee aina positiivinen asia, kun on kyseessä sy-alueen ihon hoito. Tuoksuhan on ilmoitettu vadelmaksi, mutta edelleen koen tuoksun joksikin muuksi. Tyrnimäiseksi? Suorastaan harmittaa, ettei mulla ole juuri nyt pakastimessa vadelmia, että voisin suorittaa tarkemman tuoksuanalyysin :D Anyway, tuoksu on vallan mainio.

Davvi itse lupaa:

• lisää luonnollista kollageenin tuotantoa
• tukee ihon normaalia toimintaa, vähentää ryppyjen muodostumista
• kirkastaa katsetta
• vaalentaa silmänympärysihoa
• suojaa ympäristön saasteilta ja vapailta happiradikaaleilta
Davvin sy-seerumin koostumus nojaa mm. glyseriiniin, viinirypäleensiemenöljyyn ja mangovoihin. Mangovoi on piristävä poikkeus ainaisen sheavoin käyttämiseen, vaikka sheassa ei mitään vikaa toki olekaan :D Lisäksi sy-seerumi on hörpännyt mm.  kauraöljyä ja puolukkauutetta. Paljon siis hyvän kuuloisia ainesosia. Seerumin koostumus onkin sitten jännä. Se on sen verran paksua, että en osaa sitä automaattisesti mieltää seerumiksi. Mulle itselleni seerumi tarkoittaa jotain, mikä on koostumukseltaan nestemäisen ja kevyen fluidin välimaastossa.

Melkoisen paksua seerumia? :)

Hoitotehoiltaan sy-seerumi on ainakin omiin tarpeisiini riittävä. En koe, että päälle tarvitsisi enää kerrostaa lisäksi erillistä voidetta. Suuttimen kanssa kannattaa käyttää voimaa varoen. Liian voimakas painallus annostelee tuotetta liikaa, eli kevyt painallus riittää. Omat silmänaluseni ovat muutaman viikon käytön jälkeen edelleen yhtä yöntummat kuin aiemminkin, mutta niinhän ne aina ^_^ Davvin sy-seerumi on tuntunut käytössä erittäin miellyttävältä ja hyvältä. Seerumin imeytyvyys on hyvä, sekä iholle jäävä tuotetuntu. Ei liian rasvaista tuntua, enemmänkin samettinen fiilis.

Arvelin tämän olevan hyvä tuote edellisessä Davvi-aiheisessa postauksessa ja arvelut osui oikeaan. Tämä on oikein hyvä sy-ihon hoitotuote varustettuna hyvillä kosteutustehoilla :). Davvin kaikki jälleenmyyjät näkee täältä. Davvia voi myös tilata heidän omasta nettikaupastaan. 44,50€/ 15ml.Onko Davvin silmänympärysseerumi tuttu? Entä Davvin muut tuotteet?

8 kommenttia:

 1. En ole vielä Davviin tutustunut, mutta pitäisi jossain vaiheessa! :) Muakin aina vähän hämää, jos tuotteen koostumus ei vastaa nimeä-tai sitä mielikuvaa minkä nimestä saa. Mulle seerumi on aika vesimäistä "litkua", nytkin joudun vähän sulattelemaan kun käytössä on pari aika öljyistä seerumia. Mä jotenkin koen ne enemmän kasvoöljyinä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin kiinteässä muodossa oleva seerumi mua vasta hämmensikin aikoinaan :D Sitä mä en koskaan oppinut näkemään seerumina :D

   Poista
 2. Olen ihan täysin ja totaalisesti rakastunut tähän tuotteeseen ja harmittaa vietävästi kun tulee loppumaan :D

  P.s. Itsekään en tätä kyllä seerumiksi miellä enkä tämän päälle toista tuotetta ole käyttänyt vaan toimii hyvin sellaisenaan meikin alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä myös tosi paljon! :) Odotan suurella mielenkiinnolla josko Davvilta kohta pukkaisi jotain uutta jännää markkinoille :)

   Poista
 3. Samma här, seerumin "pitää" olla litkua, eikä voidetta. Davvia(kaan) en ole kokeillut, mutta yritän ehtiä sitäkin kokeilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä "seerumi" ja Davvin kasvovoide on ainakin tutustumisen arvoisia. Niitä on paljon kehuttu, eikä turhaan ^_^

   Poista
 4. Tää sy-seerumi on tosi kiva, varsinkin kesällä. Talvella oma sy-iho kaipaa jotain hieman tuhdimpaa ainakin yöksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös :) Mulla on ainakin vielä toistaiseksi riittänyt tämän hoitotehot. Mun ihotyyppi ei toisaalta olekaan sieltä kuivimmasta päästä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)