keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Aurinkoisia fiiliksiä Puerto Ricossa

Blogissa on ollut nyt vähän hiljaista viime aikoina. Lähdin nimittäin Joulua "pakoon" Puerto Ricoon, Kanariansaarille ^_^ Täällä tulee siis vietettyä Joulu. Aika jännää kokea ihan erilainen Joulu. Mikä parasta, täällä ei soi se psyykosille altistava "Dän diidi diidi dii di dän"  joulumainos :D Mutta nyt soikin sitten päässä se "Let it snow, let it snow, let it snow". Ojasta allikkoon siis. Mutta ei täällä lunta sada. Onneksi.

On kyllä hassu fiilis, kun täällä vaan aurinko paistaa ja on niin kesäinen meininki. Ei oikein meinaa ymmärtää sitten millään, että kohta on Jouluaatto :) Tää aurinkoloma tuli siis niin tarpeeseen. En tiedä miksi, mutta tänä vuonna tuo kaamos tuntui ihan ylivoimaisen raskaalta. Ei mulla ollut viime vuonna läheskään niin raskaita fiiliksiä, kuin tänä vuonna. Aurinko on tehnyt jo nyt ihmeitä mulle, ihan kuin olisi uudesti syntynyt. Pirteä ja hyväntuulinen olo.Tässäpä siis pikaiset kuulumiset, ja sitten vielä muutama random kuva täältä paikan päältä ^_^6 kommenttia:

 1. Ihanaa joululomaa, Jusu. Teit viisaasti, kun lähdit pois kamalan kaamoksen keskeltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä tän loman jälkeen jaksaa Suomessakin olla vähä pirteempi. Saa nähdä :D

   Poista
 2. Hyvä idea lähteä pakomatkalle lämpöön ja aurinkoon! ;) Ehkä mäkin teen ensi vuonna saman :D Ihanaa lomaa ja nauti tunnelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi pakomatkaa :D On niin erikoisen siisti fiilis! Kiitos ja nautin joka solullani <3

   Poista
 3. Hauskaa joululomaa, Jusu! Olosuhteet ja tunnelma vaikuttaa just loistavilta :) Täällä Etelä-Suomessa on musta joulu, mutta minkäs tekee... Olis lumisade tullut tarpeeseen. Mutta kyllä mieluiten vaihtaisin nämä maisemat etelänmatkaan, ha! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se musta jouluhan on se ankein vaihtoehto ainakin mun mielestä :/ Kyllä valkoinen joulu on se, joka tekee aidon joulutunnelman :) Sitten on tietty juuri tämä palmuinen joulu yksi vaihtoehto myös :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)