lauantai 26. marraskuuta 2016

Organic Shop - Edullista luonnonkosmetiikkaa

Organic Shop on merkki josta tuntuu olevan kaikki informaatio kiven alla. Google kuitenkin kertoi, että Organic Shop on alkuperältään virolaista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ja edullista sellaista. Mun mielestä Suomessa on edelleen hyvin nihkeästi saatavilla luonnonkosmetiikkaa, joka kävisi hintansa puolesta jokaisen kukkarolle. Olen testaillut sarjalta shampoota ja kuorintavoidetta ja niistä arviot tässä postauksessa. Tuotteet olen saanut blogin kautta.
Blue Lagoon Shampoo on luonnonkosmetiikan shampooksi paksua tavaraa, ei ollenkaan mitään lirua. Shampoo vaahtoaa hyvin kookospohjaisten sulfaattien avulla. Shampoo sisältää leväuutetta ja  bentoniittisavea, jonka luvataan vahvistavan hiusjuuria. Oletin etukäteen tämän tuoksuvan savimaiselta, mutta tuoksu onkin hyvin miedon sitruksinen. Tämä oli oikein kiva ja hyvin vaahtoava shampoo, missä ei ole moitittavaa :) 3,90 € / 280 ml


Lisää kuvateksti
Organic Mango & Sugar Body Scrub. No niin ja ollaan taas mangojuttujen äärellä. Kyseessä on siis mangoinen kuorintavoide. Tähän tykästyin ihan palavasti jo pelkästään tuoksun vuoksi. Raikas ja hedelmäinen mango tuoksuu selkeästi, ja tekee mieli heti hakea lusikka ja laittaa tämä parempiin suihin. Onnistuneen tuoksun lisäksi kuorinta säväytti muutenkin. Tämä on niille, jotka tykkäävät kunnon rouheasta kuorinnasta. Tämä kuorii ihon sokerin avulla, ja sokeria tässä onkin ruhtinaallisesti (incissä ekana). Tuotteelle tuo hoitavuutta mangouute ja karitevoi. Kuorinta huuhtoutuu hyvin pois, eikä jätä iholle mitään klähmäisyyksiä. Tuloksena sileä ja tosi pehmeä iho. Ihan huippu ^_^
4,90 € / 250 ml

Nettiä penkoessani sain selville, että Organic Shopilla on mm. edellä mainitusta kuorintatuotteesta useampikin eri variaatio. Kahvintuoksuinen kuorinta kuulosti siltä, että se pitänee käydä ostamassa ^_^ Organic Shopin tuotteita saa Sokoksilta ja Stocmanneilta.


Oletteko tutustuneet Organic Shopin tuotteisiin?

10 kommenttia:

 1. Tuo kahvikuorinta on aivan ihana, suosittelen lämpimästi!! <3
  (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/09/virkistavaa-kahvia-ja-sokeria-kropalle.html)

  VastaaPoista
 2. Kahvikuorinta kutkutti itseäkin, mutta sitruksen ystävänä ostinkin Lemongrassin. :D Kerrankin edullista ja hyväntuoksuista luonnonkosmetiikkaa :)

  VastaaPoista
 3. Juuri viikonloppuna ostin Sokokselta kasvoille tehdyn Morning Coffee -kuorinnan ja sen tuoksu on ihan syötävän hyvä! Tuoksu sen tuotteen mulle myi, mutta on ihan hyvä kuorinta muutenkin. Hintaa hiukan alle 4 euroa 75 ml.

  VastaaPoista
 4. Mulla on vadelmakuorinta, ja se on tosi kiinteää. Eipä mene kerralla paljoa, kun yksi klöntti riittää pitkälle :D

  VastaaPoista
 5. Hmm. Mun pitää selvästiki lähtä Sokokselle tutkiin valikoimaa...

  VastaaPoista
 6. Tänään ostin Mineral Schampoon ja Olive & Orange flowers hoitoaineen. Täytyy testata ja tutkailla :) Kiitos blogiteksistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla odottaa Organic Shopin Borago & Sandal hoitsikka testausta. Odotukset on kovat :)

   Poista
 7. Merkki on venäläinen, ei virolainen.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)