keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Kosteuttavaa tehohoitoa hiuksilleKuten olen aiemmin kertonut, hiukseni ovat helposti rasvoittuvat ja tästä syystä johtuen niille ei käy automaattisesti mitkä tahansa hoitotuotteet. Liian hoitava hoitoaine tai shampoo lätsäyttää hiukset ja ne tuntuvat tavallista nopeammin likaisilta ja siltä, että pesu olisi paikallaan. Tämä sama päänvaiva mulla on hiuksille suunnatuissa tehohoidoissa. Jos liian hoitava hoitoaine lätsäyttää hiukset, niin varmasti tehohoito tuottaa saman lopputuloksen megatehokkaasti? ^_^

Onneksi ei aina. XZ Kosteuttava Niittyvilla Tehohoito on mulle uusi tuttavuus ja varsin iloinen sellainen. Meistä tuli hyviä ystäviä jo heti ekoilla treffeillä.Tehohoidon tuoksu tuo välittämästi itselläni mieleen vastapestyn pyykin. Tuoksu on siis raikas ja puhdas. Tehohoito on koostumukseltaan pehmeää ja levittyy hiuksiin helposti. Vaikutusajaksi tälle on annettu 3-5 minuuttia. Olen antanut tämän vaikuttaa ihan suosiolla sen täyden ajan, koska loppukesästä  n.6 kertaa (kröhöm) osittain blondatut hiukseni ovat aikamoista kuivaa heinää ja kaipaavat todellakin sitä tehohoitoa.


XZ Niittyvilla Tehohoito ei sisällä varsinaisesti mitään mediaseksikkäitä ainesosia, lukuunottamatta sitä niittyvillaa, mikä löytyykin incistä yllättävän korkealta. How ever, tämä oli aivan loistavaa tavaraa.

Tehohoidon huuhtelu käy helposti ja jo huuhteluvaiheessa huomaa tehohoidon hiuksia selvittävän tehon. Toisinaan on tullut vastaan tehohoitoja, joiden lopputuloksesta ei voisi mennä vannomaan, että kyseessä todellakin oli tehohoito. Niittyvilla Tehohoidosta kyllä huomaa sen olevan tehohoito. Tämä kosteutti ainakin oman rahisevan pehkoni kiitettävän hyvin. Lisäksi hiukset tuntuivat ihan superpehmeiltä. Myös tehohoidon tuoksu jää mukavasti hiuksiin. Silti hyvästä hoitotehostaan huolimatta tämä ei tehnyt mun hiuksista raskaan tuntuisia ja ne vaikuttivat pysyvän puhtaan tuntuisina sen ajan mitä yleensäkin. Täytyy myöntää, että en odottanut tämän toimivan näin hyvin. Markettituotteistakin löytyy siis ehdottomasti helmiä. Tämä on sellainen. Niittyvilla Tehis ansaitsee ehdottomasti helmistatuksen ^_^ 
n. 4,60€/ 150ml

Tehohoito saatu blogin kautta.

Onko tuttu tuote?


8 kommenttia:

 1. Jahas ja testattava.

  VastaaPoista
 2. Ei oo tuttu, mutta XZ:n tuotteita on jonkin verran tullut testailtua ja rakastan niiden tuotteiden tuoksua<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksut on kyllä kohdillaan! Café Vanilla- sarjan tuoksut on parhaimmasta päästä :)

   Poista
 3. Tätä nimenomaista tuotetta en ole testannut, mutta olen käyttänyt monia XZ:n tuotteita aikojen kuluessa. Tällä hetkellä mulla on käytössä XZ:n hiuksiin jätettävä hoitoaine, josta tykkään kovasti. Tuoksukin on mukavan hedelmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole paljoakaan kokemusta noista hiuksiin jätettävistä hoidoista, ne ei ole oikein mun juttu :)

   Poista
 4. Menee ehdottomasti kokeiltavien listalle, kunhan saan muutaman hoitoaineen kotoa loppumaan. Jostain syystä olen suhtautunut XZ:n tuotteisiin hieman karsaasti. Voisin antaa tälle kuitenkin mahdollisuuden. Onhan heidän muumisuihkeensa luottotuotteeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XZ:n Muumisuihke on kyllä varsinainen legenda ^_^ Muistan, että sitä hehkutettiin jo useita vuosia sitten eri keskustelufoorumeilla ja aina vain tuo suihke on yhtä suosittu :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)