perjantai 25. marraskuuta 2016

Gaultier 2 - Vaniljainen tuoksu miehelle ja naiselleTuoksujen suhteen olen niin sanotusti hyvin kaikkiruokainen. Suosin kesällä kevyitä, vesimäisiä tuoksuja. Muina vuodenaikoina kallistun enemmän voimakkaisiin tuoksuihin. Olen löytänyt tiettyjä tuoksuja, jotka ovat kolahtaneet muhun siinä määrin, että palaan niiden pariin kerta toisensa jälkeen. Gaultier 2 on yksi sellainen.
Vuonna 2005 lanseerattu Gaultier 2 on itämaisen vaniljainen unisex-tuoksu, joka siis käy sekä miehille, että naisille. Tuoksu rakentuu ambran, myskin ja vaniljan ympärille.Gaultier 2:n ulkoasu on silmääni miellyttävä. Pullon toinen puoli on varustettu hennon mattakultaisella metallilaatalla, toisen puolen ollessa kirkas. Omaan makuuni luokittelen tuoksun melko voimakkaaksi, joten tämä vaatii ehkä kantajaltaan enemmän rohkeutta.

Ensimmäinen nuuhkaisu Gaultier 2:sta jysähti mun tajuntaan sillä sekunnilla. Rakkautta ensikohtaamisella. Makean täyteläiset ambra ja myski kietovat tiukasti otteeseensa. Myöhemmin tuoksun alta alkaa paljastua pehmeä, aina niin hyvä vanilja. Gaultier 2 myös pysyy iholla todella hyvin.

Unisex-tuoksut jakavat mielipiteitä toisinaan voimakkaasti. Miehet saattavat kokea tuoksun liian feminiiniseksi ja naiset taas liian maskuliiniseksi. Nämä ovat näitä makuasioita. Omaan nenääni Gaultier 2 on jokseenkin täydellisessä tasapainossa sopiakseen molemmille. Tämä tuoksun pariin palaan aina takaisin kerta toisensa jälkeen ^_^Onko Gaultier 2 tuttu tuoksu?

6 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, etten ole koskaan haistellut tätä, mutta kuulosti kiinnostavalta.

  VastaaPoista
 2. Kappas. Eksyin blogiisi sattumalta kun etsin miehelleni vaihtoehtoja hajuvesistä. Tätä täytyy kyllä käydä jossain nuuhkaisemassa. Voi sitten vaikka eksyä pukin konttiin.
  Onpas mukava nähdä että mies kirjoittaa kosmetiikasta ja vielä näin ammattitaitoisesti ja selkeästi.
  Olet ilo silmälle ja tekstisi ovat mieluista luettavaa. Mukavaa Joulunaikaa sinulle. Jään seuraamaan.
  Tuija67

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta :) Mukavaa Joulunaikaa myös sinulle :)

   Poista
 3. Tätä tuoksua ei enää saa mistään, olen vielä vuosi sitten ulkomailta tilaamalla saanut mutta nyt kun yritin löytää niin loppuunmyyty joka liikkeessä, todella harmi jos valmistus on kokonaan lopetettu :( Samoin on deo stickin kanssa. Olen saanut niin paljon positiivista palautetta tuoksusta, varsinkin naisilta :) Unisex joka sopii niin miehille kuin naisillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisiko ebaysta vielä ehkä saada? Tämä on kyllä loistava tuoksu. Itselläni on vielä jemmassa yksi avaamaton jäljellä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)