tiistai 8. marraskuuta 2016

Löydöt SanteltaLuonnonkosmetiikan osalta Santelta on tullut jo aiemmin vastaan paljon kivoja ja hyviä tuotteita. Laveran tapaan, myös Santen tuotteiden tuoksumaailmat ovat varsin hyvin onnistuneita omaan nenääni. Ei mitään hurjan yrttisiä, vaan syötävän herkullisia. Just what I like!

Henna Volume Shampoo* (9,95€/ 200ml) on juuri sellainen hyväntuoksuinen löytö. Raikas, joskin ehkä hieman jopa maskuliiniseen taittava sulfaatiton shampoo.  Shampoo sisältää heti veden jälkeen olutta, joka lupaa hiuksille kuohkeutta. Shampoolla saakin kuohkean ja tuuhean tukan, joskaan shampoo ei ole käytössä taloudellisimmasta päästä. Kuten aina, sulfaatittomia shampoita tuntuu joutuvan lotraamaan normishampoita enemmän.  Toisella vaahdotuskerralla shampoota riittää huomattavasti pienempi määrä ja vaahdotus onnistuu muutenkin paremmin. Shampoo pesee miedosti ja hiuksia takuttamatta. Thumbs up.


Shampoon inci.
 
Hoitoaineen inci.Shine Conditioner Hoitoaine* (13,80€/ 200ml) muistuttaa tuoksultaan erehdyttävästi jotain syötävää. Kermaista jälkiruokaa nimittäin. Tuoksussa on selkeästi mukana vaniljaa. Ottaen huomioon hoitoaineen olevan luonnonkosmetiikkaa, se selvittää hiukset pesun jälkeen ansiokkaasti. Tällä tuntuu olevan myös hyvin hoitotehoja ja sähköisyyttä poistavia ominaisuuksia. Hiukset tuntuvat käytön jälkeen todella pehmeiltä. Silti tämä ei tunnu rasvoittavan hiuksia. Thumbs up again.

Ja vinkki budjettitietoisille...

Tein erikoisen havainnon. Santen huokeamman hintaisesta Family-sarjasta löytyvä Kiiltohoitoaine* (7,50€/ 150ml) näyttäisi olevan samaa tavaraa kuin tyyriimpi Shine Conditioner hoitsikka. Tuoksut ovat identtiset, kuten myös koostumukset, ja lopputulos hiuksissa käytön jälkeen. Hämmentyneenä tein tietysti vertailun incien välillä. Ja kas vain, incit ovat myös täysin samat.  Se mikä hoitoaineiden välillä on eroa, on hinta. Verkkokaupan hintoja vertaillessa Brilliant Care hoitoaine maksaa 13,50€/ 200ml kun taas Kiiltohoitoaine on 7,50€/ 150ml. Kummallista. Hyvää tavaraa, anyway.

Tuotteet saatu pr-näytteinä.
*Linkit ovat affi-linkkejä.


Ovatko tuttuja tuotteita teille? Oletteko tehneet löytöjä Santelta?

8 kommenttia:

 1. Nämä tuotteet eivät ole tuttuja, mutta Santen bodylotionit ovat aivan ihania, varsinkin goji ja lemon fresh. Eikä sarjan kynsilakanpoistoainekaan ole yhtään hullumpaa.

  VastaaPoista
 2. Santen tuotteista käsivoide on tuttu, muita en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisia tuotteita. Ulkoasua on taidettu uudistaa? En ole kokeillut näitä, enkä muitakaan merkin tuotteita. Kerran meinasin ostaa käsivoiteen, mutta sitten peräännyin, kuin luin incistä aika korkealta sanan alcohol. Ja minä kun en alkoholia käytä missään muodossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, uudistusta on tapahtunut ilmeessä :) Käsivoide on ihan mahtavaa ja hoitavaa tavaraa vaikka alkoa sisältääkin. Itse olen tullut siihen lopputulokseen, että alkoholi ei haittaa juurikaan, kun mukana koostumuksessa on paljon hoitavaa ainesosaa mukana :)

   Poista
 4. Mä olen aikoinaan, vuonna 2008, käyttänyt Santen hoitoainetta ja tykkäsin :) Kirjoitin silloin blogia, toisen nimistä ja kun kirjoitin tuotteista niin muistan muutaman kaverilukijani olleen pöyristyneitä ja hyvin skeptisiä hoitoainetta kohtaan; "luonnonkosmetiikan hoitoaine ei vaan voi olla toimiva, en käyttäisi omiin hiuksiini!". Täytyykin ihan fiilistelyn vuoksi hakea tuota hoitoainetta, muistan nimittäin tykänneeni siitä tosi paljon ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä olet jo silloin blogannut? Sähän olet vanha konkari! <3 Santen Mango hoitsikka on myös tutustumisen arvoinen, jos sattuu mangosta tykkäämään. Ikävä kyllä kyseinen hoitsikka taitaa päästä seuraavaan "loppuneiden" listaan mulla. Nyyh. Sitä ostan varmasti uudelleen <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)