maanantai 7. marraskuuta 2016

David Beckham - Beyond ForeverKäydään taas tuoksujen maailmaan. David Beckhamin tuoksuihin olen tutustunut tätä ennen vain kerran. Kyseessä oli tuolloin Instinct edt. Hauskalla magneettikorkilla varustettu tuoksu, joka ei silloin minua suuremmin säväyttänyt. Tuoksu tuli suihkittua kyllä aikanaan loppuun, mutta mitään suurta rakastumista Instinctiin ei koskaan tapahtunut.

Beckhamin Beyond Forever edt sen sijaan tykästytti paljon enemmän.Beyond Forever tulee minimalistisen  tyylikkäässä kirkkaassa pullossa ja tuoksun luojana on toiminut Natalie Lorson.

Alkutuoksun raikkauden luovat elemin ja bergamotin vivahteet yhdistettynä mausteiseen muskottipähkinään. Mausteiseksi luonnehtisinkin tämän tuoksun, mutta sopivan miedosti.

Sydäntuoksun luovat orvokki ja ikikukka. Mausteisuutta tasapainottaa raikas saniainen.
Patsuli ja vetiver tuovat jälkituoksuun metsäisiä vivahteita.

Olen itse kokenut Beyond Foreverin hyvin miedoksi tuoksuksi ja suosinut sitä paljon päiväkäytössä. Omaan makuuni se on hieman kevyt iltakäyttöön. Beyond Forever on tuoksu niille, jotka vierastavat voimakkaita tuoksuja. Tämä ei todellakaan puske päälle. Tuoksu on selkeästi maskuliininen, mutta raikkaan läpikuultava, johon mausteisuus tuo mukavasti syvyyttä. Suupieleni Becksun suhteen ovat nyt kääntyneet ylöspäin ^_^


Suositushinnat:


Beyond Forever eau de toilette
28,30€/ 40ml
Beyond Forever after shave      28,30€/ 60ml
Beyond Forever deo stick         16,20€/ 75g

Tuoksu saatu pr-näytteenä.

2 kommenttia:

  1. Jäätävän hyvännäköinen pullo:) Jotain Beckhamia olen ukkelille joskus ostanut, mutta kun muistais vielä mitä;)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)