sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Sunnuntain viilentelytMulla on pitkän aikaa nököttänyt pesukoneen päällä hopeashampoo. Ihan siis toimettomana siinä nököttänyt. Kauheasti on himottanut sitä kokeilla, mutta isona esteenä on ollut mun hiusten sävy. Ei niissä ole ollut oikein mitään tarvetta hopeashampoolle. Tänään sitten ajattelin, että kokeillaan nyt kuitenkin. Voihan niille jotain tapahtua. Ja tapahtuikin.

Ennen ja jälkeen.


Hiusten sävyyn tuli ihan selkeä eroa ja niissä oli sittenkin sitä lämpöä jonkin verran. Oma silmä vaan sokeutuu jotenkin näkemään sen sävyn tarkemmin. Ohjeissa shampoolle suositellaan vaikutusajaksi 3-5min ja annoin vaikuttaa sen täydet 5 minuuttia.
Shampoo kantaa nimeä Shot Anti-yellow, joka on mulle täysin tuntematon merkki. Tämä hieman ehkä yllätti tehollaan. Ajattelin, että mikään ei tunnu enää miltään taannoisen Fudge-kokeilun jälkeen ^_^  Mutta kyllä tämä Shotin shampoo pääsee kärkikahinoihin Fudgen kanssa.Incistä ajattelin huomauttaa sen verrran, että tässä on käytetty säilöntäaineina superallergisoiviksi miellettyjä metyylikloori-isotiatsolinonia ja metyyli-isotiatsolinonia. Vinkkinä siis niille, jotka eivät kyseisiä ainesosia kestä. Itse vaikuttaisin olevani sen verran paksunahkainen, etten kovin herkästi reagoi mihinkään. Tätä saanee ihan hyvinvarustetuista kampaamoista, mutta myös esim. täältä. Shampoo jumitti niin kauan pesukoneen päällä, että pakkauskin on kerennyt uudistumaan erinäköiseksi :)


Tuote saatu blogin kautta.


Onko Shot tuttu merkki?

3 kommenttia:

 1. Järjettömän tehokas! Ja hyvä sävy, ei sinerrä. Mutta mutta. Tuo onneton säilöntäaine, mä herkistyin sille käsittämättömän nopeasti, kun sitä oli yhdessä hoitiksessa jossa sitä ei ollut aiemmin ollut (Aussie MM). En osannut varoa sitä, kun en välttämättä saman merkin eri hoitisten incejä lue.

  Onko sulla sen Fudgen violettishampoon tuubi vielä tallella? Mitä säilöntäainetta siinä on, jos siis jaksat katsoa? Siitä sun aiemmasta demosta jäi kiinnostus hommata se, jos vaikka sattuis johonkin syksyn aleihin. Hulliksilla sais mielellään olla, siellä kun on usein paremmat tarjoukset kuin 3+1 -päivillä. Duh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä Shotin shampoo vaikuttais olevan yksi helmituote hopeashampoiden viidakossa :)

   Fudgessa on metyyliparabeenia ja fenoksietanolia "säikkäreinä". Noita sulle pahiksia en siitä bongannut :)

   Poista
 2. Kiitos tosi paljon! Mahtijuttu kun jaksoit tsekata ja kommentoida. Fudgea kohti käy siis kukertavan kuontaloni tie :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)