lauantai 8. lokakuuta 2016

Finaalissa


Vihdoin! Mä olen saanut kulutettua loppuun asti sen verran tuotteita, että mä voin tehdä niistä mun ensimmäisen "loppuneet"- postauksen. Monihan tekee tämän tyyppisiä postauksia, ja oon kokenut ne aina viihdyttäviksi. Onhan mulla tässä vuoden aikana kulunut loppuun vaikka mitä, mutta tajusin vasta jokunen aika sitten, että haluan tehdä myös postauksen loppuneista tuotteista. No parempi myöhään, kuin ei milloinkaan ^_^


Tällainen saalis :)
Sain kokoon 14 kappaletta kosmetiikkatuotteita ja nyökyttelin hyväksyvästi, että tässä on tarpeeksi tavaraa postauksen luomiseen.Osa tuotteista on ostettu itse ja osa on saatu blogin kautta. Suoraan asiaan sitten vaan.

1. Oriflamen jalkavoide tuli jälleen tiensä päähän. Tämä taisi olla ehkä kolmas tuubi, jonka tursuttelin loppuun. Hyvä jalkavoide, joka tosin päätyy hopeasijalle. Exuviancen jalkavoide pitää ykkössijaa. Oriflamen jalkavoidetta käyttäisin mielellään lisää. Jatkoon ehdottomasti.

2. Aloedermalin shampoo-suihkugeeli oli hyvää tavaraa. Sulfaatittomuudesta huolimatta vaahtosi oikein mukavasti. Parasta tässä oli tuoksu. Tuoksu muistuttaa hyvin läheisesti tolua. Tolun tuoksu on mun mielestä hyvä :D Jatkoon menee.

3. Urtekramin kookos-suihkugeeli oli myös ihan jees. Lirua luonnonkosmetiikkaa, jonka tuoksu ei muistuta mun mielestä yhtään kookosta, vaan jotakin muuta pähkinää. Tuoksu on mun nenään hyvä. En tajua, kun jotkut on näistä kirjoittanut, että "ihana kookoksen tuoksu". Mä en löydä tästä etsimälläkään kookoksen tuoksua. Jatkoon menee.

4. Bentonin etanavoidetta on mennyt myös useampi tuubillinen. Jälleen yksi tursuteltu loppuun. Yksi parhaista kosteusvoiteista mitä nyt on elämäni aikana tullut vastaan. Voisin käyttää loppuikäni tätä. Jatkoon.

5. Santen savishampoo on mahtavaa tavaraa. Jos hakee shampoolta vähän erilaisia elämyksiä, tässä on varteenotettava vaihtoehto. Tällä pysyy hiukset puhtaana kauemmin, kuin normi shampoolla. Vaahdottaminen on vähän kinkkistä tämän kanssa, mutta toisella vaahdotuksella riittää pieni määrä muodostamaan hyvän vaahdon. Ei mikään taloudellisin shampoo käytössä, mutta voisin ostaa silti tätä. Jatkoon.

6. Benecosin shampoo oli myös oikein hyvää. Vaahtosi kunnolla ja ei pessyt hiuksia takkuun. Juotavan hyvä tuoksu. Jatkoon ehdottomasti.

7. Pierrotin valkaiseva hammastahna ei tehnyt mun leegoja valkoisemmiksi. Hammastahnana tämä toimi niin kuin voi olettaakin, mutta ei kyllä mitään vähäistäkään kirkastusta ollut havaittavissa. Ei jatkoon.

8. Dabban siankärsämö-kukkaisvesi tuli suihkuteltua ahkerasti loppuun. Tuoksu jakaa ihan varmasti mielipiteitä. Tämä oli kiva ja voisin suihkutella tätä jatkossakin, tosin kiinnostaisi kokeilla jotain muitakin Dabban kukkaisvesiä. Jatkoon menöö.

9. Born to bion mangosuihkugeeli tuli myös lopulta tiensä päähän. Mangon tuoksu on tässä iii-haa-na. Arvaatte varmaan mitä mangofani sanoo. No jatkoon tietysti.

10. Mill Creekin hoitoaineen ostin miellyttävän incin vuoksi. Hoitsikkaan on ympätty peptidejä. Ne nyt tuskin mitään tekevät hiukselle, ne kun ovat kuollutta ainesta. Mutta ainahan itselleen voi uskotella, että niistä on hyötyä :D Tämä oli ihan ok, mutta kallistuu tylsän puolelle. Tuoksukaan ei antanut mitään elämyksiä. Siispä hän ei pääse jatkoon, sorry.

11. Timoteita oon kehunut aikasemminkin. Käsittämättömän hyvää tavaraa halpishoitsikaksi. Ihan huikean hyvät selvitystehot ja ei vaikuttaisi edesauttavan hiuksien rasvoittumista. Ehdottomasti jatkoon.

12. Environin kasvovesikin kului vihdoin loppuun. Tuntui kestävän ikuisuuden käytössä. Hyvää tavaraa tämäkin. Kosteuttaa ihoa hyvin ja paremmin kuin moni muu kasvovesi. Helposti huljuttelisin toisenkin putelin. Jatkoon siispä.

13. Medik8 kuorintavoide yhdistää kemiallisen ja mekaanisen kuorinnan. Vähä hyvä juttu. Mainiota tavaraa, jolla saa siloisen hipiän. Vähän suretti tröötätä viimeisiä jämiä putelista. Kirkkaasti jatkoon.

14. Detria Arbutin seerumi oli omassa genressään oikein toimiva sellainen. Kosteustehot olivat kiitettävät. Punoitusta hälventävästä vaikutuksesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, koska mulla ei ihossa ole oikeastaan mitään punoitusongelmia. Jatkoon.

No niin. Hihii. Nyt mullakin on oma "loppuneet"-postaus. Tuntuu, että olen saavuttanut jotain suurta jä tärkeää :D Oliko mukana mitään tuttuja tuotteita? Koetteko tämäntyyppiset postaukset viihdyttäviksi?  :)

Bye bye.

14 kommenttia:

 1. Nämä on aina viihdyttäviä! En ole tosin koskaan saanut aikaiseksi tehtyä vastaavaa omaan blogiin, kun en jaksa säästää tyhjiä purkkeja. Tilaa on muutenkin niin vähän!:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tavallaan älytöntä alkaa säästämään tyhjiä purkkeja muutenkaan :D Ja sitten se vielä että muistaa laittaa ne jemmaan, helposti menee roskikseen epähuomios :)

   Poista
 2. Musta loppuneet -postaukset on tosi kivoja ja kiehtovia. Samoin kaikenlaiset suosikkilistaukset.
  Itseä vähän joskus nolottaa se omien loppuneiden suuri määrä. Minkälainen lotraaja oikein olen? ;)

  Bentonin etanavoide vaikuttaa kiinnostavalta. En ole kuullut merkistä ennen (ylläri, dah).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benton on korealaista tavaraa, ja hyvää sellaista :D

   Poista
 3. Nämä ovat mun lempparipostauksia blogissa kuin blogissa.
  Pitääpä ostaa joskus taasen Urtekramin suihkugeeliä, ei ole tullut vuosiin kokeiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä on munkin mielestä kivoja ja helppoa luettavaa :)

   Poista
 4. Tykkään näistä postauksista kovasti. Oikein odotan aina kuunvaihdetta että pääsen kyyläämään toisten roskia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä vähän pelkään, että mä en saa näitä postauksia kovin usein kasaan kun tuotteet kuluu niin ärsyttävän hitaasti :)

   Poista
 5. Voihan sitä postata vaikka vaan paristakin loppuneesta tuotteesta kerralla! Mulle se olis vaan parempikin, kun ei tuu niin kovaa ruuhkaa aivoille (ja lompakolle :D) yrittää muistaa, mitä löytöjä pitäisi itse testata.

  Mä tykkään myös tästä postaustyypistä, koska jos ja kun joku on jo käyttänyt koko tuotteen, mielipide on varmasti selkiytynyt ja hyvät ja huonot puolet visusti selvillä.

  Mulla tuppaa usein tulemaan johonkin hyväänkin tuotteeseen melkoinen kyllästyminen ennen sen loppumista, kun tuotteet on niin isoja. Matkakokoiset tuotteet olis lähes kaikista tuotteista, etenkin uutuuksista, parhaat mahdolliset koekappaleet, koska jos tuote on huti, ison tuhoamisessa on kaamea homma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näissä loppuneet-postauksissa ei tule tehtyä mitään raskasta syväanalyysiä, mitä kaikki ei edes jaksa lukea. Se on vaan, että jatkoon tai ei jatkoon ja that's it :D

   Poista
 6. Näitä on jostain syystä aina mukavaa ja mielenkiintoista lukea!

  VastaaPoista
 7. Tykkään lukea näitä postauksia, mutten jostain syystä saa itse aikaiseksi... Johtuisikohan siitä, että tyhjentyneet pakkaukset on monesti jo niin surkean näköisiä, ettei niitä halua kuvata? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voihan ne toisinaan käytön jälkeen olla aika "eläneen" näköisiä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)