maanantai 10. lokakuuta 2016

L'Oréal Men Expert testissä

Siitä on kyllä hieman pitkä aika, kun olen viimeksi L'Oréalin miesten tuotteiden kanssa lotrannut. Siitä on vuosia, useita vuosia. Silloin aikoinaan kyllästyin suunnistamaan miestentuotteiden viidakossa, niiden liian voimakkaiden tuoksujen takia ja sen mentolin takia, mistä olen monesti kertonutkin. Miesten ihonhoitotuotteissa tuntuu lähes yhtenään olevan se sama kaava. Mentolia ja ärhäkkä tuoksu.  L'Oréalilta kysyttiin, että haluaisinko ehkä testata miestentuotteita. Hmm.. no joo. Ehkä olisi aika tsekata, mitä sille rintamalle kuuluu tänä päivänä  ^_^Testiin pätkähti setti, joka koostuu putsarista, after-shave kosteuttajasta ja kosteusvoiteesta. Men Expert- sarjan värimaailma on, kuinkas muutenkaan, kuin sininen :)
Tuotteiden tuoksukin on hyvin tyypillisen tuttu miestentuotteiden maailmasta. Maskuliininen ja raikas. Tuoksu on ehkä jopa hieman "jäinen" joka sopii hyvin yhteen Men Expert- sarjan jäänsinisen designin kanssa. Aika hyvä tuoksu, ei sellainen halvan partavesimäinen.


Ultra cooling- merkintä antoi heti vihjeen mitä odottaa putsarilta. Hrrr! :D
Men Expert Daily Cleanser on riittoisaa tavaraa. Ihan mini määrä riittää muodostamaan runsaan vaahdon joka riittää sekä kasvoille, että kaulalle. Sulfaatit on mukana koostumuksessa, mutta ei ainakaan itsellä lyhyessä käytössä tuntunut erityisen kuivattavalta. Luultavasti tämä olisi silti omalle iholleni ainakin talvella liian pesevä. Talvella mun iho on ihan extra-hankala. Inciä ei tarvinnut erityisemmin tutkia, kun putelissa oli jo muutenkin mainittu Ultra cooling efekti. Varsinkin tuo ultra vähän jännitti.

Eli kyseessä tietenkin mentoli. Ja mentolihan on siis se ainesosa, joka luo iholle viileän raikkaan tunteen. Mentoli jakaa mielipiteet yleensä kahtia. On se ryhmä, joka rakastaa tuota viilentävää tunnetta ja sitten ne, jotka eivät erityisemmin piittaa. Mä olen siellä ryhmässä, joka ei mentolista piittaa. En vaan koskaan ole pitänyt siitä viilennys-efektistä. Olen niin sanotusti vilukissa, ja mulle ylimääräiset viluntunteet ei aiheuta positiivisia elämyksiä. En tähän mentolin vuoksi erityisemmin ihastunut. Jos kuitenkin kuuluu sinne mentol-loverleiriin, niin tässä saattaa olla uusi ihastus :)


Men Expert After-shave Moisturizer on tarkoitettu nimensä mukaisesti iholle parranajon jälkeen. Lupaa kosteuttaa 24h. Takakannessa lukee "kosteusvoide" mutta kyllä tämä ihan rehellistä geeliä on. Pakkauksesta haistaessa tuoksu tuntuu melko voimakkaalta, mutta onkin iholle levittämisen jälkeen erittäin mieto. Kosteusgeelien suhteen olen tosi nirso. Jos tuote jättää yhtään nahkeaa "tarrapintaa" lentää se välittömästi roskiin. Men Expertin kosteusgeeli on iloinen poikkeus. Ei tarrapintaa, eikä epämiellyttäviä tuotetuntuja havaittavissa. Itseasiassa tämän jättämä tuntu yllätti erittäin positiivisesti. Iholle jää pehmeän tuntuinen fiilis, ei heti uskoisi käyttäneensä geelimäistä tuotetta. Geelimäisten tuotteiden tapaan tämän kosteustehot ovat melko kevyet. Parranajon ärsytystä tässä on lievittämässä ginseng-uute. Tässä tuotteessa on jätetty mentoli pois. Ei yhtään hullumpi tapaus.


Men Expert Refreshing Moisturizer. Tämä onkin sitten Men Expert- sarjan kunnon kosteusvoide. Tämäkin on tosin geelimäinen, mutta koostumus on paksumpaa kuin edellä mainitussa After-shave moisturizerissa. Geelifluidi lienee oikea kuvaus. Tämä levittyy iholle unelman kevyesti ja hulahtaakin ihoon rivakasti. Tämä on ehdottomasti niille, jotka tykkäävät voiteista joista jää mahdollisimman vähän tuotetuntuja iholle. Tuntuu melkein kuin iholle ei olisi mitään laittanutkaan ja silti se tuntuu kosteutetulta. Mielenkiintoinen koostumus. Non-greasy ja non-sticky lupaukset täyttyvät täyellisesti. Tässä on hyvin mieto tuoksu.

Kosteusvoiteen sisältämä piparminttu tuo iholle virkistävän tunteen. Huom. virkistävä tunne on eri kuin viilentävä tunne :D Itselleni piparmintun läsnäolo kasvotuotteissa on ok. Varsinkin aamuisin piparminttua sisältävä tuote voi olla erittäin tervetullut ^_^ Tehokkaasti kosteutta sitova hyaluronihappo löytyy incistä yllättävän korkealta. Refreshing Moisturizer tuntui iholla kaikin tavoin miellyttävältä. Mukavan tunnun lisäksi tällä näytti olevan myös jonkin verran ihon kiiltelyä hillitsevä ominaisuus.


Tuotekuvauksessa onkin sitten lupaus jo 48 tunnin kosteustehoista. Mua huvittaa nämä överipitkien kosteustehojen lupaaminen. Varmaan kukaan ei ole (toivottavasti) niin pitkää aikaa pesemättä kasvojansa. Toisaalta näissä lupauksissa saattaa olla takana testiolosuhteissa todettujen tehojen vakuuttelu :)

Josta tulikin mieleen myös 48h suojaa lupaavat deodorantit. Ei kai kukaan ole käymättä suihkussa niin pitkään aikaan. Hyi että :D

Edit. Unohtui ihan hintatiedot kokonaan. Tuotteiden hinnat siis vaihtelevat ostopaikasta riippuen n.8-15€ välillä.

Tuotteet pr-näytteitä.Onko Men Expert- Sarja tuttu?

4 kommenttia:

 1. Jostain kumman syystä ei ole :D Meillä mies fanittaa Erisania ja muita, hajusteettomia tai miedosti tuoksuvia tuotteita :) Mua muuten hihitytti tuo Hydra Power, sillä on ilmeisesti haettu kunnon miehekästä fiilistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erisanilla on paljon hyviä tuotteita :) Itsekin fanitan miedon tuoksuisia tuotteita. Tuntuu, että ei saa happea jos on liian voimakkaat hajusteet :D

   Poista
 2. Onpa voiteessa muhkeat määrät silikoneja ja muoveja. Tyypillistä Lorkkua, minimisatsauksella maksimituotot. Toisaalta jos saa koukutettua sen toisen puoliskon markkinoista eli miehet, rahan tuloa ei estä mikään. On sitten rahaa maksaa eläinkokeista, joita Kiinan markkinoille vaaditaan. Sorry, kuulostaa pahalta mutta on valitettavan totta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toki Lorkku aika kaukana koostumuksillaan esim. luonnonkosmetiikasta. Yleensä en itse pidä voimakkaan silikonisista koostumuksista, niiden kalvomaisen tuotetunnun vuoksi. Men Expert- sarjan voide on kuitenkin hämmentävän nokkalasti formuloitu. Tämä ei jättänyt kalvontuntuja eikä oikein mitään muutakaan. Arvelen, että monelle miehelle tällainen "ei tuntua"- koostumus on erityisen mieleen :)

   Eläinkokeet on aina tosi iso peukku alaspäin :(

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)