keskiviikko 31. elokuuta 2016

Ketkä saa mun jalat muovailuvahaksi?

Uskollinen haastemies (no haastenainen siis) Jonna heitti taas haasteen. Jeepä jee siis :)
Tällä kertaa pitäisi listata julkkistyyppejä, jotka on sitä luokkaa, että sydän jättää lyöntejä välistä tai saa saa kuolan valumaan pelkällä olemuksellaan. No minäpä siis kerron, keitä minä ihailen ja tykkäilen :)


1.


Mike Vogel on ehkä monille tuttu Under the dome- sarjasta. Siitä sarjasta tämä ukkeli tuli mulle itselleni tutuksi. Sarja oli ihan kamalan hyvä ja vaikka ei olisikaan ollut, niin olisin uskollisesti katsonut sarjan loppuun, koska Mike. Jäisen siniset silmät ja kiva vaalea parta aiheuttaa heikotusta ja jonkin sortin rytmihäiriöitä.


2.


Danny Saucedo on ruotsalainen poppari, ei kovin tunnettu Suomessa. Kovin on hänkin kivan näköinen mun silmääni ja koko muu maailma katoaa, kun Danny hymyilee. Olin Dannyyn joskus ihan hirveän ihastunut. Danny edustaa myös mulle sellaista asiaa mistä itse haaveilin joskus kovasti. Jäbä meni Ruotsin idolsiin, ei voittanut, mutta loi itsellensä ihan kivan popparin uran. Kiva äänikin hänellä on. En oo vielä keikalle päässyt, mutta ehkä joskus. Fanitan kovasti :)


3.


Alexander Ludwig tulee myös Ruotsista ja on tuttu Viikingit- sarjasta. Alkaa vissiin pikku hiljaa tulla selville, että vaaleat miehet iskee muhun ja aiheuttaa sitä muovailuvahajalka-efektiä.  Allu on komea ja silmissä on taas sitä jotain. Allu on se uusin juttu mulle. However, jätin viikkareitten seuraamisen, kun se sarja ei sitten iskenyt lopulta... Mutta Allu siis iskee.


4.

 
Jensen Ackles ei iskenyt silloin, kun hän oli nuorempi. Jensen oli jotenkin liian kiiltokuvamainen.
Ikää tullut hänellekin ja aloin tykätä Jensenistä kovin paljon. Supernatural- sarjan yksi päähenkilöistä alkoi sulattaa jalkoja pikkuhiljaa. Aika nam.


5.


Jake Gyllenhaalista on tykkäilyt jo moooonta vuotta. Kamalan hyvä näyttelijä jolla on kamalan ihanat silmät! Jake on tosi hyvä näyttelijä ja oon katsonut sen huonojakin leffoja vain koska... no... you know.. :D


6. 

 
Nelly Furtadolla on ihan mahtavia biisejä ja Nelly on myös ihan mahdottoman nätti. Tosi kauniit silmät ja kasvonpiirteet. Mihin Nelly on oikein kadonnut?


7.

 
Halle Berry vetoaa myös muhun ihan niinku tosi paljon. Hallen leffoja katsellessa mietin usein vaan sitä, että ompas se upea ilmestys. Hallen silmät laittaa jalat mulla muovailuvaha-modelle. Aina.


8. 


Cheryl Cole. Juu. Huomaatte varmaan, että vaaleiden miesten vastapainoksi, muhun iskee tummat naiset. Cheryl on niinku... ööö... No kai te näätte. Se on hemmetin kaunis. Jos jotain sanoisin täydelliseksi, niin Cheryliä.  "Stunning" on hyvä sana kuvailemaan häntä. Järisyttävän mahtavat silmät ja koko nainen kaikkeudessaan saa mut haukkomaan happea. Siis kaunis. Piste.  Cheryl on tuttu Girls Aloudista mutta myös soolouraltaan.


9. 


Sophie Ellis Bextor on kyllä kans aika päät kääntävä tapaus. Kaunis, joo, mutta erityisen upea kasvojen luusto on tällä mimmillä.  Sophie on jotenkin kissamaisen kaunis nainen. Upeet silmät jälleen kerran. Ja se kasvojen luusto. Jos olisin nainen, voisin haluta näyttää Sophielta. Kuuma!


10. 


Anita Doth on mulle ollut ihastus ihan pikkupojasta asti. Kyseessä ysäribändi 2 Unlimitedin laulaja. 
Anitasta on tullut ikää myöden vaan enemmän seksipommi.  Onnekkaana tyyppinä olen saanut viettää Anitan kanssa viime vuonna aikaa ihan privaatisti ja huomasin miten ihana hän on myös luonteeltaan. Joten ihastuin vielä enemmän.  Anita on joskus lähetellyt mulle kesken keikan lentosuukkoja eturiviin, jotka aiheutti aina muovailuvahajalat. Menisin Anitan kanssa koska tahansa naimisiin. Osuiko ja upposiko kukaan teihin? 

6 kommenttia:

 1. Suurin osa ei ole niin tuttuja mutta Alexander Ludwigista samaa mieltä. Itse kyllä tykästyin sarjaankin alun pinnistämisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alexanderissa on "sitä jotain". Tykkäsin viikkareista aluksi, mutta kyllästyin kun oli liikaa sitä tappelua. Ehkä pitäis yrittää vielä, vaikka Allun vuoksi :D

   Poista
 2. Kivan näköistä porukkaa sulla täällä! x) Jensen on kyl hot hot hot. Ja Jake Gyllenhaal.
  Ihana kun teit tän <3 Mä haastan sua sit taas kun tulee jotain kivaa haastetta vastaan :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasta vain :) Näillä saa kivasti nollattua päätä ainaisen inci-analysoinnin sijaan :D

   Poista
 3. Mitä mitä, missä Josh Holloway?!? Onhan noi kaikki muutkin upeita, mutta JOSH! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eli "Sawyer" :D Onhan sekin kyllä ilo silmälle. Silmäniloja olis vaikka kuinka :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)