torstai 1. syyskuuta 2016

Cristiano Ronaldo LEGACY edt

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldo lanseerasi jo noin vuosi sitten Legacy nimisen edt:n.
Legacy tuoksun pakkausdesign on tyylikäs. Mustan ja kullan yhdistelmä vetoaa minuun ja pullo on kertakaikkiaan ilo silmälle. Mustan ja hopean yhdistelmä on eniten mun juttu, mutta onhan tämäkin kieltämättä hurjan nätti :)Pelkästään Legacyn ulkomuoto ei tehnyt vaikutusta. Itse tuoksukin on omaan nenääni erityisen hyvä. Tämän tyyppiset tuoksut ovat aina olleet mieleeni.

Legacyn latvatuoksusta löytyy laventelia, sekä kanelia johon on yhdistetty omenaa.
Sydäntuoksu saa nuottinsa salviasta ja seetripuusta johon on yhdistetty rosmariinin sävyjä.
Pohjatuoksusta löytyy lemppariani ambraa, sekä patsulia.

Tuoksu on samalla hyvin syvä, mutta silti keveän raikas. Legacy on nuorekas ja selkeästi maskuliininen tuoksu, olematta silti mitenkään päällekäyvä. Tämä on tarpeeksi kevyt päiväkäyttöön, mutta itse kelpuutan tämän vallan mainiosti myös iltakäyttöön. Minusta tuli Ronaldo-fani, joskin fanittaminen ei liity mitenkään jalkapalloon. 49,90€/ 30ml.

Tuoksu PR-näyte.

4 kommenttia:

 1. Tyylikkäät kuvat tyylikkäästä pullosta! Täytyypä käydä nuuhkaisemassa tätä :D

  VastaaPoista
 2. Tuo kuulostaa aika hyvältä miestentuoksuksi. Monta kertaa miestentuoksut haisee rotanmyrkyltä, vaikken edes tiedä miltä rotanmyrkky haisee :D Siis sellaisilta naistenkarkottimilta. Liian voimakkailta ja sellaisilta raskaan luotaantyöntäviltä. Miksei miesten tuoksut ole sellaisia, joista naiset(kin) tykkää? Eikös se nyt ole aika ilmiselvä syy käyttää tuoksua, että sais naiset pörräämään ympärillä? Eikä karkaamaan hajuetäisyydelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Legacy on oikein miellyttävä tuoksu, uskon että miellyttää useampia :)

   Mä taas kutsun sellaisia raskaita, tymäköitä tuoksuja hyttysmyrkkytuoksuiksi.
   Yhdistän ne sellaisiin vanhempiin pukumiehiin jostain syystä :D Niille mä en lämpeä sitten yhtään. Tuntuu, että niiden tuoksujen alle hukkuu ja se on koko ajan liian läsnä :/

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)