torstai 30. kesäkuuta 2016

Seerumineitsyyden menetys

Hoplaa. Kädet syyhyä taas postausten parissa. Pää pursuaa ideoita, tunnit ei riitä ja käsiäkin on vain kaksi. Olisinpa mustekala. Kahdeksan raajaa saa enemmän aikaan, kuin kaksi. Tämän postauksen jälkeen pidän ehkä parin päivän tauon, koko päivä on mennyt aamusta asti luonnosten parissa kirjoittaessa.

Se on torstai ja tänään alkoi Provinssi Rock. Kotikaupunkini kesäinen kohokohta :)
Pitänee käydä tänään katsastamassa miltä meno festarialueella näyttää. Lippu multa uupuu tänä vuonna, mutta toisaalta artistitarjonta ei tarjoa mulle mitään tajunnan räjäyttävää tällä kertaa. Onko muuten teissä lukijoissa rokkaamaan lähtijöitä? :)


Kuva täältä.
Postauksen aiheena on seerumit. En muista yhtään, koska oman seerumineitsyyteni menetin, mutta nykyään en osaisi olla ilman seerumeita. Seerumit on ihan huippuhyviä erikoistuotteita ihonhoidossa.
Niillä voi saada draamattista parannusta ihon yleiskuntoon. Joskus voi tuntua siltä, että oma lempparivoide ei ehkä riitä ihan vastaamaan ihon tarpeita. Aina ei välttämättä tarvitse lähteä etsimään uutta voidetta, vaan ratkaisun voi tuoda voiteen alle levitettävä seerumi.

Kuva täältä.


Seerumeita on moniin eri tarpeisiin. Anti-age, tasapainottavat ja kosteuttavat seerumit, näitä löytyy joka tarpeeseen. Omalla kohdallani huomaan ihon kunnossa aina ison eron, jos seerumi jää ihonhoidosta pois pidemmäksi aikaa. Kosteustasapaino alenee ja iho ei näytä niin hyvältä, kuin seerumin ollessa käytössä. Seerumitestissä tällä kertaa en toimi minä, vaan mun ystäväpariskunta :)
Molemmat testaajat eivät olleet aiemmin edes kokeilleet seerumeita ja muutenkin molemmilla kiinnostus ihonhoitoon on hyvin vähäinen. Näin siis heti ihan mahtavan tilaisuuden testauttaa seerumeita, ja saada ensikertalaisen fiiliksiä ja ajatuksia seerumeista ja ihonhoidosta ylipäätänsä :)


Seerumineitsyyden menettäjät Mika & Maria :)


Seerumitestiin osallistuivat siis Maria, 31 ja Mika, 33. Nainen ja mies. Eli kiinnostavaa juttua tiedossa, sekä nais- että mieslukijoille :) Testissä olevat seerumit ovat molemmat Dermosil merkiltä. Poikkeuksellisesti tällä kertaa ei jaaritella inceistä, vaan keskitytään enemmän seerumeiden antamaan ihofiilikseen ja yleiseen vaikutelmaan niiden käytöstä ihonhoidossa.


Dermosil Facial Serum Hyal-X3 Kasvoseerumi 6,90€/ 30ml.


Maria on hyvä ystäväni jonka kanssa meillä mätsää hyvin kaikki, mm. kiero huumorintaju. Intohimo ihonhoitojuttuihin on kuitenkin asia mitä emme jaa yhdessä :D Maria kertoi potevansa toisinaan huonoa omaatuntoa retuperälle jääneestä ihonhoidosta. Syyksi hän kertoi, että se ei vain kiinnosta. Kaupan hyllyltä Maria valkkaa randomisti "jotain rasvaa" eikä edes muista käyttää sitä, muutakuin jos mieleen tulee tai naama tuntuu erityisen kuivalta/huonovointiselta. Aijai. Tästä mä olen luonnollisesti paasannut hänelle, että ihonhoitoon kannattaa satsata :D Maria on sitä naistyyppiä jota kiinnostaakin enemmän värikosmetiikka ja meikkaaminen.

Maria testaili Dermosilin Hyal-X3 kasvoseerumia.

Ihotyyppi: Maria kuvaili, että T-alue rasvoittuu muita kasvojen osia herkemmin ja muut alueet saattavat olla toisinaan kuivia. Marian ihotyyppi on siis selkeästi seka-iho. Maria myös pohti, että olisikohan hänellä herkkä iho. Iho kuulemma on välillä ihan kuuma ja punainen. Jep. Iho on selkeästi herkkä. Mikä tahansa ihotyyppi (kuiva, normaali, seka ja rasvainen) voi olla myös herkkä.

Ihonhoitorutiinit: Aamulla kasvopesu pelkällä vedellä ja kevyt kosteutus. Illalla puhdistus misellivedellä tai muulla puhdistustuotteella. Kosteusvoide, jos tuntuu siltä. Maria ei meikkaa arkisin.

Mahdolliset iho-ongelmat: Ihon punoitus.

Kokemus seerumista: Maria antaa plussaa miedosta tuoksusta. Maria on työnsä puolesta paljon pölyisissä olosuhteissa, joten plussaa tuli myös nopeasta imeytyvyydestä ja ei-tahmaavasta ihotunnusta (Tahmaiho varmasti nappaa kaiken pölyn).

Maria käytti seerumia lähes joka päivä, paria unohtunutta päivää lukuun ottamatta ja seerumi kesti käytössä n. 4 viikkoa. Maria kertoi, että varsinkin seerumin käytön aloitusvaiheessa hän huomasi ison eron ihossaan. Maria havahtui usein siihen, että "ihoa tuli jatkuvasti hiplailtua, koska iho tuntui niin pehmeältä ja hyvältä". Marian omien sanojen mukaan, hän ei keksi seerumista mitään moitittavaa ja voisi mielellään suositella sitä.
Dermosil Man Virkistävä Mattaseerumi Kasvoille 5,60€/ 50ml.


Mika on Marian avopuoliso, joka ei myöskään jaksa kantaa huolta ihonhoidosta. Miehet ja kosmetiikka postauksessa jaottelin karkeasti miehet eri ryhmiin. Mika on juuri sellainen keskitien kulkija, joka kävi hyvin ilmi, kun kysyin häneltä, että kiinnostaisiko testata kosmetiikkaa. Vastaus oli saman tien kirkkain silmin "Ilman muuta!" :) Mika ei siis tosiaan harrasta minkäänlaista ihonhoitoa ja kyselikin sarkastisesti, että lasketaanko joka päiväinen saunominen ihonhoidoksi?
Jäin tuota miettimään. Niin, lasketaanko se? En osaa sanoa :D

Mika testaili Dermosilin Virkistävää Mattaseerumia.


Ihotyyppi: Mikan vastaus oli karusti "mistä minä tiiän", mutta tässä kohtaa Maria tuli apuun ja kuvaili Mikan ihotyypin melko samanlaiseksi kuin omansa.

Ihonhoitorutiinit: Ei ole.

Mahdolliset iho-ongelmat: Mika vastasi, että ei ole. Jälleen Maria kuitenkin korjaa, että myös Mikalla on taipumusta punoittavaan ihoon. Ilmeisesti myös Mikan iho on herkkä :)

Kokemus seerumista: Mika kuvaili seerumin tuoksua miedoksi ja miellyttäväksi, raikkaaksi. Mika kuvaili seerumia myös kevyeksi ja nopeasti imeytyväksi. Mika kertoi, että tykästyi käyttämään seerumia erityisesti saunan jälkeen: "Jättää iholle mukavan tuoksun ja antaa kasvoille freessin olon".
Plussaa tuli myös hyvästä levittyvyydestä: "Ei tarvitse läträillä kauaa"

Mika oli sitä mieltä, että ei huomannut seerumia käyttäessä eroa rasvoittuvilla iho-alueilla. Muutoin Mika koki seerumin käytön positiivisesti. Iho kuulemma tuntuu "kivemmalta" kun se saa enemmän kosteutusta.

Mikan viimeinen kommentti kokemuksesta on ihan paras: "Ehdottomasti vois jatkossa miettiä ihonhoitoa enemmän, eihän tää niin vaikeaa ookkaan." :))


Kuva täältä.Jep! Ei  ihonhoito suinkaan vaikeaa ole. Mun linjaan kuuluu, että en täällä markkinoi tai tuputa mitään kenellekkään, mutta teen poikkeuksen nyt. Suosittelen kokeilemaan jotain omalle ihotyypille sopivaa seerumia, ellei ole aiemmin kokeillut. Ero ihofiiliksen voi todellakin olla dramaattinen. Tämän mielipiteeni takana seison vahvasti :) Seerumeita on niin kalliita, kuin edullisiakin. Laadukkaan ja toimivan seerumin voi saada myös edulliseen hintaan. Seerumeita löytyy verkkokauppojen lisäksi myös hyvin varustetuista marketeista. Syväluotaavampaa  ja inci-pohdinnalla varustettua seerumitestiä on tulossa myös omalta osaltani tässä tulevaisuudessa :)

Ps. Seerumivinkki! Suihkun jälkeen iho on imenyt paljon kosteutta, ja ennenkuin avaa kylppärin oven, kannatta seerumi heittää naamaan. Kosteutustehot tuplaantuu! :)Käytättekö seerumeita ihonhoidossa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)