torstai 23. kesäkuuta 2016

Laveralemppareita.

Olen kovasti tykästynyt Laveran luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Merkiltä löytyy paljon kivoja tuotteita, joissa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Laveran "univoide" on edelleen  Top 3:ssa kun on kyse kasvovoiteista :)

Ajattelinkin postata myös toisesta ihastusta aiheuttaneesta Laveran kasvovoiteesta. Sisällytän tähän samaan postaukseen myös kokemukset ja fiilikset Laveran tehohoidosta hiuksille.


Lavera pore refining moisturizing fluid 17,35e/ 50ml




"Rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle suunniteltu emulsio pitää ihon puhtaana ja sileänä. Luomuminttua sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa pitkään. Se on suunniteltu erityisesti epäpuhtaalle iholle ja sisältää myös sinkkiä sekä luonnollista salisyylihappoa pajunkuoriuutteesta, jotka tasoittavat ihoa, puhdistavat huokosia sekä vähentävät finnejä huomattavasti.
NaTrue-sertifioitu, vegaani"


Lainaus nhs.fi sivulta


Pore refining moisturizing fluid vaikuttaisi olevan hyvä vaihtoehto rasvoittuvalle iholle. Nimittäin omalla ihollani voide hillitsee jonkin verran rasvoittuvuutta ja ihon kiiltelyä. Aika usein rasvoittuvalle iholle suunnatut kosteusvoiteet ovat koostumukseltaan  öljyttömiä, keveitä, eikä niin hoitavan tuntuisia. Laveran tuote on poikkeus.  Voide kyllä tuntuu iholla mukavan kevyeltä, mutta silti samalla hoitavalta ja tuntuvasti kosteuttavalta.  Koostumuksesta löytyy myös öljyjä. Hoitavuutta tuovat safflori- ja auringonkukkaöljy. Kyseiset öljyt on useiden lähteiden mukaan rankattu tukkivuusasteikolla 0-5  nollaksi.  Ekan pumppauksen jälkeen välitön fiilis voiteesta oli "hmmm.. hammastahnaa" :)  Voide on vaaleanvihertävää ja tuoksu hammastahnamainen (piparminttu).
Tuoksuun totuin aika nopeasti käytön myötä ja nykyään koenkin voiteen tuoksun vain raikkaana. Kaikin puolin miellyttävä voide. Imeytyy nopeasti ja jättää mattapinnan sekä mukavan tunnun iholle. 










Lavera Colour & Shine Intense Treatment  11,10e/ 125ml





"Luomu mangoa ja avokadoa sisältävä tehohoito värjätyille hiuksille. Antaa hiuksille luonnollista kiiltoa.
Käyttö: Hiero kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele tehohoito pois. Suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.
NaTrue-sertifioitu, vegaani"


Lainaus nhs.fi sivulta.


Laveran tehohoidossa hoitavana öljynä on käytetty soijapapuöljyä. Olen muuten pistänyt merkille, että Laveran useissa tuotteissa suositaan jostain syystä tuota samaista öljyä. Hajusteen jälkeen listalta löytyy mangouute ja avokadoöljy.  Incistä löytyy myös pitkä lista muita kasviuutteita ja mm. kosteutta sitovaa sodium pca:ta.

Tuoksussa on selkeä mango, mutta mangon tuoksun läpi puskee hieman jokin öljymäinen tuoksu. Tuoksu olisi omaan makuuni täydellinen, ilman tuota öljymäistä vivahdetta. Tämä käyttäytyi aika jännästi hiuksissa, tuntuu kuin se katoaisi hiuksiin levitysvaiheessa.  Ei tunnu hiuksissa erityisen "tehohoitomaiselta". Huuhteluvaiheessa ei myöskään jää hiuksiin mitään erityisempää liukautta, mutta sormet saa kyllä vietyä hiusten läpi. Tässä vaiheessa oli vielä aika laimea fiilis tehohoidosta.

Mutta mutta...

Hiusten kuivaamisen jälkeen, huomasin tehohoidon varsinaisen tehon. Hiukset olivat huomattavasti pehmeämmän tuntuiset.  Oma hiuslaatuni on kuin jäykkää rautalankaa, josta parturitkin ovat toisinaan valitelleet :D Siispä tämä on mun hiuksille ihan nappi valinta. Pehmeyden lisäksi, hiuksiin jäi sittenkin juuri se fiilis mitä tälläisiltä tuotteilta yleensä odotetaan, eli tehokkaasti hoidettu kuontalo :) Voimakkaan hoitavuuden vuoksi, tämä saattaisi toimia aivan erityisen hyvin kuivilla, pörröisillä hiuksilla.  Tämä oli tehokas ja hyvä.




Löytyykö teiltä Laveralemppareita?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)