keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Esittelyssä Sante luonnonkosmetiikka






Tänään postausvuorossa Sante. Sante on luonnonkosmetiikkaa ja sen alkuperä on Sveitsissä. Nykyään Santea valmistaa saksalainen Logocos. Viimeisen parin viikon aikana olen testaillut Santen kylpytuotteita ja käsivoidetta. Tutustutaan pidemmittä puheitta tuotteisiin.






Sante Sheavoi Käsivoide  4,35€/50ml.

"Täyteläinen luomusheavoita  sisältävä käsivoide kosteuttaa ja pehmentää käsiä ihanteellisesti. Luomulaatuinen makadamiapähkinäöljy tekee käsistä silkin sileän ja granaattiomenan siemenuute tukee ihon uudistumisprosessia. Käyttö: Levitä puhtaisiin käsiin. "


Tykkäsin tästä heti ensikättelyssä. Pehmentää kädet tehokkaasti jättämättä rasvaista kalvoa.  Käsivoiteiden suhteen olen tosi kranttu, en tykkää yhtään jos jää jotain lähmää käsiin ja hommia ei voi jatkaa. Ja koska tämä ei jätä lähmäkäpäliä, se sopii aivan erityisen hyvin päiväkäyttöön.
Tuoksu on tässä tosi mieto. Mielestäni hieman pähkinäinen, raikkaalla säväyksellä.  Ei moitittavaa!
Tätä saa hyvin varustetuista kaupoista ja täältä.

Inci:
Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Distarch Phosphate, Isoamyl Laurate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Punica Granatum Seed Extract*, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Parfum (Fragrance)**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Citronellol**, Citral**





Sante Goji Power Suihkugeeli 8,40€/200ml.

"Miedon tuoksuinen ja hellävaraisesti pesevä suihkusaippua päivittäiseen pesuun. Biohajoavat pesutendsiidit ovat hellävaraisia sekä ihmiselle että luonnolle. Luomulaatuisen aloen mehu kosteuttaa ihoa. Pirteä luomusitruuna ja luomugojimarja virkistävät ja aktivoivat kehoa ja mieltä. "

  
Tästä tuli uusi lemppari suihkugeeli.  Taas sitä genreä, että tekisi mieli juoda purkista :D
Ilmeisesti tuoksu on gojimarja. Niin tai näin, tuoksu on uskomaton. Hedelmäinen ja karkkimainen.
En ole koskaan maistanut gojimarjoja, mutta tuoksusta tulee ajatus, että ne on varmasti herkkua!
Luonnonkosmetiikalle tyypillisesti, vaahtoaa aika maltillisesti. Iso plussa tulee koostumuksesta, joka on yllättävän jämäkkää geeliä, eikä mitään sormien välistä lurahtavaa. Tätäkin saa hyvin varustetuista kaupoista ja täältä. 

Inci
Aqua (Water), Coco Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Glyceryl Oleate, Inulin, Sorbitol, Citric Acid, Parfum (Essential Oils), Polyglyceryl-10 Laurate, Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract*, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Phytic Acid,PCA Ethyl Cocoyl Arginate * 





Sante Mango & Aloe Hoitaine 6,60€/150ml. 

 "Tekee kuivista ja elottoman näköisistä hiuksista sädehtivät. Luomu aloe vera ja mangouute kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. 
Käyttö: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa muutamia minuutteja ja huuhtele huolellisesti. "

Tämä on ehdottomasti kaikille mangon ystäville. Itse olen mangofani ja tykkäsin jo pelkästään tuoksun puolesta tästä tosi paljon. Raikas ja puhdas mangon tuoksu. Tekee hiuksista tosi pehmeät ja hyvän tuntuiset. Hiuksiin hierottaessa ja pois pestessä, tuntui, että hiuksissa olisi ollut hiusnaamio.
Santen edustaja kertoikin, että tätä voi käyttää myös hiusnaamiona :) Tämä hoitaa hommansa hyvin, ei tästäkään moitittavaa. Ja tätäkin saa kaupoista ja täältä.

Inci
Aqua (Water), Alcohol denat., Cetearyl Alcohol*, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract,Betula Alba Leaf Extract* , Arctium Lappa Root Extract, Panthenol, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Lactate, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Essential Oils), Limonene, Citral, Linalool



 

 Sante Lava Power Shampoo 11,95€/200ml.

"Shampoo Lava Power - päänahan erityisongelmia ja rasvoittuvia hiuksia tasapainottava shampoo. Yksi myydyimmistä SANTE tuotteista! Puhdistaa hellävaraisesti tukkeutunutta päänahkaa, poistaa hilsettä, rauhoittaa kutinaa. Sisältää valko- ja rhassoulsavea, luomu katajaöljyä ja luomu koivunlehtiuutetta sekä luomu hopeapaju-uutetta."

Tämä olikin testin mielenkiintoisin tuote. Yleensähän rasvoittuville hiuksille suunnatut shampoot ovat tosi peseviä, mikä saattaa vain lisätä rasvoittuvuutta ja kuivattaa päänahkaa. Tässä shampoossa
tensidinä löytyy mietoa Coco glucosidea ja incin loppupäästä vielä erittäin mietoa Disodium Cocoyl Glutamatea. Kyseessä siis erittäin mieto shampoo. Mutta mielenkiintoisen tästä shampoosta tekee sen sisältämä savi. Saveahan käytetään kasvonaamioissakin absorboimaan iholta rasvaa.
Shampoo vaikuttaa kädelle annosteltaessa voidemaiselta. Tuoksuu ihan selkeästi savelta, jollain lisämausteella. Tuoksu ei ole silti millään tapaa epämiellyttävä. Shampoota päähän hieroessa en voinut välttyä ajatukselta, että hieron hiuksiini savinaamiota :) 

Shampoo muodostaa vaahtoa maltillisesti, joka on ensivaahdotuksella todella vähäistä. Sulfaatittomia shampoita käyttäessäni minulla on tapana aina vaahdottaa kahdesti, myös Santen shampoon kanssa tein niin. Toisella vaahdotuskerralla shampoo muodostaa jo kermaisen pehmeän vaahdon. Tuntuu hiuksissa hoitoshampoolta ja luksukselta. Tässä on ihan eri fiilis kuin aiemmin kokeilemissani shampoissa.

Omissa herkästi rasvoituvissa hiuksissani tämä toimi tosi hyvin. Seuraavana päivänä hiukset ovat selkeästi puhtaamman tuntuiset ja vähemmän rasvoittuneet kuin aiemmin. Tykkäsin tästä tosi paljon. Shampoon ainoa ongelma on sen riittoisuus. Shampoota jouduin annostelemaan hiuksiin aika runsaasti kunnollisen vaahdon aikaan saamiseksi, vaikkakin toisella vaahdotuskerralla huomattavasti vähemmän. En tiedä johtuuko shampoosta, hoitsikasta vai niiden yhteisvaikutuksesta, mutta karhea ja rautalankamaisen jäykkä hiuslaatuni on tuntunut tosi pehmeältä ja paljon taipuisammalta. Tätä, kuten muitakin Santen tuotteita saa hyvin varustetuista kaupoista ja täältä.

Inci
Aqua (Water), Alcohol*, Coco Glucoside, Kaolin, Montmorillonite, Xanthan Gum, Glycerin, Juniperus Oxycedrus Wood Oil*, Betula Alba Leaf Extract*, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Parfum (Essential Oils), Limonene




  


Onko Santen tuotteet tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Ova tuttuja ja tykkään useista tuotteista. Tuo Lava shampoo ei ollut meidän taloudessa kovin iso succee johtuen juuri tuosta vähäisestä vaahtoamisesta ja riittoisuuden puutteesta. Kumppani valitti, ettei se tuntunut pesevän kunnolla hiuoksia (hän tosin taisi vaahdottaa vain kerran). Itselle tuote oli ok, mutta en varmaan osta uudelleen. Olen paljon tyytyväisempi Uniquen syväpuhdistavaan shampooseen. Se vaahtoaa ja pesee hyvin, mutten ole kokenut sitä kuivattavaksi.

    Mulla on oli Santen Family Goji-Olive -käsivoide ja se oli hyvä tuote alkusyksystä, jolloin kädet eivät vielä tarvinneet täyteläistä käsirasvaa. Tuoksu miellyttävä ja 100 milliä on kiitettävän kokoinen käsirasvatuubi. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tuntuu tuon Lava shampoon kanssa, että ei ehkä tule kunnolla puhdasta ellei vaahdota kahdesti. Muutoin kyllä tykkään siitä :)

      Mulle on Santen muut tuotteet ihan tuntemattomia. Oon tiennyt merkin jo vuosia, mutta jostain syystä jäänyt kokeilematta.

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)