perjantai 6. toukokuuta 2016

Instantly Ageless - Humpuukia vai ei?


Aina toisinaan netissä surffatessa tulee vastaan juttuja, jotka saattavat johtaa hölmöihin heräteostoksiin. Näin kävi minulle muutama kuukausi sitten.  En muista enää tarkalleen, miten päädyin katsomaan erästä youtubessa olevaa videota.  Videolla esitellään ihmevoidetta, joka poistaa mm. rypyt ja silmäpussit parissa minuutissa. Kyseessä siis ihan vakuuttavaa videokuvaa, ilman kuvakulmien vaihtoa, tai  muutakaan epäilyksiä herättävää. Muutaman minuutin video hämmästytti suuresti. Tilasin saman tien netistä näytepaketin tuota ihmevoidetta. Tämän videon voi katsoa tuosta alhaalta.
Hämmästyttävä video, eikö totta? Jeunesse Instantly Ageless on tämän taikoja tekevän voiteen nimi.
Videossa naisen toinen silmäpussi kuroutuu kuin taikaiskusta näkymättömiin.  Voin kertoa, että Instantly Ageless todellakin toimii, se tekee juuri tuon mitä videollakin näkyy tapahtuvan.  Periaatteessa tuotetta ei voi moittia, etteikö se toimisi. Mutta yleensä jos jokin tuntuu olevan liian hyvää ollakseen totta, sitä se yleensä onkin. Niin myös tässä tapauksessa.

Videon katsottuani järkeni sumeni hetkellisesti ja tilapäisessä mielenhäiriössä tehty tilaus kadutti jo muutaman minuutin jälkeen. Päässäni pyöri ajatus "tässä on varmasti joku koira haudattuna, vaikuttaa liian hyvältä".  Tilaamassani koepaketissa oli muistaakseni 5 kappaletta tuollaisia pieniä annospusseja joista riittää muutamiin kertoihin riippuen paljonko tuotetta käyttää kerralla.  Näytepakkaus maksoi ebayssa muistaakseni hieman yli 10eJeunessen omilla sivuilla
Normaali kokoinen pakkaus maksaa n.75$ (n.65€). Instantly Agelessia saa myös suomalaisista verkkokaupoista.

Voide on vaaleanpunaista ja kevyen tuntuista iholle levittäessä.


Kokeilin voidetta suurella mielenkiinnolla, vaikka arvelinkin etukäteen, että tulisin pettymään. Arvelut osoittautuivatkin oikeaksi. Vaaleanpunainen voide levitetään puhdistetuille kuiville kasvoille. Itse levitys tuntui helpolta. Levityksen jälkeen voiteen annetaan kuivua iholle muutaman minuutin ajan. Voiteen kuivumisen ajan nassu pitäisi pitää peruslukemilla. Ei siis mitään ilmehdintää tai irvistelyä voiteen kuivumisen ajan. Huomasitteko muuten, että videon nainen ei juurikaan ilmehdi vaikutusajan jälkeenkään?  Siinä se kompastukivi tälle tuotteelle onkin. Siitä kohta lisää.Kuvassa pesty iho ilman kosteuvoidetta.


Postausta varten testasin tuotetta otsaani. Omalla ihollani tuo silottava efekti toteutuu ehkä parhaiten otsan alueella. Yläpuolen kuvassa otsan iho puhtaana, ilman kostesvoidetta.  Syviä ryppyjä ei (vielä) ole, mutta tuollaisia kevyitä uurteita. Instantly Agelessin levityksen jälkeen iholla tuntuu hieman kevyttä kihelmöintiä, tunne ei kuitenkaan ole epämiellyttävä.
Minuuttien kuluessa iholla alkaa myös tuntua kiristävää tunnetta.


Instantly Agelessin levityksen jälkeen. Kuvaa saa isommaksi klikkaamalla

Kuten kuvista näkee, uurteet katosivat ja iho näyttää huomattavasti sileämmältä. Tuote siis toimii.  Mielestäni iho näyttää siltä kuin siinä olisi vanhoista palovammoista jääneitä arpia. Eli ei nyt ehkä niin kovin hyvän näköinen iho :D Iholla tapahtuva ilmiö perustuu voiteen sisältämiin argirelineen, natriumsilikaattiin ja magnesiumsilikaattiin. Voide tuntuu iholla kiristävänä kalvona ja pidemmän päälle tuo tunne iholla alkaa olla häiritsevä. Vaikutuksen luvataan kestävän iholla 8 tuntia, mutta näin kauan en jaksanut tuotetta iholla pitää.Voide muuttu iholla hilseileväksi  ja kuivan näköiseksi.


Katastrofiksi homma menee siinä vaiheessa jos erehtyy yhtään ilmehtimään tai kurtistelemaan kulmiaan. Ihon pinta muuttuu välittömästi hilseileväksi ja todella kuivan näköiseksi. Kirkkaassa valossa läheltä tarkasteltuna ihoni muistutti sata vuotiaan ihoa :) Kysymys kuuluukin, mitä järkeä tälläisessä "pikakaunistajassa" on, jos pieninkin ilmehdintä tai hymyily pilaa silottavan efektin täysin? Mielestäni tämä on ihan järjetön voide, joka loppupeleissä tekee ihosta vain hurjasti vanhemman näköisen.  Tuo hilseilevä korppu-iho efekti muuten vain voimistui mitä enemmän kasvoja liikutteli. Voide toimii ja tekee mitä lupaa, mutta silti se toimii käytännössä niin surkeasti, että voisi melkein sanoa huijaukseksi. Kokeilin tätä myös silmänympärysiholla, jossa homma toimi vielä surkeammin. Hymyilessä silmän alle muodostui mahtavat rypyt ja ihonpinta näytti suorastaan suomuiselta.


Normi kokokoinen tuotepakkaus.Netissä tuotearvosteluja lukiessani voide on saanut paljon lokaa niskaansa. Suurin osa käyttäjistä on kokenut tulleensa huijatuiksi ja ovat olleet voiteeseen pettyneitä. Moni on myös epäillyt, että Instantly Agelessin harvat hehkuttajat ovat  tuotteen jälleenmyyjiä. Niin, liian hyvää ollakseen totta.
Mutta kieltämättä mielenkiintoinen tuotetestaus :)


Onko teillä kokemuksia Instantly Agelessin kaltaisista ihonhoitotuotteista, jotka vaikuttavat liian hyvältä ollakseen totta?4 kommenttia:

 1. Ebaylta ostin tätä 10 läpyskää, toiveena päästä jenkkikassikokoa olevista silmäpusseista eroon, vaan en huomannut minkäänlaista vaikutusta. Lehdessä oli useita kuukausia sitten juttua jostain Singaporelaisesta tuotteesta, Eybag 1 solution, tjsp, mutta en ole löytänyt mistä sitä voisi tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlasin tuota mainitsemaasi tuotetta. Huonosti löytyi informaatiota siitä, mutta ainakin youtuben videon perusteella näyttäisi toimivan samalla periaatteella kuin Instantly Ageless. Suhtaudun itse hyvin skeptisesti tämän tyyppisiin tuotteisiin. Youtuben video oli julkaistu jo vuonna 2015, eli ilmeisesti tämäkään tuote ei lopulta lyönyt läpi kun siitä ei ole pahemmin mediassa kuultu :)

   Poista
 2. This is the first time i read your blog.Many thanks for sharing this blog posting.I really enjoyed reading this.This blog contain useful information.jeunesse instantly ageless

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)