maanantai 30. maaliskuuta 2020

100% Pure - Täyttä laatua

Tuotteet saatu pr-näytteinä. Sis. mainoslinkkejä. 




Enpä ole pitkään aikaan ollut niin innoissani jostain kosmetiikkabrändistä, kuin tänään esittelyvuorossa olevasta. Brändi on nimeltän 100% Pure. Ei ihan uusi markkinoilla, vaan on niittänyt suosiota jo useamman vuoden ajan. Nimestä onkin helppo arvata mistä tässä sarjassa on kyse. 100% puhtaasta luonnonkosmetiikasta tietysti :)







100% Pure tulee tuolta rapakon takaa Jenkkilästä. 100% Puren ideologiaan kuuluu siis tarjota mahdollisimman puhdasta kosmetiikkaa ja on myös ammentanut inspiraatiota korealaisesta ihonhoidosta. Brändi ei käytä esimerkiksi vettä laimentaakseen koostumuksia ja myöskin ns. turhat täyteaineet on jätetty tyystin pois. 100% Pure käyttää tuotteissaan myös mielenkiintoista Nano spinning method- tekniikkaa, jonka ansiosta vaikuttavien aineiden ihoon imeytyminen tehostuu. 100% Puren tuotevalikoima on suoraan sanottuna ihan pökerryttävän laaja. Purkkia ja purnukkaa on joka lähtöön, värikosmetiikkaa myöten. 

Sain testiin 100% Purelta Matcha- linjan tuotteita, jotka perustuvat antioksidanttiseen vihreään teehen. Heti kättelyssä sanon, että nämä tuotteet veivät allekirjoittaneen sydämen saman tien ^_^











Puhdistusvaahto on suunnattu epäpuhtaalle iholle.

Putsarin pohja on rauhoittavassa aloe verassa ja ruusu-hydrolaatissa. Putsari suorastaan pursuaa antioksidanttisia uutteita, kuten vihreää teetä, tyrniä, levää jne. Mukana on myös syväpuhdistavaa vihreää savea ja anti-age vaikutteista ubikinonia (Q10). Koostumus tuleekin tuubista ulos jännästi hieman savimaisena.


Putsari on koukuttanut mut ennenkaikkea sen tuoksun vuoksi. Tuoksusta tulee ihan mieleen jo markkinoilta poistunut Bravon minttusuklaajäätelö!  Matcha Green Tea putsari muodostaa iholla todella kuohkean ja kermaisen vaahdon. Vaikka tämä vaahtoaakin runsaasti, se ei silti tunnu iholla kovin kuivattavalta. Kuitenkin, tämä jää odottamaan käyttöä kesälle, sillä mun ihon ollut nyt pitkän aikaa ihan järjettömän pintakuiva.

Mukana oleva piparminttuöljy jättää iholle viileän ja super-raikkaan tunteen. Mm. Timjami ja rosmariini toimivat iholla antibakteerisesti. 












No tämä. Tässä on mielenkiintoisin kosmetiikkatuote mitä tänä vuonna on eteeni astellut.

Pitää  nyt vähän hehkuttaa myös tuota pakkausdesignia. Onpa upea pullo! Raskas lasinen puteli tuo heti ylellisyys fiiliksiä kehiin, varsinkin kun vielä tsekkaa tuotteen Inci-listan.

Koko komeus rakentuu vihreä tee- uutteeseen. Kasvovesi sisältää myös useita kasviuutteita mm. rauhoittavaa nokkosta ja kamomillaa. Antioksidanttisia ja vitamiinipitoisia supermarjoja; gojia ja acaita. Hyaluronihappo sitoo ihoon tehokkaasti kosteutta. Mutta kasvovesi onkin siitä jännä, että tässä on mukana myös öljyjä mm. valkohilpan- ja ruusunmarjan öljyjä.





Matcha Emulsion kasvoveden koostumus on sen sorttista, että en osaa oikein mieltää sitä mitenkään ihan perinteiseksi kasvovedeksi. Tämän koostumuksesta tulee enemmän mieleen sellainen seerumi tai water cream tyyppinen tuote. Anyway, tämä "kasvovesi" on vähintäänkin mahtava.

Se todellakin syväkosteuttaa ihon, mutta samalla ravitsee ja pehmentää sitä. Tätä on täysin mahdollista kerrostaa ihon oman tarpeiden mukaan. Seka- ja rasvoittuvalla iholla tätä riittänee yksikin kerros, niin hoitavaa tavaraa on kyseessä. Matcha Emulsion kasvovesi ei tee ihosta tahmeaa. Tuoksu on äärimmäisen mieto ja hieman "vihreäksi" kuvailtavissa. 10/10 tapaus ^_^












Hehkutus saattaa jo kuulostaa vähän överiltä, mutta minkäs teet. Tämä silmänympärysvoide on ihan timantti! 

Sy-voiteen tuoksu on melko voimakas, joka voi joillekin olla miinus. Itse kyllä tykkään tuoksuista ja tämä tuoksuu... vaniljalta ja kahvilta. Tulee mieleen joku herkullinen vanilja-latte. Tuoksu on äärimmäisen koukuttava!

Sy-voiteen pohja on jälleen aloessa ja ruusu-hydrolaatissa. Muita aineosia ovat mm. vihreän kahvin- ja teen uutteet, ruusunmarjaöljy, C- ja E-vitamiinit.

Koostumukseltaan sy-voide on melko runsasta ja täyteläistä, olematta silti liian raskas. Tämä kosteuttaa ja pehmentää sy-ihoa todella tehokkaasti. Itseasiassa tämän kanssa kävi niin, että innostuin voitelemaan tällä koko kasvot :D Tästä on saatavilla useita kokoja (näytekoko*, matkakoko* ja täysikoko). Huom. tuossa täysikokoisessa tuubissa on tavaraa tuplasti standardikokoon (15ml) verrattuna.







Matcha Oat Milk Kasvonaamio  22g



En valitettavasti löydä tätä tuotetta House of Organicin valikoimista - liekkö poistunut myynnistä. Mutta saakoon tämäkin silti puheenvuoronsa, koska hyvä tuote ansaitsee aina palstatilansa :)


Kyseessä on jauhemainen, itse sekoitettava kasvonaamio. 






Vihreää teetä, kookosta, kauraa, hyaluronihappoa, riisekeramideja, krysanteemia, kamomillaa, ruusua, kehäkukkaa ja laventelia. Näistä on tämä kasvonaamio tehty.

Kasvonaamio lupaa ravita, hoitaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Vaikutusaika 10-15 minuuttia. Seokseen voi lisätä myös halutessaan pari tippaa kasvoöljyä, joka helpottaa naamion pois huuhtomista.




 

Naama muistutti Turtles-kilpikonnaa peilistä katsoessa. Aika päheä vihreä naamio ^_^ Naamio on tehokas ja vaikutusajan jäljiltä iho tuntuukin erityisen hyvältä ja pehmeältä. Laitoin myös merkille, että ihon sävy tasoittui merkittävästi. En kokeillut edellä mainittu kasvoöljyniksiä ja totesin, että naamiota oli aika työläs yrittää huuhtoa kasvoilta. Mutta kun tajusin ottaa avuksi konjac-sienen, homma hoitui muitta mutkitta. 

100% Pure on testailujen jälkeen jokseenkin vaikutuksen tekevä. Tuotteet toimivat niinkuin pitääkin ja raaka-ainelista saa laatutietoisen kuluttajan sukat pyörimään jaloissa ^_^


100% Pure tuotevalikoima löytyy  House of Organicilta*





Onko 100% Pure tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)