tiistai 24. maaliskuuta 2020

Clarins Milky Boost

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä. 
Muistelen kokeilleeni parikin kertaa sävyttäviä kosteusvoiteita, joiden sävyä tuova efekti perustuu eräänlaisiin sävyä vapauttaviin mikrokapseleihin. Muistan myös kokeilleeni ihan For men- miehille suunnattua tällaista tuotetta. Harvoin tulee oikeasti huonoa kosmetiikkaa vastaan, mutta kyseinen For men tapaus oli jäätävä. Voide vapautti iholle hierottaessa hurjan määrän pigmenttiä ja lopputulos oli täysin oranssi. Ei mennyt jatkoon se tuote.

Clarinsin Milky Boost meikkiemulsio on edellä mainitulla tavalla sävyä antava tuote. Clarins on... Noh Clarins, eli asiansa osaava ja tasalaatuinen brändi. Olikin mielenkiintoista testata miten Clarins tämän osa-alueen handlaa :)Milky Boost linjassa on useita sävyjä, aina vaaleasta tummempaan (käsittääkseni viisi sävyä). Swatchit voi tsekata vaikka tästä.


Testasin sävyn 02 Milky Nude. Sävy on keskivaalea ja lämmin ja upposi ihooni kuin tyhjää vain.Milky Boost meikkiemulsio sisältää hoitavina elementteinä esim. persikkamaitoa ja luomukiiviuutetta. Tuote sisältää myös ilmansaasteilta suojaavan Anti-Pollution yhdisteen. Tuoksu on muuten aika voimakas. Tuoksu on raikas persikka, mutta se hälvenee levitysvaiheessa tosi nopsaa pois, eikä nenäni sitä rekisteröi enää sen jälkeen ollenkaan.


Voide tulee tosiaan tuubista ulos lähestulkoon valkoisena. Kun voidetta hieroo iholle, mikrokapselit hajoavat vapauttaen iholle sävyä. 


Ennen ja jälkeen.Milky Boost antaa iholle kevyesti sävyä ja siis samalla myös tasoittaa ihon sävyä lempeästi. Tämä ei ole mikään peittävä tuote, ei siis sovellu voimakasta peittävyyttää hakevalle. Tämä lienee paras valinta suht hyväkuntoiselle iholle, ja siis tämähän on ihan napakymppi kesään. Kesällä aika moni tykkää jättää paksut pakkelit kaapin perälle ja jos iholle jotakin laitetaan, niin ihan jotain kevyttä vaan :)


Clarins on - ennalta arvaten- erittäin hyvä. Milky Boostin sävy 02 Milky Nude sopii mun iholle, kuin kirsikka kakun päälle. Tosin tämä kannattaa hieroa iholle huolella, että ei jää hassun näköisiä jälkiä iholle. Muuten lopputulos on juurikin kuin your skin, but better. Tämähän ei onnistu esim. silmänalusten tummuutta häivyttämään, mutta muutoin se tasoittaa kevyesti ihon sävyä. Eikä ole siis tippaakaan esim. oranssi. Tulos on sellainen luonnollinen matta. Mutta tosiaan kuvassa näyttäisi siltä, on ominaisuuksiltaan myös hieman valoa heijastava. Tosi kiva tuote ja erikoismainintana kai voisi sanoa, että sopii myös miehille. Ainakin siitä näkökulmasta, että iho ei kyllä yhtään näytä siltä, että jotain meikkituotetta olisi laitettu. 
Clarins Milky Boost suositushinta on n. 42€/ 50ml. Ostopaikkoja netissä: Kicks* (33,60€/ 50ml) ja Bangerhead* (34,90€/ 50ml)

1 kommentti:

  1. Ihan tiedoksi vaan että kaikki meikkituotteet sopii kummallekkin sukupuolelle...

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)