keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Egg Pore - Tiukennusta ja viilennystäTonyMoly. Tuo lapsenmielisiä pakkausdesigneja suosiva korealainen brändi. Osa kuluttajista rakastaa TonyMolyn vähintäänkin erikoisia ja valtavirrasta poikkeavia pakkauksia, ja osalle ne taas ovat tosiaan liian lapsellisia. Itse olen sellaista tyyppiä, että arvokkaiden ja minimalististen pakkauksien lisäksi nämä Tonynkin designit jostain syystä uppoaa. Tonyn pakkausdesignia ihmettelinkin jo taannoisessa tomaattipostauksessa.Tomaatteja, herkkusieniä, banaaneja... mitä näitä nyt on.  Tänään kuitenkin tutustuaan erään kananmunan sisältöön   ^_^  Mysteerimuna kantaa nimeä Egg Pore Tightening Cooling Pack. Korelaiseen kosmetiikkaan perehtyneet jo voivatkin aavistaa, että kyseessähän on siis kasvonaamio. Koreassa usein käytetään pack  - termiä kuvaamaan kasvonaamiota.
Tarkemmin ottaen munan sisältä paljastuu savinaamio. TonyMolyn savinaamio lupaa tuttuja, savinaamioille ominaisia efektejä. Kuten poistaa rasvaisuutta ja puhdistaa ihohuokosia. Nimensä mukaisesti viilennystä iholle luvataan naamion sisältämän Alaskan jäätikköveden ansiosta (hey c'moon :D) sekä kananmuna ja viinietikkaa puhdistaa ihohuokosia.


Kasvonaamion savilajeina on käytetty kaoliinia, sekä bentoniittia jotka puhdistavatkin tehokkaasti ihohuokosia ja jättävät ne supistuneiksi (se luvattu tiukennusefekti). Egg pore on varustettu tietysti myös tehokkaasti kosteutta sitovalla hyaluronihapolla.


Egg Pore- savinaamio tuntuu yllättävän riittoisalta iholla. Tämän savinaamion koostumus on täysin poikkeavaa, koskaan aiemmin kokeilemistani. Tonyn naamio on ilmavaa ja kuohkeaa, ja se levittyy helposti kasvoille. Koostumusta voisi varmaan luonnehtia savinaamioiden luksustuotteeksi :)

Naamio tekee oikein hyvää jälkeä. Koin ihon 10 minuutin vaikutusajan jälkeen kirkkaaksi ja syväpuhdistuneen näköiseksi. Ihohuokoset olivat ilahduttavasti paljon suppeamman näköiset. Tonyn naamio on myös siitä mukava, että se ei kuivahtanut iholla ikävän kiristeleväksi, eikä se toisaalta muutoinkaan tuntunut kuivattavan ainakaan omaa ihoani.  Varsin pätevä savinaamio, ajatuksia herättävässä pakkauksessa ^_^TonyMolyn tuotteita löytyy esim. Sokoksilta,  Yliopistonapteekista ja Bearelilta.

Pr-näyte.
Löytyykö teidän kylppärinkaapista TonyMolyn tuotteita?

3 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä ei mitään. Enkä muistaakseni ole käyttänyt sarjalta kuin sheet maskeja, mutta nekään ei istuneet ihan niin hyvin kasvoille kuin olisin halunnut. Tykkään kyllä tosi paljon sarjan pakkauksista. :D

    VastaaPoista
  2. Juuh, banaani huulirasva ja käsivoide :) Jokunen Sheet maskikin taitaa olla kun niitä Sephorasta kesällä ostin, mutta ei olleet kummosia.

    VastaaPoista
  3. Voi miten söpö tuo purkki onkaan. Varmaan pitää ostaa se jo sen perusteella. -Anjuliini

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)