keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Estelle & Thild - Naturkosmetik från Sverige



Estelle & Thild on ollut itselleni jo vuosia nimeltä tuttu brändi. Kyseessä on vuonna 2007 perustettu sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Estelle & Thild on kotoisin tuolta meidän länsinaapurista, eli Ruotsista :) Perustaja Pernilla Rönnberg nimesi sarjan tyttäriensä Estellen ja Mathilden mukaan.
Estelle & Thild hyödyntää tuotteissaan vitamiinipitoisia laadukkaita kasviöljyjä, antioksidantteja sekä rasvahappoja. Estelle & Thilden ajatuksena on tarjota mahdollisimman puhtaita tuotteita ilman synteettisiä kemikaaleja - Hyvin tuttu filosofia luonnonkosmetiikan puolelta :)

Estelle & Thildiltä löytyy 4 erilalaista hoitolinjaa ihon eri tarpeisiin


  • BioHydrate - Nuorelle iholle sekä normaalille-, seka- ja rasvoittuvalle iholle.
  • BioCalm - Hajusteeton linja. Suunnattu erityisesti herkälle ja atooppiselle iholle.
  • BioDefence - Ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Sopii erityisesti kuivalle iholle.
  • Super Bioactive - Mainittu Estelle & Thildin tehokkaimmaksi linjaksi. Anti-age- vaikutteinen linja lupaa korjata ja silottaa ihoa.





Pr-toimistolta sain jokin aika sitten testiin Estelle & Thildin tuotteita kaikista edeltä mainituista linjoista. Testissä oli mukana seerumi, ihoöljy, silmänympärysgeeli, päivä- sekä yövoide.







BioHydrate-linjan silmänympärysgeeli lupaa kirkastaa katsetta ja vähentää turvotusta sy-alueella. Incin alkupäässä löytyy hyviä kosteutta sitovia ainesosia kuten aloe, glyseriini, gluconolaktoni ja hyaluronihappo. C-vitamiinipitoinen greippiuute löytyy ainesosista sijalta viisi.

Sy-geeli on melko tuoksuton. Ehkä pinnistelemällä voi aistia jonkin raikkaan tuoksuhäivähdyksen. Geelimäiseksi tuotteeksi tämä ei jätä tarramaista pintaa iholle. Mukavan tuntuinen ja kevyt tuote, joka tuntuu kosteuttavan erinomaisesti. Riittää omalla kohdalla pelkiltään näin kesällä. Tämä voisi toimia hyvin lisätuotteena talvella tuhdimman voiteen alla.

Inci: aqua, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, sodium pca, citrus paradisi fruit extract*, gluconolactone, sodium hyaluronate, glycyrrhiza glabra root extract*, glyceryl caprylate sclerotium gum, xanthan gum, parfum, limonene, sodium gluconate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate





BioDefence- linjan kasvoseerumi lupaa kiinteyttää ja ehkäistä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Seerumi sisältää mm. ruusuvettä ja ruusunmarjaöljyä, sekä kasviuutteita.

Tämä taisi olla Estelle & Thildin testituotteista suurin ihastuttaja ^_^ Ei ainakaan vähiten siksi, että tämä tuoksuu ihan vispipuurolle, joka tuo mieleen lapsuuden marjapuuroähkyt :D Tuoksu on siis varsin miellyttävä ja niin on seerumi muutenkin. Kosteustehot ovat erittäin kohdallaan. Koostumus on löysähkö, mutta ei valuvaa. Jättää iholle miellyttävän ja hieman samettisen tunnun.

 Inci: aqua, rosa damascena flower water*, glycerin, saccaride isomerate, rosa canina fruit oil*, simmondsia chinensis seed oil*, dipalmitoyl hydroxyproline, gluconolactone, vaccinium myrtillus fruit extract*, camellia sinensis leaf extract*, glyceryl caprylate, ficus carica fruit extract*, palmitic acid, tocopherol, cetearyl olivate, sclerotium gum, xanthan gum, sodium citrate, maltodextrin**, sorbitan olivate, parfum, citronellol, geraniol, limonene, linalool, sodium gluconate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate, sorbic acid





BioCalm- linjan rauhoittava kasvoöljy on hajusteeton. Ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Kasvoöljy koostuu aprikoosi-, manteli- ja jojobaöljystä. Erityistä ihoa rauhoittavaa vaikutusta tuo kauraöljy.

Kasvoöljyn tuntu iholla on miellyttävä. Ei tunnu iholla raskaalta ja imeytyy hyvin. Tätä voi myös miksata edellä mainitun seerumin kanssa.

Inci: prunus armeniaca kernel oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, simmondsia chinensis seed oil*, avena sativa kernel oil, tocopherol








Kiinteyttävä päivävoide on Estelle & Thildin anti-age- linjasta ja lupaa siten vähentää vähentää ikääntymisen merkkejä ja lisätä ihon kimmoisuutta. Mikrolevistä saatava astaksantiini lupaa suojata ihoa vapailta radikaaleilta ja ehkäistä UV-vaurioita.

Koostumus on keskipaksuhko voide. Imeytyy nopeasti ihoon jättää pehmeän mattapinnan. Erittäin mieto ja raikas tuoksu.

Inci: aqua, glycerin, coco- caprylate/ caprate, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii butter*, glyceryl stearate, squalane, prunus amygdalus dulcis oil*, shorea stenoptera seed butter, glyceryl stearate citrate, sodium PCA, oat beta glucan, gluconolactone, sodium hyaluronate, rubus fruticosus leaf extract, levulinic acid, sodium levulinate, haematococcus pluvialis extract, glyceryl caprylate, carthamus tinctorius hybrid oil, simmondsia chinensis seed oil*, tocopherol, cetearyl olivate, cera alba*, xanthan gum, sclerotium gum, maltodextrin, sorbitan olivate, parfum, sodium gluconate, sodium benzoate, potassium sorbate




Yövoide on BioHydrate-linjasta ja lupaa pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Pomelohedelmä lupaa elvyttää väsynyttä ja harmaata ihoa.

Edellä mainittuun Firming day creamiin verrattuna BioHydrate- linjan yövoide tuntuu kevyemmältä ja täten sopivammalta omalle iholleni. Kosteuttavat ominaisuudet tuntuvat tässäkin olevan kohdallaan, samoin kuin nopea imeytyvyys. Jättää ihon mattaiseksi ja pehmeän tuntuiseksi. 


Inci: aqua, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii butter*, simmondsia chinensis seed oil*, prunus armeniaca kernel oil*, coco-caprylate/caprate, glyceryl stearate citrate, biosaccharide gum-1, citrus paradisi fruit extract*, gluconolactone, sodium hyaluronate, sodium levulinate, glycyrrhiza glabra root extract*, glyceryl caprylate, tocopherol, cetearyl olivate, cera alba*, sclerotium gum, xanthan gum, sorbitan olivate, sodium anisate, parfum, limonene, sodium gluconate, citric acid, sodium benzoate, potassium sorbate



Ensikosketus Estelle & Thildin tuotteisiin oli varsin miellyttävä. Eniten tykästyttivät seerumi ja silmänympärysgeeli ^_^  Miten musta tuntuu, että brändi on jäänyt kovin vähäiselle huomiolle Suomessa?  Postauksen linkit vievät Jolien verkkokauppaan* mutta myös mm. Sokoksilta näitä löytyy. 

 

(*) Mainoslinkkejä



Onko Estelle & Thild tuttu ?
















6 kommenttia:

  1. Estelle ja Tilde on nimenä tuttu, mutta tuotteita en ole kokeillut. Monesti olen kyllä meinannut, mutta sitten joku muu merkki/tuote on vienyt mielenkiinnon toisaalle. Putelit ja purkit ovat eritttäin söpöjä;) Sy-geeli on näistä innostavin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen tästä merkistä monesti ollut kiinnostunut, mutta aina se on jääny unholaan :)

      Poista
  2. Mä olen täysin koukkussa E&T:n biocalm linjan seerumiin. Etsin joskus hyvää kosteuttavaa seerumia. Joku vinkkasi E&T:llä olevan hyviä. Hain sitten sokokselta kokeiluun biocalmin hajusteettomuuden takia. Sehän lupaa mm. poistaa punaisuuden, mitä en uskonut lainkaan ennen kuin kokeilin. Uimisesta ja saunomisesta ärtynyt punainen naama rauhoittui minuuteissa. Sen jälkeen se on kuulunut vakiotuotteisiini: kaiken muun voin ihonhoidossa vaihtaa, mutta E&T seerumi pysyy.

    Myös öljy olen kokeillut, koska ostin sitä kerran vahingossa. Se on ihan loistavaa tavaraa mm. kosteusvoiteeseen sekoitettuna, kasvoveden joukossa, viimeiseksi tuotteeksi iholle... Ja pullo kestää varmaan ikuisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä (ja kiinnostavalta) tuo mainitsemasi BioCalm- linjan seerumi :) Itseäni jäi vielä kiinnostamaan E&T:n putsarit ja erityisesti emulsiomaiset ja maitomaiset putsarit..

      Poista
  3. Vastailin sähköpostiin. Oli mennyt viesti roskapostiin,niin siksi vasta nyt huomasin.
    Arvonnan voitosta siis. Jospa vielä arvontapalkinto kerkeäisi minulle.
    Kiitos paljon ja hyvää kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain viestisi ja välitinkin jo yhteystietosi Atopik-tuotesetin tarjoavalle firmalle :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)